Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydani...ystyka_a_1.ht
ml
Nie uważacie, że to jest absurdalny absurd? |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
To jest okropne. Aż chce sie żec MAKE LOVE
NO WAR., drogie dziatki. ;(
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe, jak widać mocno absurdalny kraj, z
tej Koreii. hehe, niezłe... ;>
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Masakra. Powinniśmy się cieszyć, że
żyjemy w Polsce, a nie w takim kraju.
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wof to jzu w Polsce jest lepiej :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Biedne dzieci chorego systemu.
-------------------- |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Pan Bóg był wyjątkowo łaskawy, kiedy
pozwolił mi urodzić się w Polsce, która na szczęście jest tylko chorym
krajem. Tylko nie wiem jaki przymiotnik w takim układzie pasowałby do Korei
Północnej...
![]() -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
To co się dzieje w Korei jest okropne.
Ludzie przecież te zadania obliczeniowe są straszne, makabryczne. Niektórym
może wydać się to śmieszne, ot jakieś tam azjatyckie państewko uczy dzieci
liczenia na Amerykanach i na wojnie, jednak w rzeczywistości jest inaczej.
Młodym Koreańczykom od młodych lat wpaja się zasady, że Ameryka jest
okropna, nie wiadomo jakie skutki w przyszłości będzie miećta
"wiedza", którą zdobyli.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lilly Lill - nieuleczalnie chory...
i to już nie absurd - to ślepy fanatyzm. Wódz powie - chłop zrobi. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie uwazam Polski za chory kraj. Polska powoli sie leczy z choroby komunizmu.
-------------------- |
skicia |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
No ale przynajmniej się leczy,a popatrz na Koreę. Ten kraj tak łatwo nie wywinie się spod szponów komunizmu. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
||
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
W takich właśnie chwilach cieszę się że
jestem Polką i nie liczę na Amerykanach w szkole
![]() -------------------- |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie już nic nie zdziwi. Człowiek w
chwili obecnej jest tak bardzo wypaczonym stworzeniem, że wszelkie przykłady
jego głupoty to nic nie znaczące szczegóły układające się w całość. A o tym,
że sytuacji takich po prostu nie rozumiem, chyba nie muszę wspominać?
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie 'pranie mózgów' było juz od
dawna obecne. chociażby zacytuję jedną rzecz.
Polskato jednak nie jest w końcu takie piekło , jak się niektórym zdawało. Bo to chyba dobrze , że nie zapychają nam w szkole umysłów farszem o 'Wielkiej Rzeczpospolitej i o złych zjadaczach golonki i piwa'. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
N00kie |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 11.06.2004 ![]() |
Najlepiej się rządzi głupim
społeczeństwem i dobrze wiedzą o tym koreańscy przywódcy. Wpajanie takich
bzdur, sianie nienawiści do Amerykanów jest tylko próbą odciagnięcia uwagi
od tego kraju, pokazaniem jacy tamcy ludzi są źli i jak tam jest źle, żeby
tym młodym Koreańczykom nie marzyła się Ameryka, a tym bardziej ich system.
W Polsce za czasów komunizmu też tak robiono, ale bez takiej przesady.
-------------------- I did it all for the nookie...
------------------------------------------------------------------- WWW.LIMPBIZKIT.QI.PL<----najlepsza i największa polska strona |
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a Korea co raz bardziej popada w tą chorobe... patrzac na kraje, w ktorych nadal zadza komunisci, dyktatorzy to az sie prosi, aby pochwalic nasz kraj, jak to pieknie wyrywa sie ze szponow komuny. tylko, ze teraz trzeba jeszcze uwazac, aby nie wpasc w szpony innych leppko 'nawiedzonych' ludzi... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja piernicze
![]() ![]() Nie moge, zawsze sie cieszylam, ze jestem Polka... Takie pranie mozgu, i to od zlobka?? Taaa, nic dzinwego, ze potem taki koles sobie lekko rzadzi, skoro cale spoleczenstwo go kocha i sie zwraca do niego "ukochany wodzu" Nie moge, to jest potworne ![]() Ale skicia ma racje, tez mi przyszlo na mysl, ze kiedys taka postawa calego spoleczenstwa moze miec straszne skutki. |
Meridien Auris |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Silence Garden Płeć: Kobieta ![]() |
To dopiero propaganda. Lepiej by
zrobili gdyby trochę żywności dzieciakom dali, a nie takie głupoty
wypisywali
![]() -------------------- ||Grafiki|| <= moje prace na DeviantArt
||Muggle|| <= wiadomo :) ||Forum Antrim|| <= zaglądać, mam nadzieję, że się spodoba :D |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
No niestety wiele ludzi na tym forum tak
psioczyło na Polske na innych tematach, a teraz jak dowiadują się że są
kraje, w których żyje się o wiele gorzej niż u nas, to wychwalają ją pod
niebiosa. Niestety ale komunizm robi swoje i niewiele lepsza sytuacja jest w
chinach, gdzie nie ma w ogóle mowy o przestrzeganiu praw człowieka, można
mieć tylko jedno dziecko, ludzie głodują... i można by tak wymieniać w
nieskonczoność. W porównaniu do niektórych krajów Polska jest krainą mlekiem
i miodem płynącą. Smutne ale prawdziwe.
-------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze mówiąc to nie wiem co powiedzieć.
To jest okropne i chore
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Szok. Naprawdę szok.
![]() I w dodatku nie widac żadnej drogi zeby tym ludziom pomóc.. przecież to jest potworne. potworne i absurdalne. wpajane od kołyski tak łatwo się tego nie da pozbyć... A my sie martwimy że u nas jest tak źle... -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Nie doczytałam do końca, nie chcę...ale
jedno jest pewne, ja ujęłabym to w ten sposób: wszystko się kończy tylko
ludzka głupota nie ma granic...^^
brak mi słów -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
korea korea ale ameryka niewiele lepsza
dla ropy rozwlili pol iraku narazie wieksze niebezpieczenistwo grozi swiatu
ze strony amerki niz korei.Korea jest biedena wiec nie ma kasy na atak a USA
jest mocarstwem ma kase i nikt mu nie fiknie.Koreanczykow uczy sie w taki
sposob a amerykana wpaja sie ze jak prezydent wola na krucjate przeciw
Husajnowi nalezy wyjac bron i lecieic do Iraku
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
sorry , ale nigdzie nie słyszałem , aby
Ameryka zyskała na tej wojnie coś więcej niż Husajna(i jego rząd) a tażke
kilkunastu poległych.
Nie ma kasy na atak ? uhm , racja , lecz kasa nie rządzi światem. Fanatyzm jest główną siłą napędową. A po za tym - gdyby Ameryka zaatakowała Koreę Północną , zapewne była by powtórka z historii - do akcji włączyły by się Chiny - a one już nie są 'nędzne'. Wpaja się że trzeba wyjąć broń i lecieć do Iraku ? Skąd ty to wytrzasnęłaś ? Acha - taaak , terroryzm przy Ameryce to pikuś..Zaprzyjaźnijmy się z tymi miłymi panami z turbanami , bródką i kałachami..wprawdzie Ameryka jest gorsza.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
wiesz ci panowie w turbanach przynajmniej
wpuszcza mnie do swojego kraju jak mam ich wize i nie odesla z powrotem do
domu jak to maja w zwyczaju amerykanie ,panowie w turbanach nie beda mnie
przeszukiwac w gumowych rekawiczkach ani nie beda mi robic zdjecia na
granicy.
A i jak jestes taki madry to powiedz czemu twoim zdanie amerykanie ruszyli na irak ,zabijajac przy okazji wielu niewinnych irakijczykow a i niewmowisz mi ze Al-Kaida jest biedna fanatyczna organizacja Ten post był edytowany przez mayi: 19.06.2004 16:08 -------------------- szkoła :( :( :(
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:39 |