Zaraz, taki niby wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zaraz, taki niby wiersz
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
To raczej zebranie mysli...nie
wiem..ostatnio tak trudno cokolwiek napisac
Zaraz miało być serce z kamienia Nie dopuszczające nikogo Zaraz miały być stereotypowe Miłości nakreślone na ekranach Ciche, minimalne, stłumione Tak naprawdę nieprawdziwe Zaraz kolejna zdziwiona łza Zaleje pokruszony środek Wszystko na opak Jakby znowu od początku? Zaraz przymknę oczy W chwilowej ciszy - obudzę się Zaraz prawda będzie nieprawdą Potrafię tak zrobić Tylko to zaraz.... Ten post był edytowany przez _Marcia: 16.06.2004 21:06 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
poruszyl mnie ten
tekst...
to najbardziej,... Marciu, bardzo sie ciesze, bo widze, ze zaczynasz pisac troszke inaczej... jakos tak hmm... mocniej... kiedys Twoje wiersze byly piekne, ale bardzo 'młodziutkie' teraz dojrzewają... w calym tym wierszu tylko jeden wers wybil mnie z rownowagi ostatni... 'za jeden moment' moim zdaniem absolutnie nie potrzebny ładnie by sie konczylo 'tylko to zaraz...' tak jak poczatek i tytul... pomyśl... gratuluje =* -------------------- |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Fakt racja...dlatego wykasuje go
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
''Tylko to
zaraz...''
a dla mnie to najbardziej. zinterpretowałam to, wyrwane z kontekstu, zupełnie inaczej niż powinnam. ale trafiło w coś. i po zinterpretowaniu jeszcze raz- zostało jakoś we mnie. poza tym podoba mi się ten wiersz. lubię takie w sam raz (nie za słodkie, nie za mroczne, nie za nijakie). i ładnie go napisałaś. może jak parę razy przeczytam to czegoś się czepnę. pozdrawiam =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Dziwność w oczach
mam.
Cudowne. I nawet nie jestem wstanie napisać nic więcej, może później. gratuluje :* -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marciu, ślicznie. Mocny, ciekawy początek
-
który mi sie strasznie podoba. A i dalsza część - to już tylko lepiej. W tym wierszu jest wszystko. Po prostu - wiedziałam zawsze, że piszesz bardzo dobrze. A tu mnie i tak zaskoczyłaś. I to bardzo pozytywnie. Brawo. -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:19 |