Pytania Dot. Zajęć Z Iluzji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pytania Dot. Zajęć Z Iluzji
Ash200 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 02.07.2003 Skąd: Magic Częstochowa ![]() |
Hej! Moze tutaj będziemy dawać pytania
dot. zajęć z iluzji na LSM? Bo ja np. mam jedno:
Jakich długości były te sznurki? Bo mnie ciągle znikały :/ ... -------------------- Equitas rlz! Consillium rlz! Super Animus rlz!I love LSM!!!
Życie ma przygód wiele, lecz największą z nich są przyjaciele.(Autor: Ja) "Jest w życiu piękny kwiat,ktorego trzeba szanować.To chwila młodych lat,których nie mozna zmarnować." Tęsknię za LSM! Płaczę za przyjaciółmi z LSM! Ja uwielbiam LSM! W sumie to LSM potrafi złamać serce....... Nie ważny jest wygląd zewnętrzny,ważny jest wygląd wewnętrzny. "Ja chcę szminkę i suknię ślubną"-szpiegu,"Ognia masz?"-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:) |
Bunny_Kou |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: Z Kinmoku (gwiazdki Seiyi^^) ![]() |
Ja wiem ze najdluzszy byl trzy razy
wiekszy od najkrotszego a sredni dwa razy.. Wiec reszta to juz wedle
upodobania
![]() -------------------- Olałam to forum.... nie ma mnie..
|
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
Właśnie mam taki sam problem...
![]() ![]() -------------------- Ugryźć Cię?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:58 |