Gdziekolwiek, jak przykro, jak
mokro
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Gdziekolwiek, jak przykro, jak
mokro
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
gdziekolwiek
w jakąś dziwną otłchań bez tlenu spadaliśmy zahaczyłeś się o skałę nie przypadkiem bez snu jak wyczuleni na najmniejszy nawet krok będący niechcianym krzykiem ich pomocy lepsi i wybredni tacy być mieliśmy a teraz czuwam sama byle gdzie ręce krwawią niewiadomo czemu mój płacz, mój płacz sam ze zmęczenia cichnie dlaczego jestem coraz bardziej sama stojąc pośród was? pośród setek obojętnych spojrzeń... bo tylko z tobą wyszłabym na plus dziwny deszcz nie dzwoni już o szyby cisza przekrzyczy najgłośniejszą muzykę wołam do ciebie nie wiedząc już nic razem... niewypowiedziane nigdy słowo -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
słysze to recytowane specyficznym,
dziecięcym stylem
trzy czte-ry wiersz wydaje mi się schematyczny a krzycząca cisza tylko to pogłebia... w sumie, jest po Twojemu ja tak nie lubie, ale to kwestia gustu -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Po Twojemu fakt...ale jakos nie do
konca
Zawsze lubilam Twoje wiersze Ten mi sie nie podobal. Wydal mi sie za doslowny jak na Ciebie... Ten nie, inne owszem -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Psujemy się, co?
![]() |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Przeczytałam cały wiersz. Nie drgnęło. Ja
nie wiem czemu. Może dlatego, że pod rubryczką autor widnieje Vampirka,
czyli ktoś, po kim się spodziewa sporych drgnień. Nie to, że jest źle. Bo
nie jest absolutnie. Gdyby napisał to jakiś nowicjusz powiedziałabym, że
wiersz świetny. Ale ja wiem, że Ty potrafisz napisać 3 razy lepiej.
Byłabym niesprawiedliwa, gdybym napisała, że kompletnie nic mnie w tym wierszu nie chwyciło - bo pośród dość lekkich przeżyć było:
No, to był mocny, piękny, Vampirkowy wers. Przemówił do wyobraźni. Pisz dalej, Vampi, i nie znikaj na tak długo. Twoje wiersze zawsze są jednymi z tych, na które się czeka, nawet jeśli nie zawsze spełniają oczekiwania. Pozdrawiam. -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |