"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"dziękuje Ci Za Wszystko"
Wiersz Kumpeli Z Klasy
dj_klusek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: z Wadowic ![]() |
nie jest to mój wiersz, ale mojej koleżanki,
Klaudi(oczywiście umieszczont za jej zgodą):
Dziękuje za twą miłość, Dziękuje za zaufanie i szczerość, Dziękuje za te wszystkie ważnie rozmowy, Które dały mi tyle otuchy, I rozwiązały wszystkie problemy z głowy Dziekuje za to że zawsze mnie wspierałeś, Że tyle nadziei w me serce wlałeś, Że zawsze o mnie pamiętałeś, Dziękuje że bez względu na wszystko, Byłeś po mojej stronie Że zawsze stawałeś w mojej obronie Dziekuje że liczyłeś sie z moimi uczuciami Dzieliłeś sie każdymi wątpliwościami Dziękuje że nie pozwoliłeś bym cierpiała Sprawiłeś że sie ciągle śmiałam Dziękuje za te wszystkie chwile Szczęscia i radości Było ich tak dużo A wszystko czynione było z miłości Dziękuje Ci kochanie za wszystko!!!!!!!! -------------------- "czym sen dla ciała tym przyjażń dla duszy,odświerza siły"
"nie ufaj rodzicom zrób sie sam" "nie kradnij, władza nie znosi konkurencji":D mój blog na tenbicie |
Mellisa |
![]()
|
||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
po pierwsze, znów apeluje o dokładność używajcie (Twoja koleżanka i Ty również) ę, ś, ć i innych polskich znaków
ę
ś po drugie, interpunkcja... np: Dziękuję, że itp po trzecie konsekwencja... jeśli na początku 'twą' było małą literą, na końcu 'ci' proponowałabym tak samo... po czwarte za duzo wykrzykników na końcu. Nie ma takiego znaku... najwyzej trzy, ale to i tak ostateczność to tyle spraw czysto technicznych co do treści typowy, bardzo młody wiersz... nadaje się na wzniosłe odczytanie przed sympatią podobne do wszelakich, drętwych podziękowań dla dyrektorów, przewodniczących, zasłużoncyh... zaznaczam, że dobry wiersz o takiej tematyce jest bardzo trudny do stworzenia ze względu na powtarzanie tego samego po raz enty... może wybierz inną tematykę? rozejrzyj się dookoła... o codzienności najciekawiej pisać, bo każdy widzi ją ze swojej strony... odkryj własną... -------------------- |
||||
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
zgadzam się z Mell...
tylko momentami mi się podoba. Jest.. jakby dziecinny. A zwłaszcza zakończenie dobijające z leksza. Jak pisać o miłości to ładnie, musi to być przemyślane, a nie napisane ot tak... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Irwena |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
no taaak... albo rozwiazały wszystkie problemy (i tak nie za bardzo, ale juz lepiej) albo jakies inne sformułowanie. a poza tym to nie mam nic wiecej do powiedzenia czego nie powiedzono przede mną.... twoja koleżanka na końcu za bardzo chciała zaznaczyć tą miłość... i to według mnie zepsuło wiersz. no i wersy zaczynały się zazwyczaj albo od "dziękuję" albo od "że". nie wiem, może tak miało być, ale mnie się go przez to dziwnie czytało i zrobił się... monotonny ![]() Ten post był edytowany przez Irwena: 03.07.2004 09:44 -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
||
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
na pierwszy rzut oka spodobal mi sie,
ale....jak dla mnie to troszeczke za duzo dziekuje, moze bylo by mlepiej jak
po kazdym dziekuje za ...... bylo by cos jeszcze
![]() -------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:14 |