Struna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Struna
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wygrzebane z kajeciku, ale jednak
aktualne... Hmmm...
Między nami jest struna tuż nad granicą pęknięcia rozbijana po drodze o korowody nieznanych miast Między nami niepewność rozhuśtany znak zapytania cicho płaczące nad strumieniem wierzby. Między nami jest śpiew. Nie mam siły unieść ręki nie mam siły postanowić garbate dachy szumią za oknem Mój strach śpi pod drzwiami. -------------------- |
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
I znowu koncowka mi sie najbardziej
podobala. Pozatym...ladne masz te metafory ![]() Chociaz jakos nie do konca jestem przekonana co do tego wiersza.
nie podoba mi sie ze słowo 'wierzby; przerzucials do nastepnej linijki ... ale coz ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:36 |