Noc
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Noc
krufka |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 30.12.2003 ![]() |
Więc jak tu znaleźć siebie? =) -------------------- |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcesz się poddać?
-------------------- |
Secner |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. ![]() |
Pierwsza klasa
Rząd ławek, brązowe z heblowanych desek W nich ludzie, zmieszanie skrywają daremnie Większość spogląda, jak dzieci z kołysek, Za okno, na sufit, w tablicę i we mnie Sunę niepewny pomiędzy rzędami Wzrok przestraszony ciągle napotykam Tu oczy ukryte za okularami Tam bez. Ja chciwie powietrze połykam "Tylko nie tutaj!" - widzę te spojrzenia "Zostaw mnie w spokoju, ta ławka jest moja" "Chce usiąć!" - spoglądam, wiedzą bez mówienia Lecz to jest ich mała i prywatna zbroja Aż w końcu coś pękło i nie wytrzymałem Na twarzy zrobiłem się całkiem zielony Pędem przez klasę i za drzwi pognałem Tak właśnie wyglądał mój pierwszy dzień szkoły -------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:28 |