Drużyna Gryffindoru, w 6 części
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Drużyna Gryffindoru, w 6 części
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam nadzieje, ze tematu nie bylo, a jak
byl, to wielkie sorry i usuncie go.
Angelina, Katie i Alicja skoncza juz Hogwart, wiec w druzynie zostanie Harry, Ron no i moze Ginny [wspominala, ze sie zglosi na scigajaca]. Bedzie brakowalo palkarzy i dwoch scigajacych. Podczas poborow, zglaszalo sie pelno mieczakow itd. wiec czy Gryffindor ma szanse na zdobycie pucharu w 6 tomie? Czekam na odpowiedzi [w pierwszej kolejnosci, czy temat juz byl ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy temat był o to musisz
spytać operatora,a jedynym jakiego poznałam był dementi
![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Nie wiem czy ten temat juz był ale wiem
na pewno ze jeśli Harry jest w drużynie to napewno wygrają. A tak na serio
no to rzeczywiście mało ich zostanie w drużynie, wydaje mi sie że
wykorzystają te osoby co były w V tomie gdy Harry, Fred i George byli
zdyskfalifikowali. nie pam,iętam kto tam był
![]() |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
myśle, że mimo to zdobędą...
![]() -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
KaFeCkO |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
oni podobno byli fest ciency, bylo wspomniane, ze musieli wczesniej skonczyc trening, bo ten jeden palkarz sam sie palka uderzyl w glowe ![]() ![]() |
||
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
Zawsze jest jakaś szansa xD. W końcu z Rona znowuż nie jest taki niedojda, który słupka nie potrafi obronić, a Harry łapie znicza wcale porządnie xD. Ginny jeszcze się nie sprawdziła w roli ścigającej, więc raczej tutaj się nie wypowiem. Na pałkarzy wytypowałabym Dean'a Thomas'a i (nie wiem dlaczego) Lavender Brown. Dwójka ścigających (oprócz Ginny), to dla mnie Colin Creevey i Seamus Finnigan. Jesli moje prognozy się sprawdzą, to moim zdaniem jest 70% szansy na wygraną Gryfonów.
W końcu Harry już nam pokazał, co potrafi, nie? części do telewizorów: http://telewizor.serwis-tv.com/ Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 14:41 -------------------- |
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
Ten temat już był (sama taki zakładałam jakieś 3 miechy temu) więc radze skasować, a tak na marginesie to tylko Alicja i Angelina odchodzą a Katie zostaje
![]() Ten post był edytowany przez HarrOla: 23.06.2004 17:22 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alexa0900 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiadomo czy wygraja,szanse sa pół na
pół.Wszystko zalezy od Rowling,wkoncu to jej ksiazka,no nie?pozdrofka
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się wydaje,że to Angelina i Kate
odchodzą.A właściwie to Angelina nie powinna być w 5 częśći
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
Nimbuska, czemu nie powinno być Angeliny?
Przecież ona była w tej samej klasie co Weasley'owie
![]() ![]() Shona, przeciez pałkarzy już mają... Nie sądze żeby ich wywalili bo jak wygrali z Puchonami to aż takie bazyle z nich nie są... a na castingu na pałkarzy byli najodpowiedniejsi z tych co się zgłosili, więc jak Levender tam nie było to chyba jej sie jednak nie odmieni i nie zaząda wywalenia jednego pałkarza i wstawienia jej na jego miejsce, nie?! Ten post był edytowany przez HarrOla: 23.06.2004 21:49 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
A nie pomyliło mi się:)Ange
zostaje!!!!!To znaczy odchodzi:)
-------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
ja myślę, że mogą pobrać kogoś z I kl.
przecież z Harrym tak zrobili (ale on był w tym naprawdę dobry).
-------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
WYGRAJĄ i kropka
![]() JA bym tak zrobiła.....Zresztą to trzeba patrzyć na talent a nie na wiek. Ale ktoś tam mówił,że jak było to wybieranie obrońcy to mówili,zę byli fatalni. I,że pałkarze się walneli nawzajem kijami ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
malfoyek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 07.06.2004 Skąd: Legionowo ![]() |
Może Dean Thomas będzie w drużynie?
Powiedzmy, że się zgłosi, bo tak to będzie częście przebywał z Ginny, a oni
przecież są teraz razem. Z Deanem zgłosi się Seamus, więc mamy kolejnego
zawodnika. Oczywiście zakładam, że są na tyle dobrzy, że się dostaną do
drużyny.
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Będzie Harry, Gina, Ron... no i pewnie kilku
nowych... się zobaczy... pałkarze może zostaną z 5 części...
-------------------- ![]() |
cedrik_diggory |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
Też tak myślę Syriusz...
![]() Albo Nevillek okaże sie dobry ?? ![]() Sie zobaczy, ah... wy byście wszystko chcieli wiedzieć... a dla mnie to cała radocha czekać i niewiedzieć !! ![]() -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
alexa0900 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe zobaczymy,co bedzie to bedzie.Tak
mysle...Ale wydaje mi sie,ze druzyna jednak troche utraci na swoim
sukcesie(?).No bo Weasley`owie odeszli,Angelina tez itd....Mozę ktos inny
sie zglosi,powiazany z jakims watkiem....Kto tam wie.....
![]() |
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
nie no muszą wygrAĆ NA PEWNO ZNAJDA
KOGOŚDOBREGO!!!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haha witam i pozdrawiam shippera H/Hr
![]() A żeby nie nie było całkiem nie na temat to proponuje braci colina i denisa na pałkarzy. -------------------- ...
|
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
taaa cudowna druzyna gryfonów.
Zauwazyliscie, ze w ostatnich częsciach mniej miejsca poswiecone jest
quiditchowi. Mozliwe, ze Rowling ten temat się już wyczerpał i specjalnie
nie podaje dalszego składu grupy. Z drugiej strony moze po 2 tomowej
przerwie nabierze sił i w VI częsci zacznie sie od nowa.
chyba sie zakręciłam -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
inga |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 27.06.2004 ![]() |
mysle ze jak juz Dumbledore wrocil to Harry
i reszta na pewno znowu beda w druzynie.A o reszte nie warto sie przejmowac
bo jak powiedzial Hagrid ''co ma byc to bedzie a jak bedzie to
trzeba sie z tym zmierzyc''
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
Harry wróci do drużyny i zapewne wygrają
puchar, bo przecież Potter musi wygrywać. Musi być coś wesołego w jego
niewesołym, burzliwym życiu. =P
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
Jak znam Rowling znów coś wymysli,np,.okaże się,że Hermiona ma nadzwyczajne zdolności obrony bramek,a Neville nauczył się latać na miotle!
![]() -------------------- Ugryźć Cię?
|
Yoschan |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 21.05.2003 Skąd: TCV ![]() |
A może poprostu rozgrywek o Puchar
Qudditcha już nie będzie z powodu wojny ?? [Niekoniecznie wojny klonów tylko
wojny czarodziejów ;-) ]
-------------------- Nie dam się wyprzedzić w Wyścigu Szczurów !!!
JA i tak wiem że ON ZGINIE - HARRY twój koniec nadchodzi... |
Moon daughter |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.07.2004 Skąd: Moon Lake ![]() |
No mi się wydaje że w drużynie
znajdzie się Ginny jako np szukający i może bracia Creeveyowe (nie wiem
jak to napisać
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:02 |