"brutalność", naprawdę
jestem ciekawa reakcji...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"brutalność", naprawdę
jestem ciekawa reakcji...
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"Brutalność"
Skacząc z płatka na płatek Spadam po trzecim podskoku w dziurę kreta. Jest w niej ciemno i zimno, Śmierdzi stęchlizną afektu. Wykrzywiając twarz okrutnie, Otrzepując płuca ? Pluje na odległość żółtą flegmą Trafiając w Jego serce. Kret zdenerwował się spokojnie, Spojrzał ślepo w moje oczy. Grzecznie żachnął łapą w łeb Więc upadłam gubiąc włosy. Skrzydło jedno wyrwał z ramion, Z nosa zrobił wykałaczki. Palce obgryzł jak ostrygi A ze skóry zrobił futro. Tuż po chwili przyszedł Nornik - Samobójstwo chciał popełnić po Wiewiórce. Spojrzał na Kreta z uśmiechem łapczywym Wbił mu zęby w kark... Zostawił więc Wujka na dnie samotności, A moje resztki zaniósł na obiad... __________________________________________________ Po brutalnej przerwie... Jets are like comets at sunset... la la la la la... la la la la la... -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:28 |