Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Nie sądze, żeby to znaczyło cokolwiek
poza tym ,że Harry wtedy naprawdę nienawidził Syriusza. Pomimo czasem
zdarzających się kłótni Ron jest prawdziwym przyjacielem Pottera i z
pewnością go nie zdradzi. Nie ma rzeczy, która mogłaby go do tego zmusić.
![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zmusic??? Zdradz sie zazwyczaj z własnej woli ![]() jest taka "rzecz", nazywa sie HERMIONA GRANGER XP Ten post był edytowany przez kubik: 08.07.2004 18:18 -------------------- ...
|
||
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Powiedzmy więc rzeczy, która by go
skłoniła.
![]() Chodziło mi o to, że nie można go niczym przekupić (czy cos takiego). Nie ma nic takiego co mogłoby być dla niego na tyle cenne, ważne, itp., żeby zdradzić Harry'ego. Przyjaźń w końcu jest ważna. ![]() Ten post był edytowany przez Galia: 08.07.2004 18:50 -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Patrzcie:
![]() jaki pokój znajduje sie pod Potterem. ![]() Podobno Luna Lovegood też gdzies sie przewija przez mape. -------------------- ...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eee... Rum of Dum? ;D
no to ciemno widzę przyszłosć Pottera jr. a tak w ogóle - co to za mapa? -------------------- |
.:+Yena+:. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Królestwo Cienia ![]() |
mapa Maruderów (z filmu POA)
-------------------- "Wszystko już kiedyś było, wszystko już się kiedyś wydarzyło i wszystko zostało juz kiedyś opisane"
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=75701 |
kubik |
![]()
|
||
Child no co ty? Przecie to z filmu yst ![]() -------------------- ...
|
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kto powiedział, że na filmie byłem ;]
z resztą ja na takie szczegóły na ekranie nie zwracam uwagi -------------------- |
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Co do Rona... wszysto is possible...ale jakoś tak nie sądzę...chociaz zgadzam sie z tym, ze moga sie pożreć (bardziej poklocic
![]() Np...Potter...sie zakocha..Ron.to juz dawn oto widac...i bedzie..BUm...byloby ciekawie...tylk ozeby w koncu sie jednak pogodzili...;p ..zeby kazdy sobie znalazl swoja laske... -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurcze przestancie gadac ze Harry albo Ron
zakocha sie w Hermionie. To niemozliwe!! Zreszta sama Rowling tak
powiedziala....
![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
||
mozesz rozwinąć? -------------------- ...
|
||
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Uważam, że jedną z tych dwóch rzeczy było
złapanie za ręke Hermiony przez Rona i jej odruch na to, czyli szybkie
wyzwolenie ręki. Przyjaciel się tak nie zachowuje.
-------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
Szyszmora |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Tak, ja uważam tak samo!!Tyle że to Hermiona złapała Rona,A druga z tych rzeczy, to jak Hermiona objeła Rona -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
||
Eden_ka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
tak? to ja zaraz poszukam tego co Rowling powiedziala... o - jest XD : Does Hermione love Ron or Harry ? "I can't believe that some of you haven't worked this one out yet, but I'm not going to answer because that would spoil the arguments, which I enjoy" tak, to pewnie o ta wypowiedz Jo Ci chodzilo, hehe... A z ta mapa i "dumem"... ciekawe, ciekawe... Ten post był edytowany przez Eden_ka: 22.07.2004 19:13 -------------------- |
||
madziula |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
...hmmm.... taak sądzisz??? Ale
powiedziała też coś innego....
hermione 3: will Harry and Hermione will be together?*sight* JK Rowling replies -> lol Not saying... but you've had enough clues by now, surely?! ....A co do Rona to chyba widać...Harry narazie był zainteresowany Cho...a co bedzie dalej ...niewiadomo ![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
||
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Łapanie za rękę wychodziło od Hermiony, ale sceny zazdrości od Rona( 4. tom).
TEMAT DOTYCZY FILMU Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2004 23:10 -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
skicia |
![]()
|
||||||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Tak..prawdziwym, szczególnie w IV tomie jak się na niego obraził :> Ronowi trochę brakuje by być prawdziwym przyjacielem, np. powinien trwać przy Harry'm na dobre i na złe. Być z nim nawet wtedy gdy inni się od niego odwrócą. Tak robi rzyjaciel. Ron jest za barzdo zadrosny i to go może zgubić.
Jesteś pewna? A zaklęcie Imperio?
E..jakoś nie jestem o tym przekonana. Hermi po prostu poczuła się głupio, że złapała Rona za rękę i chciała to odkręcić.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
||||||
anagda |
![]()
|
||||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
przeginasz. każdy (nawet najlepszy przyjaciel) w pewnym momęcie odczuł by coś w rodzaju lekkiej zazdrości. a Ron na szczęscie wspaniale sobie z tym poradził i zwalczył. jak PRAWDZIWY przyjaciel
ale to zaklęcie można w sobie zwalcyc (jak Harry, czy Crouch junior) E..jakoś nie jestem o tym przekonana. Hermi po prostu poczuła się głupio, że złapała Rona za rękę i chciała to odkręcić. eee.... czy ja coś pzregapiłam??? ![]() ![]() -------------------- |
||||
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Jakoś mnie nie przekonałaś. Prawdziwy
przyjaciel jest z tobą ZAWSZE, w chwilach smutku i radości, a nie odwraca
się od ciebie wtedy gdy go najbardziej potrzebujesz.
Co do Imperio. Fakt można zwalczyć, ale trzeba użyc do tego bardzo dużo mocy. Nie twierdzę, że Ron takiej nie posiada, ale nie wiem czy by mu się to udało. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
kubik : respect - i nie mówie bynajmniej
tylko o tym topicu,
Rutkowski to przy Tobie piard komara ;p -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
kubik |
![]()
|
||
moze zakończe dysusje o romansie wiec tak uczucia Hermiony: I, II tom - Harry to jest dopiero prawdziwy facet, przystojny [chociaz nie tak jak Rupert Grint - taki mugolski aktor], odwarzny itp. no czego więcej chciałaby pożądna dziewczyna? III, IV tom - Mały głupi kretyn!!! Jak on mógł oskarżac Krzywka o te wszytkie sprawy... Co??? Ty chcesz mnie na Ball? ŁaŁ co wstydziłes się mi powiedzieć no wiesz ermm nie powinieś. Jak Viktor jest słodki.... V tom - Ron jest coraz bardziej... męski - nie moge uwierzyc ze sie zakochałam w tym rudym obrzydliwcu!!! On jest niedojrzałym, beczelnym małym chłopcem! Ale za to jest taki wysoki i... silny, przy nim czuje sie bezpiecznie a w jego oczach mogłabym sie utopić... ochh nie wiem co robić. uczucia Rona: I, II tom - ta (*)& dziewucha!!! Ale trza przynac, że nie lubie jak ja Malfoy przezywa. III, IV tom - jak ja jej nienawidze a właściwie tego jej kota juck! A tak w ogóle to jak on mógł zabrac Hermione na BALL!!!! On na nia nie zasługuje!!! On jej nie zna tak dobrze jak ja. Kurna przecie to ja dla niej jadłem slimaki na 2 roku.... yyyy ze niby to objaw zauroczenia? Bzdura miłosc to głupoty, dziewczyny to głupoty, niech zyje... ochhh jaka ładna dziś jest Miona... V tom - och no dobra przyjechała do mnie... chlip jestem nieszcześliwy zastanawiałem sie dlaczego? Wiem bo mimio iz jest tak blisko dla mnie jest zbyt daleko... -------------------- ...
|
||
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
No wiesz jakoś nie wyobrażam sobie związku
Hermi ani z Ronem ani z Harry'm.Oni są przyjaciółmi i powinno tak
pozostać.A Hermiona powinna pyć z kimś innym np. z Krumem
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
kubik |
![]()
|
||
miłosc nie kieruje sie zasadami logiki,
miłosc kieruje sie doborem materiału genetycznego
XP
nie zostanie - z Ronem zakochanym w Hermionie po uszy. Wiecie jaki chłopak jest porywczy jeszcze moze Harry'ego uszkodzić itp. -------------------- ...
|
||
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
No chyba do tego nie dojdzie
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
kubik |
![]()
|
||||||||||
cytaty z OotP:
i ostatnie [co nie znaczy ze nie ma innych] ale najlepsze:
Czy ona [Jo] moze być jeszcze bardziej oczywista???
nie gdyby to było chwilowe zauroczenie to byłoby to po niej widać. [porównaj była zauroczona Lockhartem i było to widać] -------------------- ...
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:30 |