*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*, kolejny bez
tematu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*, kolejny bez
tematu
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Tak dokladniej to chyba mi nie wyszlo
![]() Zardzewiałe końce kłamliwej nadziei Parę kruchych chwil szczęścia Kiedyś głupotą było myślenie... Dziś szarość dnia. Zawsze boli gdy próbujesz Dopomóc niewidocznej radości Zależna od tykania zegarka Sekundy, z którą wszystko jest gorsze Byle do jutra...byle do kolejnego Złudnego dnia... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Smutny i gorzki ten wiersz. Ale piękny.
Lubię takie wiersze, Marciu. Lubię Twoje wiersze.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo ładny...
szczególnie poruszyła mnie pierwsza zwrotka... Marciu, piszesz bardzo delikatnie... wracasz do swojego dawnego stylu... ale jestem przekonana, ze Mara jeszcze nie raz nas tu zaskoczy... =) prawda? pozdrawiam -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Hmm... mieszane uczucia. Pierwsza zwrotka
zwiastuje pięky wiersz, zwłaszcza słowa "zardzewiałe końce kłamliwej
nadziei" -- kwintesencja. I to by mi wystarczyło, bo później gubisz
się, jakbyś traciła pewność siebie i bała się wypowiadać, co Ci leży na
sercu... i o ile pierwsza zwrotka wbija się mocno w serce, druga pozostawia
jakby niedosyt, jakiś niesmak nawet? Koniec też nie dopracowany... Jednakże
mimo tych sprzeczności podoba mi się... dziwne, nie? Wiem. Czekam na więcej.
Pisz, bo warto.
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
bardzo podob ami sie twoj wiersz,
taki....nie umeim tego okreslic, i chyba wlasnie o to ci m.in chodzilo, tak
3maj!
-------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:16 |