Nic, nowy..wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nic, nowy..wiersz
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dawno nic nie dawałam...ale to dlatego, ze
nie czułam potrzeby
![]() Teraz to robie i tak naprawde trudno mi bylo obrać to wszystko w słowa I tak naprawde ukryłam sie pod czymś co nie istniało.... Miało być pole o poranku Wypełnione cichym szeptem drzew Powinna być nadzieja o zachodzie słońca Cicha woda biegnąca wzdłuż strumyka Dostrzegasz szczęście w ziarnku piasku Pogramy w „zapomnienie”? Zapomnisz o mnie...ja o Tobie Będę śniła na jawie o morzu Niewidocznym śpiewie fal I będę myślała o tym co było Bo przecież coś było, prawda? Po latach stwierdzę, że ta gra To ulotna chwila zawsze wracająca I to nie tak, że ja odejdę Bo będę ciągle na nowo i od nowa I Ty też nie odejdziesz Bo będziesz wciąż w kółko z powrotem -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<a w słuchawkach "Nie warte
nic" - Farba> Jestem pod wrażeniem Marciu =") Uderzyło we mnie, poprostu trafiło na samo dno - te same odczucia... To chyba jakiś zaklęty czas...
Chyba niestety było... Ślicznie. -------------------- wybawca much.
|
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aj, Marciu, to co w Twoich wierszach jest
najpiękniejsze to ta szczególna delikatność, którą ujmujesz mnie po prostu
![]() Bardzo podoba mi się wierszyk, spokojny, delikatniusi... Zostawia jednak troszkę niedosytu.... Jakbyś miała jeszcze coś napisać, ale w ostatniej chwili zrezygnowałaś z tego... Ale i tak ślicznie. Gratulacje ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:24 |