Śmierć, czyli trochę o
nieubłaganym
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Śmierć, czyli trochę o
nieubłaganym
Ank@ |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: Las Brokilon ![]() |
Śmierć
Nadchodzi Czuję chłód Słyszę kroki Ciche postukiwanie kości o kość Jej czy moich? Jej szkieletu? Czy może kości mojego życia? Widzę w cieniu Jarzące się ogniki Blask księżyca mignął na ostrzu kosy Daj mi czas! Na uporządkowanie życia! DAĆ? NIE, JA NIE DAJĘ. JA TYLKO ODBIERAM. Więc rzucam Kości cicho grzechoczą Jej czy moje? Przegrałam Kość zatańczyła na krawędzi lecącego ostrza __________ pozdrowienia Anka -------------------- Pamięć
Wśród nocy Wyłaniasz się przede mną Na cmentarzu moich wspomnień Nie opuszczasz moich myśli Dręczysz dawnymi nadziejami Złudzeniami Nie pozwalasz zapomnieć o przeszłości. Kim jesteś? Przedstaw się. Chcę poznać twoje imię! Imię dręczących mnie snów Na jawie się dziejących. Imię tragedii, które ponownie dzieją się w mojej głowie. A to co? Słyszę szept... Co mówisz? Pamięć... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:16 |