Strona Jk Rowling, info i wskazówki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Strona Jk Rowling, info i wskazówki
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
teraz obok drzwi z wywieszką jest zmieniacz czasu - można jeszcze raz spróbować otworzyć drzwi. smutno jakoś, jeszcze niedawno czekaliśmy z zapartym tchem, kiedy otworzą się następny raz...
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ważniejsza jest ta tapeta u góry, co odłazi
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
eve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 59 Dołączył: 23.10.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Naciskałam na taką rączkę obok daty pod klepsydrą i potem na klepsydrę i za którymś razem się udało
![]() ![]() Tapeta odłazi? Gdzie? Ten post był edytowany przez eve: 04.11.2007 23:02 -------------------- ![]() ![]() "Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, poezja - to kobieta" |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A, już wiem... Tu zajrzyj.
Tapeta nad włącznikiem światła. Ale to w teraźniejszości. Ten post był edytowany przez owczarnia: 04.11.2007 23:04 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
eve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 59 Dołączył: 23.10.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki
![]() Myślałam, że coś odkryłam a tu lipa z tymi cegłami, no trudno... Będę nalej szukać, może coś jeszcze wykombinuję... -------------------- ![]() ![]() "Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, poezja - to kobieta" |
owczarnia |
![]()
|
Żadna lipa z cegłami, to po prostu jest zagadka z pierwszego otwarcia
|
eve |
![]()
|
Teraz już wiem. Jak się zmienia czas to po koleji można zrobić każdego wombata
![]() -------------------- ![]() ![]() "Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, poezja - to kobieta" |
owczarnia |
![]()
|
Dokładnie tak. Też uważam że to super sprawa
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no ja właśnie siedzę i nie mogę dopasować tych trzech elementów do siebie, a chcę ostatniego wombata zrobić
![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
PottersKeys i wszystko jasne.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
teorię to ja znam, ino nie mogłam sobie poradzić z praktyką. ale zaraz siadam do testu
![]() eta: test napisałam, ocena: exceed expectations, sprawdzony na miejscu, ino bez certyfikatu i propozycji pracy ![]() Ten post był edytowany przez em: 05.11.2007 00:30 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Ponowne aktualizacje na stronie J.K. Rowling - Newsy, Extras i Fakju. Obawiam się jednak, że osoby nie znające jeszcze treści siódmego tomu nie powinny tam zaglądać, o ile nie chcą dowiedzieć się czegoś mocno kluczowego na ten temat...
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Haha! A mnie sie w końcu udało rozwiązać te zagadki z prezentów pod choinką, która jest za tymi drzwiami, jak się ustawi datę "20.12.04"
![]() Z moją szczątkową znajomością angielskiego jest to spory wyczyn ![]() A W.O.M.B.A.T-a napisałam na Acceptable. ![]() -------------------- |
Kolczita |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 17.05.2008 Skąd: Skątowni Płeć: Kobieta ![]() |
Hej hej : ) Mam małą prośbę : D Mógłby ktoś pomóc w układaniu tych cegieł za drzwiami i udzielaniu odpowiedzi w tych prezentach? Za Chiny nie umiem sobie poradzić :/
-------------------- Just remember to always think twice!
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Drzwi znów są zamknięte.
-------------------- |
em |
![]()
|
nie sądziłam, że ktoś tam jeszcze zagląda...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:25 |