Strona Jk Rowling, info i wskazówki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Strona Jk Rowling, info i wskazówki
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Tych dzwi to raczej sie nie bedzie dalo
otwozyc... to pewnie maja byc drzwi do pokoju w ktorym Rowling pisze
nastepne czesci XD Ich cel (tj. cel ich umieszczenia na stronie) to
irytowanie fanow, ktorzy chca je otworzyc XD
-------------------- |
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Być może można tam
wejść.WIEM!(czytaj:nagłe olśnienie)Rowling przeciesz może inaczej
widzieć swą stronę.Gdzieś o czymś takim czytałam....Więc wystarczy usiąść
przy komputerze Rowling i wtedy drzwi mogłyby się
otworzyć.
Jest to jednak trochę skomplikowane rozwiązanie i niemożliwe.Przynajmiej dla Polaków bez dużej ilości forsy ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
czyli trzeba się poddać, i nie próbować otworzyć tych drzwi...
![]() ![]() -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
może tylko że jest mały problemik.A
właściwie całkiem spory
![]() Ps.oczywiście szukajcie i nie przestawajcie!Świat Rowling jest tak zróżnicowany tak różny,że jedynie osoba o wybitnych zdolnościach mógłby go w pełni zrozumieć. (Ale ze mnie filozof ![]() Inaczej mówiąc szukajcie,bo cerytyfikaty mogą jeszcze być choć lepiej ukryte. -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
.:+Yena+:. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Królestwo Cienia ![]() |
powinien byc jeszcze gdzieś ukrytyjeden
medalion, bo jest na niegomiejsce na górnej półce...
ta... ijasne... tylko gdzie ![]() -------------------- "Wszystko już kiedyś było, wszystko już się kiedyś wydarzyło i wszystko zostało juz kiedyś opisane"
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=75701 |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Ja mam jesno pytanko...
Jak i gdzie trzeba wymieszać te składniki (Piórko,liść ,pająk i elikir) ??????? |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nigdzie.
jeżeli niczego nowego nie odkryłaś po zebraniu tych składników to nie znalazłaś wszystkiego , ot co. co medalnionu - NIE MA GO. Układa się tylko te 2. Nimbuska2000 - przy komputerze Rowling będziesz miała jqako Admin dostęp do czegoś w stylu PA , a jako gjust widzisz to co widzi gjust. Bo po co w takim razie te drzwi skoro tylko Rowling może je otworzyć ? Chodzi tu raczej o łamigłówkę i o Irytka , ot co. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Nimbuska2000 |
![]()
|
A skąd możeż to wiedzieć?
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
na logike - żadna strona nie jest na tyle
magiczna , by można było z jednego kompa zobaczyć co jest w drzwiach , a w
innym już nie.
bo na co było by to Rowling zresztą. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
UWAGA!! Na Mugglenecie znalazłam
informację, że ktoś otworzył te drzwi. Jeszcze nie jest to sprawdzone, ale
można obejrzeć filmik jak sie te drzwi otwierają. Wygląda realnie... A za
drzwiami... znajduje się tytuł 6. części!!! "Harry Potter
and the Pillar of Storgé" ( "storge" to po grecku
"miłość rodzicielska"). Heh, podjarałam się trochę
![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Kurcze... filmik wyglada jak orginalny...
wszystko mi pasuje, poza tym tytulem...jakis taki dziwny... to ze jest
dziwny, to wlasnie powinno znaczyc ze go rowling wymyslila a nie jakis
fan... ale zeby w tytule bylo greckie slowo? moze to ma znaczyc zupelnie cos
innego... no bo "filar/kolumna rodzicielksiej milosci" ??? troche
to bez sensu...ehh... i czy ten ktos nie powiedzial, jak tam wszedl? XD
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
może to nazwa własna - nie musii być z
greki.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Udało mi się otworzyć tez przeklęte drzwi
![]() ![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
.:+Yena+:. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Królestwo Cienia ![]() |
heh... jakby to powiedziec... czarodzieje sa
wśród nas
![]() no właśnie jak to zrobiłaś illusen?? -------------------- "Wszystko już kiedyś było, wszystko już się kiedyś wydarzyło i wszystko zostało juz kiedyś opisane"
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=75701 |
illusen |
![]()
|
Normalka... kazdy to teraz moze zrobic, jak
wejdziecie do tego pokoju to zauwazycie ze nie ma juz zawieszki na
drzwiach.... a za murkiem jest jeszcze cos
![]() ![]() ![]() A łom to miał być żart ;p -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy prawidziwy to nie wiem ale zgadza sie
on z moja teoria dot. tytułów serii
![]() -------------------- ...
|
Hefaj |
![]()
|
a ja myślałem że jestem specjalny i
otworzyłem drzwi.
tylko te cegły są głupie. a nocą jest fajny widok przez okno. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 29.06.2004 21:12 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
silme |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: zza siódmej rzeki ;-) ![]() |
nie mam cierpliwości na te cegły...
myslałam że może trzeba się sugerować tymi dzwonkami w oknie ale nic z
tego...
-------------------- ...I can teach you how to bewitch the mind and ensnare the senses. I can tell you how to bottle fame, brew glory, and even put a stopper in death... |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostrzegam spoiler:
ekhm jezeli ktos chce sie dowiedziec co jest za murem TERAZ to zapraszam co jest za murem TERAZ Ten post był edytowany przez kubik: 29.06.2004 23:34 -------------------- ...
|
thomas granger |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
Moje spostrzerzenia na temat
strony:
Po pierwsze latajacy motylek moze miec duze znaczenie np. siada przy ksiazce ze znakiem zapytania (za ktora byl klucz do szkatulki) tak jakby chcial na to zwrocic uwage. Poza tym jak na stronie glownej (ktos juz o tym wspominal) troche sie poczeka, to zaczyna wiac wiatr, przewraca kubek z dlugopisami i wtedy przelatuje jakis owad, natomiast tarcza zegara sie na chwile zmienia. Byc moze ma to byc podpowiedz ze np o takiej i takiej godzinie odwiedzajac strone odkryje sie cos nowego. A co do telefonu: rozmowa (to duze slowo ![]() 00:05 Moze to tez wskazowka ze o tej godzinie dzieje sie na stronie cos szczegolnego. Rownie dobrze moje teorie to po prostu glupoty, ale moze to jednak cos znaczy. |
illusen |
![]()
|
Żeby było śmiesznie to Jo znowu powiesiła
"Do not disturb" na klamce
![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
Hefaj |
![]()
|
no jak cały świat zna tytuł to..
;-p
a może zostaną otwarte 'na 7 cz.' ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
fortuna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 02.07.2004 ![]() |
własnie....sluchajcie ile tam jest
wlasciwie tych zagadek?
jak na razie mam telefon, ten klucz na ksiazka, kociolek i medale. Zostalo cos? |
kubik |
![]()
|
drzwi
![]() cegły jakie cegły jest juz napis do not disturb wiec otwórz te drzwi a reszta fanów hp bedzie wdzieczna Ten post był edytowany przez kubik: 03.07.2004 22:55 -------------------- ...
|
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
może jestem cofnięta ale nie
potrafie otworzyc dzrzwi z kartką nie przeszkadzac! Niech mnie ktoś
oświeci!!
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |