Zdjęcie Cedrika!, Jedyne
zdjęcie Roberta Pattinsona...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zdjęcie Cedrika!, Jedyne
zdjęcie Roberta Pattinsona...
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Na stronie http://www.hpana.com,
którą wam zresztą serdecznie polecam, znalazłam news o Robercie Pattinsonie,
który przyjął rolę Cedrika Diggory'ego. Do tego jest dołączone jedno
zdjęcie! Zobaczcie i sami oceńcie. Link do zdjęcia: http://www.hpana.com/news.18176.html .
![]() Ten post był edytowany przez kkate: 17.06.2004 12:21 -------------------- just keep dreaming.
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ech wyobrażałam sobie Ceda ładniejszego
![]() ![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
Olka xcom |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 10.02.2004 ![]() |
ja nic nie chce mowic ale fotke aktora
wysylalam juz jakis czas temu jednemu z waszych redaktorow z kilkoma inf. 0
nim i lekko mowia mnie olano...
|
NalarisoN |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.06.2004 Skąd: Katowice ![]() |
Tak średnio mi siem podoba. Wyobrażałam
sobie inaczej.
![]() -------------------- Teletubisie są OKEJ!
*Hamsky Kartofel Onlajn Corporejszon* |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja dałem na fg juz 11.06.2004 o godzinie 19:49
na stronie pojawiło się 17.06.2004 o godzinie 12:03 czy moze mi ktos to wyjasnić? Nie to żebym się czepiał ale miano najlepszej polskiej strony o HP zobowiązuje ![]() -------------------- ...
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hm... zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. jako takiego 'pedałkowatego' blondynka. a ten... wygląda całkiem spoko, i nawet dość ładny jest ;P serio, serio :]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
eNoPe |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oprócz najlepszego miana istnieje również życie prywatne, ktore czasem nieco opoznia prace ;p... (przynajmniej tak u mnie jest) ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eNoPe =>
oczywiscie, respekuje i szanuje ![]() Kira => a co z Rupercikiem co?!? ![]() ![]() -------------------- ...
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
kubik, ja widze, ze Ty nic nie rozumiesz
:D
Rupercik jest sexy boj i w ogóle, ale ten Robert-jakis-tam tez jest w porządku;] ale zeby wszystko było jasne powtórzę dla pewnosci: Rupercik jest i tak dla mnie namber łan i inni nie dorastają mu do brudu pod podeszwami;] o. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
On jest za...fajny do roli słodkiego
Ceda.Powinni go zrobić bardziej słodkim
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
Kira |
![]()
|
o i ile dobrze pamiętam Cedrica miał grac
ktos inny... taki blondynek właśnie [notabene wyglądał jak z jakiegos
boysbandu;]. kiedys nawet oglądałam zdjęcia, i to chyba nawet tutaj, na
forum, ale to było juz dosc dawno.. jeszcze za czasów tej zielono-bladaj
szaty graficznej.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
Kira, z ust mi to wyjęłaś! Też
myślałam o boysbandowcu, jakiś taki lalkowaty ale przystojny- taka męska
wersja Britney
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Ten blonasek z Blue? *oblizuje się*
![]() Dobra żartowałam XD Lepper byłby lepszy XD -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Kira |
![]()
|
Vil, hehe, on Ci sie podoba? hy-hy [ja sie
wcale nie smieje;].
ee... ładny jest gosc z tego klipu gdzie jakichs trzech gostków tanczy na samolocie, ten w czarnych okularach i z szelkami - czy czyms tam - zwisającymi ze spodni.. ohhh, i think he's hot ![]() koniec offtopa. a teraz do tematu. mi do roli Cedrika pasuje ktos w stylu Nicka Cartera z wczesnych lat Backstreet Boys. a tak w ogóle to jaki był jego opis w książce? bo zupełnie nie pamiętam, moje wyobrazenia sa raczej intuicyjne..^^ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
No, ten kolo z szelkami rules, ou yeah,
yeah, yeah, usher, usher...
![]() Nie pamiętam czy był jego opis ale każdy mówił że to ostro mówiąc, pedał. Bliźniacy mówili że bałby się o swoją urodę w Turnieju Trójmagicznym- i tu od razu nasówa się to określenie, więc tródno właśnie tak sobie go nie wyobrażać... Ou yeah, znalazłam już jak się nazywa ten typ z Blue- Lee Ryan, o yego mi chodziło ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Ehh... nie wlancza mi sie ani ten link ani
hpan.... mog by ktos wstwic tu to zdjecie, albo bezposredni link do
zdjecia???
-------------------- |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
bardziej mi na Kruma pasuje...
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
Inaczej wyobrażałam sobie Ceda... On w
ogóle nei pasuje do tej roli xD.
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Off: No co, wy widziałam plakat jak nie ma
okularów - OBLEŚNY ten facet. Wole Bloom'a.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No widzę, że wasze opinie są różne...
A co do tego, że zdjęcie pojawiło się późno, to: miałam je zamieścić wcześniej, no ale są takie rzeczy jak szkoła niestety ![]() A jakby to komuś nie chodziło.... Adres to: http://www.hpana.com/news.18176.html -------------------- just keep dreaming.
|
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Ech..wyobrazałam sobie go ładniejszego ,o
wiele ...
-------------------- wrażliwa
|
Jupka |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 11.07.2004 Skąd: ze Świnoujścia, nad Morzem Krwii ![]() |
Ja widziałam na innej stronie zdjęcie Cedrika tzn. kto go iał grać, ale był blondynem ściętym na grzybka i był ładniejszy
![]() ![]() Pozdrowionka ![]() P.S.: Zgadzam się z 'Vilanda' (sorry, nie lubię odmieniać nazw własnych ![]() ![]() ![]() -------------------- Przyjaciel jest jak cichy anioł, który podnosi, gdy skrzydła zapomniały jak latać...
Wchodzić na mojego bloga---->Jupka----> KLIK! "- Virginio....- poczuła jego ciepły oddech na swoim uchu. Podświadomie czuła, bo chyba teraz nie umiała czuć normalnie, że ją bardzo mocno obejmuje. Była nieprzytomna, a w dodatku trochę wstrząśnięta i roztrzęsiona. Czuła się jak pijana powietrzem. Przytuliła się do niego, mocno, mocno, nie chcąc go puścić. Jeśli... Jeśli by tego nie zrobiła i odeszła tak po prostu, to wiedziała, że już nigdy nie będzie mogła, nie będzie umiała z nim być.... - Kocham cię, Virginio..." |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Beznadziejny... jakis taki prezypedałkowany...
-------------------- ![]() |
Villemo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
hmmmmmmmm ........ Cedrica wyobrazalam sobie zupelnie inaczej ...... ten w sumie taki sobie jest ........ ewentualnie moze byc
![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
szkoda, ze zdjecie takie małe...
ale Robert prezentuje sie naprawde niezle ^^ zgodze sie z wiekszoscia, ze nie pasuje do tej roli, ale moze po charakteryzacji i dobrym zagraniu charakteru Cedrika, bedzie chociaz troszke do niego podobny a z drugiej strony, takie zdjecia nie oddaja do konca i prawdziwie wygladu... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 11:20 |