Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Wrr! mam dość kamerki, strasznie
wszystko zniekształca, szczególnie kolory. Ale ważne że wogóle ją mam i
jakoś zdjęcia robić mogę;]
ołówek: Autoportret Wilk Pastel sucha: Szła dzieweczka do laseczka.... Pastele olejne: Wyspa Więcej póxniej Ten post był edytowany przez ZedeKiaH: 27.06.2004 20:59 -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
o, widzę kolejnego Deviantowca... jak
miło.
Podobają mi się twoje prace, a w szczególności wilk i dziki w lasku =) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Bardzo mi się podobają twoje prace.
Zresztą już ci to kiedys powiedziałam
![]() Rysuj dalej, bo w twoich pracach jest coś wyjątowego. To na zachęte: ![]() ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
no ogolnie fajnie to wyglada ale to nie moje
klimaty wiec oceniac za bardzo nie bede ;]
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
..:Ala:.. |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 30.06.2004 ![]() |
![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
"Wilk" to zdecydowanie mój
faworyt. Jest niesamowity. Baaaardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że nie
masz skanera, te obrazki z cyfrówki są wgrywane?
Pozdrawiam. -------------------- |
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Ja będe oryginalna i powiem, że podobami się
njabardziej wilk, no i także poskarzę się na to, ze szkoda, że taka słaba
jakość.
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
Masz talent.Bardzo mi się podoba ten
wilk-jest świetny!Życzę weny i kolejnych,wspaniałych pomysłów
![]() -------------------- Ugryźć Cię?
|
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Prace mi się pdobają a szczególnie wilk
GRATULACJE wyszedł super
![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
właśnie..
masz coś nowego? =P -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Oo... DeviantART... nieźle, nieźle...
Więc... bardzo mi się technika podoba, bardzo ładnie dopracowujesz szczegóły, ale prace są trochę rozmyte i zniekształcone. -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Dziekuje Wam bardzo za tak miłe opinie. Jest mi bardzo a to bardzo miło
![]() ![]() ![]() Pisać nie pisałam,bo przez cały ostatni tydzień, jeżdze od rana do takiej restauracji, i dekoruje pomieszczenia w wzory ludowe.(otwarcie za 3 tygodnie). No i jak wracam jestem tak padnięta że tutaj nie wchodzę. A nowe prace dam jeszcze moze dzis w nocy,bo teraz wychodze( za 10 minut). A dam napewno dwa rysunki, które robiłam po nocy,właśnie tam do tej restauracji.(nazywa sie oberża chlopska,jest cała z bali i chcieli dwa rysunki, do odznaczenia toalet: chlopa z kosą i babe z jajami).No i póki je jeszcze w domu mam,mogę im pstryknąc fotkę. -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
Sevilia |
![]()
|
faaaajnie.. a płacą ci przynajmniej za to? =P
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
ZedeKiaH |
![]()
|
a jak za darmo nic nie ma XD. 10 straconych i
przepracowanych dni,więc sie należy
![]() No i dwie pracki.Przez to że robiłam to około północy to dopiero rano zauważyłam że wieśniaczka ma złe oczy ![]() ![]() Wieśniaczka Wieśniak -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Sevilia |
![]()
|
jak dla mnie super =P
tylko stopa wieśniaka tak jakoś dziwna XP nie no, ładne =) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Jak zawsze mi się podoba. Co ty się
czepiasz do oczu? Dobre są.
![]() Rysuj, rysuj i jeszcze raz rysuj. Może jakieś widoczki? W ładnym mieście mieszkasz, byłoby co rysować ![]() Jak zazwyczaj coś na wenę czyli ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
![]() ![]() -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Galia |
![]() ![]()
|
Ja tu swracam z LSM, rzucam się do kompa
(jak mi go tylko naprawili
![]() ![]() ZedeKiaH dawaj nowe rysynki, już teraz zaraz natychmiast!!! Proszę! ![]() To dla ciebie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Zgadzam się z poprzednikami: wilk jest
najlepszy. Innym, coś według mnie brakuje. Rysuj dalej. Pozdrawiam
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
ZedeKiaH |
![]()
|
Heh,dziekuje ze tak Wam sie podoba. Jestem
wrecz wniebowzieta
![]() I jeszcze raz dziekuje za przychylne i mile opinie ![]() -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejno jadac:
Autoportret - Wiem jak wygladasz w rzeczywistosci, a namalowanie samego siebie latwym nie jest. Twoja twarz jest nienaturalnie krzywa i ufam, ze to wina tego, ze to jest zdjecie tego obrazka i zle sie zrobilo. Jednak podoba mi sie, bo doceniam podobienstwo do orginalu jakim jestes Ty. Wilk - Dla mnie rowniez faworyt, piekny rysunek, czekam az go dokonczysz, cos jest w tej kresce, ze wyglada jak zyw. Las i Wyspa - Tutaj sie nie wypowiem. Ten styl i technika zupelnie mi sie nie podoboja, wiec zapewne nie potrafie docenic ich wartosci, tak ze jestem na nie =) Wiesniak i Wiesniaczka - No tutaj mnie bardzo milo zaskoczylo, naprawde nie wiem jak mozna takie cos narysowac. Toz to wyglada jak zywe. Jak ilustracja z Pana Tadeusza. Jak ilustracja z Dzikich Pol. Naprawde, swietne szczegoly na ubraniach, duzy plus za te dwa obrazki. Reasumujac, rysuj wiecej olowkiem, jak dla mnie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Popieram że wilk jest najlepszy. Te
ołówkiem są owiele lepsze niż te pastelami. Rysuj więcej ołówkiem. Czekam na
nastęopne prace.
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wilku ruless oczywiście:D masz inny styl niż pozostali i to mi sie podoba...państwo ze wsi tesh są niexli, no i autoportret...tesh niezły...ale wilk of course najlepszy:Dczekam na więcej
![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
Nic nie dawałam,bo mnie nie było. Ile to
juz czasu internetu nie mialam?oj, strsznie...a tak wogóle to myślałam że
bardziej będzie mi jego brak. W wakacje to wogole, tylko jedynie jak już
szkoła się zaczeła to do zadan domowych czasami potrzebowałam..
Narazie daję rysunek w trzech fazach: Walczący z wilkami 1 - http://www.deviantart.com/deviation/12263846/ Walczący z wilkami 2 - http://www.deviantart.com/view/12263802/ Walczący z wilkami 3 - http://www.deviantart.com/view/12263873/ Coś innego: Rybak zadumany- http://www.deviantart.com/view/12241431/ Ten post był edytowany przez ZedeKiaH: 13.11.2004 21:14 -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
łał... niezwykle szczególowe te Twoje
prace ... ogromnie podoba mi sie gra kolorow w "Rybaku ... " ...ah
...
*zanthia jak zwylke diabelnie elokwentna XD * -------------------- ;D
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:31 |