Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Oto Mój Prywatny Skarb, kto jest
dla Was cudem?
MisieK |
![]()
|
||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Guitar World... phi... liczy sie ranking
sluchaczy a nie dziennikarzy! ![]()
I wszytsko jasne... Ten post był edytowany przez MisieK: 01.07.2004 12:11 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
offtop offtop uber alles
![]() Pfe - Laiho na 96, panopki z In Flames na 70. [a pomyśleć, że kiedy nagrywali pierwsze płyty mieli 17 lat]. Kruca wyżej od nich są chłopki z Kukurydzy == EDIT: dokopałem się do tego, co Laiho grał mając 14 lat. jak na jego wiek i doświadczenie [wtedy] - cudo. moze było trochę zgrzytów, jeszcze nie ta technika ale czuć choćby tu że znał się na robocie Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 01.07.2004 12:25 -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Steve Vai nawet nie wszedł do pierwszej 50?
bez jaj... Beznadziejny ten ranking
![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jesli chodzi o gitarzystów to ja uwielbiam
Alexa Laiho...
normalnie katuje tak te swoja gitare, jakby jutro miało nie nadejsc :] kocham słuchac tych dzikich solówek. ale sie troche agresywna po nich robie :> -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ekskjuzemła - kogo? ![]() Morello też nieźle - 25. a pomyśleć, ze po trudnych początkach rzucił gitarę w cholerę... -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wiem, wiem, ale ja tak po prostu mówie, bo
mi jakos lepiej brzmi.. aczkolwiek wiem, ze zowie sie Alexi ;] ale tak swoja
droga to chyba na jedno wychodzi.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Hammet i Hetfield na drugim
miejscu...uważam że powinni być na pierwszym..ale i tak im się nalezy...moje
skarby XD {moze nie prywatne}
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Neonai... james i kirk... oni nie zasBugj
na pierwsz pitk mimo |e kocham metallice... a wlasnie... moze zamiast sie
klucic kazdy ulozy swoje top 5:>
1. Jimi Hendrix 2. Santana 3. Eric Clapton 4. Slash 5. Jimmy Page -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
wtedy też polecą teksty w stylu 'a
czemu X tak nisko a Y wysoko i dlaczego nie ma Z? XYZ ty się na muzyce nie
znasz' ;p
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Misiek to jest moje zdaniei wybacz ale wg
mnie są najlepsi. O gustach się nie dyskutuje. To już powinieneś wiedziec. I
nie będę robic żadnych list wlasnie z tego powodu ktory podał Czajld.
|
MisieK |
![]()
|
Etam... wBasnie o to chodzi zeby nie
komentowa... chyba ka|dy jest w stanie nie skomentowac czego[... a z reszta
róta co chceta... i tak Wydra wygra... (bronboze ten z idola)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
A ja najbardziej podziwiam "Lesia"
![]() ![]() -------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
BlackOmen |
![]()
|
||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wiesz ze to jest wlasnie forum dyskusyjne? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Ktoś, kto mnie zachwyca? Ok. Lubię się tym chwalić, ale przygotujcie się na MAŁY szok...
Otóż mój chłopak jest osobą, którą bardzo podziwiam. Jest nadal młody, ale ma ogromne doświadczenie, inteligencję, jest piękny, do tego mądry, zawsze potrafi pocieszyć, sama jego obecność czy świadomość, że jest mój buduje. Jest dla mnie gotowy przyjechać w środku nocy, jeśli powiem, że tego chcę. Ja też jestem dla niego na to zdolny. Nie będę pisał więcej, bo nie ma po co, gdyż i tak większość nie zrozumie (to nie było niemiłe, więc się nie bulwersujcie). Tak więc coming ou mam za sobą... ![]() -------------------- |
Buniek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: z krainy, gdzie magia jest nawet w najmniejszym ździebełku trawy. ![]() |
Murof, przykro mi, że za miast ludzi
wolisz zwierzątka. I powiedz o co ci chodzi z tym postem.
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Murof po prostu jest nietolerancyjny... To jedna z niewielu rzeczy co do których się zgadzamy.
Buniek, takie rzeczy można leczyć, naprawdę. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
homofoby ?
|
murof |
![]()
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zoofoby. -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
||
matoos |
![]()
|
||
Nie boję się gejów, tylko nie uznaję tego za coś naturalnego. Uważam to za chorobę psychiczną - wiem że można ją leczyć. Homofobia jest lękiem przed osobami homoseksualnymi. -------------------- |
||
fumsek |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
widzę, że tematyka "mojego prywatnego skarbu" nieco zboczyła* z toru... co do tolerancji mającej się takich spraw, tolerancyjna jestem dopóki nie muszę tego oglądać... |
||||
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skończcie z tym gównem albo wydzielcie sobie posty do nowego tematu.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
sorry jeszcze muszę: a może Twoja wiara coś do tego ma? murof: no tak... |
||||
MisieK |
![]()
|
co tu ma wiara do tego==', poprostu to nie naturalne, po to do cholery wyksztalcily sie dwie plucie...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Buniek |
![]()
|
No cóż... chcecie leczyć gejów?
![]() Ja NIE CHCĘ się z tego leczyć. To jest naturalne, ale o zawsze było piętnowane. To nie wina człowieka, że ma tak zapisane w genach/nie miał ojca/ojciec go katował itp. -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
sorry, nie wiara, ale kościół. boisz się MisieK, że Cię kiedyś chłopak wydupczy ? |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.07.2025 16:31 |