Zdjęcie Cedrika!, Jedyne
zdjęcie Roberta Pattinsona...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zdjęcie Cedrika!, Jedyne
zdjęcie Roberta Pattinsona...
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja tam najpierw chcialabym bym go zobaczyc od przodu, bo tak z profilu to nie moge jednoznacznie odpowiedziec czy mi sie podoba. chociaz bardziej sklaniam sie do odpowiedzi, ze nie. jednak chyba bardziej by mi pasowal na Kruma niz na Cedrika.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nie ma więcej zdjęć tego kolesia, żeby mu sie lepiej przyjżeć???
-------------------- ![]() |
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
szukalam jego innych zdjec ale nigdzie nic nie bylo ://///////// lipaaaaaa
![]() |
nosferatu |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Skierniewice ![]() |
![]() ![]() ![]() on mi pasuje na Syriusz albo Lupina!! Cedrika powinien grac Michel Owen -------------------- W każdym można zobaczyć coś dobrego !!! 3ba tylko poszukać !!
|
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Kurcze.a ja go gdzieś widziałam z
przodu.....hmm...ale nie pamiętam gdzie...tylko nie jestem pewna czy to byl
ten sam....
![]() ![]() Też sądzę, że Cedrik powinien być blondynem, ale jakby był przystojnym ![]() ![]() ![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jezu... Cho nie ma gustu...
-------------------- ![]() |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
![]() ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
Tkwię w ciężkim, traumatycznym szoku
po-cedrik-kowym...
Mam nadzieję, że moja główka, uprzednio ścięta przez żądnych krwi fanów tego aktora, nie zostanie natknięta na pal po tym co zaraz napiszę... Ehhh... moja wizja cud-Cedrika została przed chwilą brutalnie zastąpiona czymś ekhm... mnie nie zadowalającym ![]() Plany zaszycia się w czeluściach miejskiego kina, wzdychania do szkolnego przystojniaka siorbiąc colę legły w gruzach... Teraz będę się skupiać na tym, że powinien nosić aparat ortodontyczny... ![]() Ale to jedynie wizja wybrednej istotki... Przynajmniej stanie się wyzwaniem dla charakteryzatorów. ![]() |
marvia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
Ymm wyobrazalam sobie go inaczej
![]() -------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
teraz to jestem pewna, ze on powinien grac
Kruma. bez przesady. taki brzydal. nie... mzoe nie brzydal, to zle
okreslenie. ale taki... jakis dziwny.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
jak dla mnie to taki troche zbyt dojrzaly na Cerdica
![]() -------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:42 |