Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nauka Ponad Wszystko!, Chwalmy
narod wyzwolony!
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
By obalić rząd Huajna chociażby. Najciemniej jest pod latarnią. A Al-Kaida - niee , niee , to NIE SĄ ŻADNI FANATYCY.. ( Tak. A panowie w turbanach porwą cię lub zastrzelą na miejscu. Co lepsze ? ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
panowie w turbanach pzrynajmniej nie
zostawiaja nadziei ze w ich kraju dlugo porzyje w ameryce wszyscy mowia ze
jest bezpiecznie tylko to wlasnie w ameryce co drugi obywatel trzyma w domu
bron i moze jej w kazdej chwili uzyc (obejrzyj sobie film "zabawy z
bronia") pozatym mowa ze mozna do nich przyjechac a to czy mnie
wpuszcza zalezy od czlowieka na lotnisku panownie w turbanach wpuszczaja
kazdego
Po co amerykanie obalali husajna ktos ich prosil nieprzypominam sobie Al-Kaida to fanatycy z kasa i dlatego moga robic zamach znasz jakas organizacje terrorystczna bez kasy bo ja nie -------------------- szkoła :( :( :(
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czy ja mówiłem , że Al Kaida , Hezbollah czy Hamas mają kasę ? Powiedziałemże NAPĘDEM jest nie kasa , lecz przedewszystkim FANATYZM. A po co obalali ? No przepraszam , to było dobitne. Nie , Husajn nie był dyktatorem , to nie on chciał zabić Busha Seniora , to nie on napadł na Kuwejt , i napewno nie on rozkazał wymordować kilkaset/tysięcy szyitów..nie Husajn był grzeczny , a źli Amerykanie go obalili bo ich o to proszono.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
tak tyko jak bush senior najechal irak to
nie mial nikogo kto by pozadzil irakiem i w groncie rzeczy to on ustawil
Husajna na przywudce tego kraju
A co do stabilizacji iraku to czemu amerkanie sami pjechali do iraku czemu nie czekali na ONZ z tego co wiem wlasnie ONZ jest instytucja zajmujaca sie stabilizacja roznych pograzonych w tzw.chaosie krajow -------------------- szkoła :( :( :(
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:47 |