Zakonczenie Roku., Wyczekiwane?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zakonczenie Roku., Wyczekiwane?
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Jutro jest zakonczenie roku szkolnego.
Niektorzy z was koncza podstawowke/ gimnazjum/ liceum.
Jest co wspominac? Witacie go z zalem, czy jestescie szczesliwi, ze wreszcie nastapil? W sumie, ten rok nie byl taki zly. Klasa sie zaczela wreszcie dogadywac, jest o wiele lepiej, niz na poczatku. Nauczyciele tez wydali sie sympatyczniejsi w tych ostatnich dniach. Jutro jest impreza z tej okazji. Niektorzy odchodza, kibluja. Ale nie bede za nimi tesknic ![]() Ten post był edytowany przez Atlashia: 24.06.2004 12:16 -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Cholera...
to już? ledwie przestąpiłam próg szkoły, taka mała, niepozorna (miałam 165cm ! ha! XD) i przerażona. Śmiałam się z nazwiska jednego kolesia z klasy (Wędzony ![]() z jednej strony się cieszę, ale tylko z jednej. Będę tęsknić za wszystkimi przez te 2 miesiące... za przyjaciółmi poznanymi dzięki wymianie, za klasą którą kocham mimo tych ich wszystkich odchyłów, za nauczycielami (no dobra, bez przesady z tą miłością, ![]() ach... a z drugiej strony, całe 2 miesiące wylegiwania się w słońcu, leniwienia, pływania w ciepłym morzu i oglądania raf koralowych.. przez cały rok strasznie czekałam na ten moment. A teraz, kiedy już nadszedł, wcale się nie cieszę... nie no cholera.... -------------------- borufki
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Moze nie 9, ale na pewno 3. Okres
podstawowki wspominam miło. Gimnazjum już gorzej. Jesli mozna tak
powiedziec, to byl jednoczesnie najlepszy i najgorszy okresw moim zyciu.
Teraz ide do liceum i sie cholera z tego ciesze. Bylebym tylko trafiła na
lepszą klasę, niz mam teraz.
|
Eva |
![]()
|
||
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie chce. Juz o tym gdzies pisalam,
ale kocham moja szkole =P Tych zuli co pala kolo bramy, te laski co mnie
mierza, moje kochane dziewuchy i chlopow z klasy, moj obiekt seksualny,
ktory widze na przerwach, Andrzejka (pozdrowienia dyrektorze!)
wszystkich nauczycieli, moje boisko, klasy... Po raz pierwszy od 9 lat nie
chce wakacji. (ta, ale nie chce tez dlatego, ze juz rada byla
=P)
Te, ja mam w wieku niespelna lat szesnastu 164 cm XD -------------------- |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jutrzejszy dzień to tylko formalność, ja
wakacje mam w sumie od tygodnia.
jedno co tylko nie jest fajne, a się z tym wiąże, to powrót mojej nauczycielki od japońskiego do Japonii... to szkoda =/ a tak to mam wszystko w dupce i chce wakacji odkąd skończyły się ferie. 5-ego lipca doczekać się od dawna nie moge. -------------------- dupa.
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
e
ja też mam od tygodnia wakacje. wolne od jutra. formalność. -------------------- borufki
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Nigdy sie tak z konca roku nie cieszyłam.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pierwszy raz mogę powiedzieć że ten rok
szkolny był najlepszy ze wszystkich w moim krótkim żywocie
w gimnazjum zawsze się wlókł...chyba na złość -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Nareszcie koniec. Od niektórych osób trzeba by było odpocząć dłużej niż dwa miesiące. Za niektórymi jednak zaczynam tęsknić zaraz po wyjściu ze szkoły, więc... jak kochają to poczekają
![]() A na serio to wreszcie czas tylko i wyłącznie dla siebie. No i dla Musz, of kors =) -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
koniec roku?
tylko uroczystość i papierek... zajecia skoncza się dopiero pozniej... a ja juz nie moge... coz... -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha, a ja zupełnie tego nie czuję ;/
Do tej pory było tak, że gdy nadchodziły wakacje to kamień z serca spadał - teraz tego nie czuje, głownie dlatego ze nie ma co spadac ;p liceum z dobrą klasą to jest to :] Więc ta radosc jest umiarkowana - wakację będą długie i najpewniej dosyc nudnawe ![]() Ale pewnie gdzies za dwa tygodnie, siedząc w cieniu pod lipą i pijąc zimnego browara przy 30stopniowym upale odwrócę się do piwnego kompana i powiem - no, czuję wakacje... a jak do tej pory - jest dzien szkoły, jutro już dzien wakacji... zupełnie mnie to nie rusza! ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Zakończenie roku mam za dwie godziny.
Będzie uroczyste rozdanie świadectw, dyplomów, wyników egzaminu
gimnazjalnego i wszystkie inne formalności oraz... pożegnanie z klasą po
wspólnie spędzonych 9 latach. Może trochę szkoda, z drugiej strony od
września nowa szkoła i nowi ludzie.
-------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
chwala Bogu czekalam na ten dzien od 1 wrzesnia, odkad zobaczylam moja urocza klase, jeszcze tylko 2 lata =) -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ja jakoś jeszcze nie odczuwam końca roku,
nie wiem dlaczego. W poprzednich latach z radością wyczekiwałam na dzień
rozdania świadectw, teraz mnie to nie rusza. Za jakieś dwie godzinki skończę
gimnazjum, wyjadę z miasta, w którym obecnie mieszkam. Czy będę tęsknić za
osobami z którymi spędziłam 3 lata? Za kilkoma tak, było kilka osób, które
mnie tak wkurzały, w końcu się od nich uwolnię.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeeeej...
dwa lata na to czekałem... bo pierwsza klasa byłą jeszcze znośna a potem w dół dół dół... zapamiętam moze 6, 7 osób, reszte zapomnę za kilka miesięcy i dobrze - na coniektórych reagowałem juz alergicznie jeeeej... -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
w tamtym roku i 2lata temu dużo bardziej
się cieszyłam z wakacji... bo miałam na co czekać... (LSM)
teraz mi to w sumie obojętne... i troche mi dziwnie, bo jak się 4 razy pod rząd jedzie na kolonie/zimowisko z tymi samymi ludzmi, na tę samą kolonię.. to potem się trudno odzwyczaić... no i nudzic mi sie będzie strasznie;> -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nigdy, w całym moim życiu, nie cieszyłam
sie tak maniakalnie z nadejścia wakacji.
To był najgorszy rok szkolny od kiedy przekroczyłam próg budynku jakiejkolwiek instytucji edukacyjnej. Chyba nigdy nie zapomnę tego roku. Wakacje to błogosławieństwo. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Przytoczę powtarzajace sie slowa : czekałam
na to 3 lata :] kilka godzin temu wrocilam z "uroczytosci", ale
nawet ten czerwony slupek nie cieszy mnie tak bardzo jak to ze wreszcie sie
pozegnalam z ta instytucja zwana gimnazjum. Bowiem gorsza klasa nie mogła mi
się trafić...
-------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Przez cały ostatni rok czekałam aż skończę
gimnazjum i pójdę do liceum, gdzie nie ma ludzi, którzy mnie dojeżdżali i
jest *ktoś*.
Od półtora tygodnia szlag mnie trafia na myśl, że pójdę do tego liceum... Nie potrafię tego dokładnie wytłumaczyć, ale tak bardzo nie chcę tam iść, jak jeszcze parę dni temu chciałam... Nawet nie chodzi o rozstanie ze starą szkołą, ile o niespotkanie się z niektórymi ludźmi z nowej... Ale teraz już za późno... To jedyna szkoła, gdzie złożyłam papiery... A poza tym będę trochę tęsknić za klasą, w której byłam przez 9 lat szkoły, a z większością z nich jeszcze 1 rok przedszkola.... I choć często nie potrafiliśmy się z dogadać to i tak powiem: kl. 3a rządzi!!! -------------------- |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
A u nas dzisiaj było zakończenie 3
klas.
Ja jestem w 2. Ale to tylko szczegół. Byłam tam. I płakałam ze wszystkimi. I jeszcze na koniec była taka piosenka puszczona przez nauczycieli. Patrzę się na Dombrosia, a on na mnie. I patrzyliśmy sobie w oczy tak. Każde z nas miało łzy. I poprostu nie mogłam tam wytrzymać. Tyle ukochanych ludzi odeszło.. To jest coś niesamowitego. ;/ Tak mi bardzo jest smutno. Siet. A moje zakończenie? Jutro o 8. I co? I nic! Będę czuła się wolniejsza i tyle. A tak pozatym to wakacje mam od ponad tygodnia. Ale to też nieważne. Najważniejsze jst dla mnie to, ze odeszło tyle ukochanych ludzi.. ;/ -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Licuem w innym miescie, jutro po raz
ostatni bede widzial mordy tych ludzi, co z nimi przez trzy lata lazikowalem
do jednej klasy.
Jakos sie nie ciesze z wakacji. Moze dlatego, ze sie nieciekawie zapowiadaja? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja od jakichs 2 tygodni nie chodze do szkoly
wiec jako takimi wakacjami typu wolnosc bardzo to sie nie
podniecam...
no ciesze sie ciesze, jesli chodzi o BT i jakies inne wyjazdy, a poza tym wyczekiwana akcje pt "WAKACJE NA DEPTAKU" =P napraswde zamierzam sie dobrze bawic tego lata =) ale jestem tez cholernie sentymentalna... koncze 2 klase, ale po raz drugi bede obrzydliwie smutno przezywac odejscie 3 klas.. jeszcze tak naprawde nie otrzasnelam sie z odejscia tamtych.. serialnie.. teraz bedzie jeszcze gorzej i jest mi okropnie przykro... a w dodatku tego lata wyjada z mojego miaasta 3 bliskie i wazne dla mnie osoby.. weic to wszystko wydaje sie takie sobie.. ehhh -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Z jednej strony czuje ulge ze wreszcie
bede wstawac o normalnej porze - a nie codzienie o 7, niedziela 8.00 I
wreszcie dyrektror nie bedzie sie do mnie rzucał ze przekabacam sekretarki i
nim manipuluje... a z drugiej strony... ostatni tydzień minął tak miło - aż
nie chce się odchodzić... zwłasza że nie wróce do kompa az do 1 września..
![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
niedawno wydedukowałam z kolezanką, ze im
blizej wakacji i konca roku, tym blizej nastepnego początku... a co wtedy? 3
klasa, egazimn. shit, fuck, sux, uuuh.
ale tak generalnie, to w ramach bycia bardziej oryginalną niz wiekszosc postujących na tym temacie, powiem, ze w zasadzie sie ciesze z tych cholernych wakacji... a co tam, moze bedzie fajnie. /to powiedziała dziewczynka, która nigdie nie wyjeżdża w tym roku i całe wakacje spędzi najprawdopodobniej sama, bo wszyscy inni jej znajomi wyjechali, po czym poszła dla poprawy nastroju oglądac "z archiwum x"/ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a ja nie moge uwierzyc w to, ze to jest
juz koniec. w tym roku przenioslam sie do tej szkoly i pokochalam ją z
calego serca. moge powiedziec zupelnie szczerze, ze byl to najwspanialszy
rok w moim zyciu. poznalam bardzo wiele wspanialych osob. niewyobrazam sobie
jak ja jutro tam pojde i tak po prostu wroce do domu ze swiadomosci, ze
wiekszosci z tych ludzi wiecej juz nei zobacze. a pamietam jeszcze jak
pierwszego wrzesnia tak cholernie sie balam. i jak wszyscy mnie wspaniale
przyjeli. nienawidze tych wakacji. po prostu ich nienawidze...
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:07 |