Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mazać Każdy Może..., czasem lepiej
a czasem gorzej
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
ZedeKiaH boże jak cię dawdo nie słyszałam.
odezwij się kiedyś na gadulcu!!!
A co do twich prac. Te wilki są naprawdę piękne, ten światłocień (tak to się chyba zwie) sprawia, ze to jest takie realistyczne. Masz talent moja droga, nie ma co gadać!! ![]() Pozdrawiam Galia -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
hmm..
AUTOPORTRET: praca staranna,dobrze dobrany walor,jednak mozna dostrzec pewne zniekształcenia.. policzki nieco za duże i oczy ciut za szeroko rozstawione. Palce można by bardziej dopracować.Dłoń za mała! TEN WODOSPAD Z DZIKAMI:Praca świetna,jednak trochę,taka no.. życia jej brakuje PRACA Z DZIEWCZYNA I LASEM:trudno się połapać co jest co, dziewczyna ma złe proporcje. Ale ogólnie rzecz biorąc: świetne prace. Trzyaj: ![]() ![]() -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Wy mnie utuczecie tą milką!
![]() ![]() Nowa porcja rysunków do obejrzenia i ew. ,mile widzianego skomentowania. Było sobie łognisko http://www.deviantart.com/deviation/12241524/ Złota jesień nadchodzi http://www.deviantart.com/deviation/12242063/ Panna w uczuciach pogrążona http://www.deviantart.com/deviation/12263632/ P.S. Galia, dla Ciebie to mam przygotowane pieguski w podzięce.Pozdrawiam. Dla reszty miłych osób które skomentowały zostaje nutella ![]() Miłego nowego tygodnia! ![]() -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatni rysunek niesamowity... *_*
Dawno nie widzialam czegos tak pomyslowego i rownie ciekawie wykonanego spontaniczne to =) wrecz idealnie zaspokoilas moje poczucie estetyki tym rysunkiem pierwsze dwa niezle w przeciwienstiwe do ostatniego bardzo dopracowane jakas rownowaga musi byc ;] i dobrze bardzo ladne niebo i wszelkie swiatlo podoba mi sie -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ten pierwszy - b.fajny ^^. Bardzo mi się
podoba, taki wesoły "rysuneczek".
Złota jesień - wg mnie taki sobie, ta Jesień ma dziwny wyraz twarzy. Panna... - dziwna ta panna, nie podoba mi się. Jednak pierwszy rysunek był najlepszy. Życzę weny artystycznej, czekam na Twoje kolejne prace. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Jak miło, że znowu pokazujesz nam swoje
dzieła. (Dzięki za pieguski
![]() Jesień jest naprawdę świetna, jedyne do czego mozna się doczepić, to wyraz twarzy. Poza tym jest dobrz, pomysł z instrumentem szczególnie jest interesujący. Co do Panny, zbiło mnie z nóg normalni. Bardzo, bardzo mi się podoba taka interpretacja tematu, rzucanie nie swgo cienie lecz swoich myśli przez światło... W każdym razie ![]() Pozdrawiam Galia -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
fajne prace
ja bede dopiero oryginalna wilk nie był według mnie najlepszy ![]() fajne byly te kolorowe (wszystkie) ale te czarno białe też good (zwłaszcza ta kobieta w kapeluszu! bardzo łądna!) nie podobał mi sie autoportret.... zniekształcony..... a co do rzeszy wilków......starannie wykonane, ale ja nie przepadam za wilkami...wiec podobały mi sie tak sobie ![]() ale ogółem, mam pytanie, czy ty te rysunki wykonujesz do książek? bo naprawde tak wyglądają.... o konkretnej tematyce, te kolorowe raczej do książek dla dzieci, a te o wilkach bardziej poważne - --- naprawde fajne , miło sie patrzy ![]() według mnie najgorsze (choć oczywiście też ładne) to autoportret i pani jesień, czy jakoś tak? nom, dawaj dalej ![]() malujesz / rusujesz zawodowo? -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Dziekuje bardzo
![]() a prace nie wykonuje do książek ani nic w tym stylu.Zawodowo tez nei maluje.. jeszcze troche długa droga i dużo pracy przedemna.Może uda mi się w jakiś sposób tym zajmować. Chciałabym,chociaż bardziej jako praca dodatkowa.Pożyjemy,zobaczymy ![]() Dam pare starszych prac i pare nowszych STARE: komputer: pustynia: http://www.deviantart.com/view/8015529/ ptaszki: http://www.deviantart.com/deviation/8015307/ syrenka: http://www.deviantart.com/deviation/7984620/ kobita: http://www.deviantart.com/deviation/7984506/ driada: http://www.deviantart.com/deviation/7988001/ NOWSZE TROCHE: tradycyjne: dziecko.nie wyszlo wiec niedokonczone: http://www.deviantart.com/deviation/12390892/ ptaszek: http://www.deviantart.com/deviation/12391110/ Ten post był edytowany przez ZedeKiaH: 08.12.2004 16:26 -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
Galia |
![]()
|
Widzę, że postanowiłaś uraczyć nas świeżą
porcją swoich prac. Chwali ci się to chwali.
![]() Wszystkie są ładne,. Najbardziej podobają mi się ptaszki. Tak mi sie jakoś nastrojowo zrobiło jak na nie popatrzyłam. Jak zawsze ![]() Galia <szept> odezwij się na gg ok? <szept/> ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
moim zdaniem
o wiele lepiej radzisz sobie z ołówkiem nawet to niby nieudane dziecko piękne oczy co z tego, że krzywe? jak żywe żywe pozostałe ładne ale jakoś bez emocji je oglądałam... poprosze jeszcze coś ołówkiem =) -------------------- |
Chionia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 15.11.2004 ![]() |
Kobieto masz talent. W rybaku rzeczywiście
swietne zestawienie kolorów
![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
-------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Justusia |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: warszawa ![]() |
wow
rysujesz na prawdę ślicznie przyzneje sie bez bicia nieobejrzałam wszystkich bo użwywam teraz bardzo wolnego komutera wilk, wieśniak i wieśniaczka wyszły ci na prawdę rewelacyjenie. co do tych dodanych dzisiaj to kolorowe jest świetnie wycieniowane, cuż moge jeszcze żec?masz talent ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z ciekawością przejrzałem Twoje prace.
Mogę stwierdzić, że prezentuja się o niebo lepiej, niż zdjęcia Twojego
autorstwa. Owszem, rysunki niektóre gorsze, niektóre lepsze. Te prace
pastelami są jak dla mnie bardzo niedojrzałe i dziecinne. Dobrze posługujesz
się kolorem, ale rysunek w takich bazgrołach Ci siada. Ta nieproporcjonalna
syrenka i pokrzywione dzieci - coś w tym nie tak. Lepiej zajmij się ołówkiem
i tuszem, bo to wychodzi Ci o wiele lepiej. Przy tych wieśniakach
zatrzymałbym się na dłoniach i stopach. Coś Ci to nie wychodzi. Jeśli chodzi
znów o tego jelenia walczącego z wilkami, to naprawdę był o wiele
wartościowszy jako samotny element, bez kompozycji, z zarysowanymi jedynie
wilkami i bez tła w postaci mnóstwa nawalonych pni drzew. Takim szkicem
wstępnym można by się pochwalić jako już skończoną pracą nawet w mojej
szkole. Druga faza też wydaje się ciekawa, ale jednak małozróżnicowane
cienie i źle zaznaczone poszczególne plany kompozycji. Po skończeniu
wszystko jednak jest zbyt jednostajne. Jeleń marnie wybija się spośród tła.
Na przyszły raz dodaj trochę więcej dynamiki i pomyśl nad wyostrzeniem
cieni. To dobrze zrobi rysunkowi, a przy okazji wybije jakiś element do
przodu. A poza tym czym właściwie to rysowałaś? Bo nie daję wiary, że to
ołówek. Pójdźmy dalej. Grafiki komputerowe raczej nie w moim klimacie, nie
podobają mi się, wydają się zbyt dziecinne i kolorowe. Wg mnie nic w nich
ciekawego. Szkic twarzy dziecko spaprany (głownie chodzi o proporcje i
kształt), ale znów orzeł całkiem dobrze Ci wyszedł. Jeśli chodzi znów o tą
twarz kobiety w kapeluszu, to byłaby w stanie nawet mnie poruszyć, ale to
już nie ten etap wrażliwości artystycznej. Podoba mi się, że wmieszałaś tam
ten element z napisem w kształcie skopiowanych rysów profilu. W nowych
pracach znów mógłbym przyczepić się do szkicu twarzy. Nie uważasz, że to
czoło jest za duże? W wersji kolorowej wygląda jednak całkiem
przyzwoicie.
Abstrahując od ocen i komentarzy, myślę, że wiele mogłabyś osiągnąć, a jeśli myślisz o plastyku, to zajmij się realistycznymi szkicami przedmiotów i części ciała (szczególnie dłoni, stóp i twarzy). Z twarzą pewnie miałabyś najmniejsze problemy, przyglądając się Twojemu autoportretowi. Jest dobry, chociaż nie wiem, dlaczego tak blisko lewej krawędzi kartki. Trochę się wymądrzam, a nawet nie wiem, czy już nie chodzisz do jakiejś szkoły plastycznej, bo pomimo zróżnicowanego poziomu w zależności od techniki, to naprawdę świetnie idzie Ci praca z ołówkiem... Pozdrawiam, czekając na kolejne prace i życząc wielu sukcesów w kwestii talentu plastycznego. Warto próbować pokazywać swoje prace. Gdziekolwiek. -------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a więc :
![]() podobają mi sie ale tylko twoje rysunki(z małymi niedociagnięciami tylko niektóre) bo te kolorowe takie naiwne i nie dla mnie...no kicz ,czy jakoś tak ...ale rysunki zwierzat sa swietne, realistyczne , a Vlary ma racje mówiąc o tym że lepsze od fotek twojego autorstwa bo kazdy takie zrobić moze ![]() ![]() ![]() |
Raillie |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 05.01.2005 Skąd: ...z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
Wilk jest bezbłędny, bardzo mi się podoba.
-------------------- |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hmm... moim zdaniem bardzo dobrze rysujesz poszczegolne elementy - sa dobrze dopracowane, ladnie oswietlone, cienie sa gladkie i bardzo realistyczne, tak, ze czasem moznaby pomyslec ze to czarno-biale zdjecie, gdyby nie zaburzone proporcje. z tym masz chyba jeszcze problem. twarze sa krzywe, nieproporcjonalne, ze zwierzetami juz lepiej.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |