Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poa: Zagadki Nieodgadnione, SPOILER
Koralina |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Według mnie Hermiona w IV tomie zgodziła się pójść na bal z Krumem z dwóch podowód: - żeby wywołać zazdrość u Rona - aby udowodnić że nie podobają jej się tylko przystojni chłopcy (np Cedric, spierali się o niego). Tak nie widze jej z Krumem, Hermiona ma bardziej przyjacielski stosunek do niego, chce poznawac ludzi z innych szkół. -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
||
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
No dobra,dobra niech wam będzie
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli Hermiona chciała wzbudzić w Ronie
zazdrość, to znaczy że jej się podoba. Skoro Ron był baardzo zazdrosny o
Kruma, oznacza to że pała ponadprzyjacielską sympatią do panny Granger.
Proste i logiczne. Nie widze Hermiony z nikim innym u boku, w Hogwarcie nie
cieszy się ona popularnością a Krum troche mi nie odpowiada jako jej
chłopak. Neville odpada, są zwykłymi przyjaciółmi a poza tym serce
Longbottoma jest już zajęte. Ładnie by wyglądała Hermiona u boku Rona,
przecież jest stare przysłowie:
"kto się czubi, ten się lubi". Harry i Hermiona na wstępie odpadają, łączą ich zupełnie inne uczucia, Hermiona jest jego przyjaciółką i rozumie go za dobrze, jak na chłopaka. Nie pasują do siebie. -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kogo masz na myśli? ![]() -------------------- ...
|
||
Koralina |
![]()
|
Ginny
![]() Zaprosił ją w czwartej klasie na bal Bożonarodzeniowy, chciał ją obronić przed brygadą inkwizycyjną, gdy pilnowała korytarza.. -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale to Hermione zapytał czy pójdzie z nim
na bal. Ginny była ekhm "przypadkiem". I to o niej mówił babci
![]() -------------------- ...
|
Szyszmora |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Ja naprawde uważam, że Hermiona mogłaby być z Ronem. Ba, jestem tego pewna! Nie umiesz czytać między wersami? Przecierz Jo nie napisze" oh, Hermiono! jestem w tobie zakochany! ", bo to nie harlekin. Prędzej czy później Ron i Hermi będą ze sobą. Sory za pytanie, ale czy jak tobie ktoś sie podoba to rozpowiadasz wszystkim naokoło? Większość ludzi w tym wieku raczej stara sie zachować to dla siebie.I Jo o tym wie. -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
||
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Hmm.........a ja
mysle..tak:
Hermiona przynajmniej podoba sie Ronowi..mzoe cos wiecej kto wie..?? na 100%...to widac...slychaac i czuuuuuuuuuć... Co do Kruma to mam takei przczucie ze to nie tylko chęc poznania..osob z innych szkol...bo widac..chocby po rozmowach z Ronem..ze cos..tam ..jej w nim...blabla, ale on sie...juz na szczescie..nie pojawi w najblizszym czasie tak Jo powiedziała... No a co do Harry'ego..to..hmm...powiedziała , że chyba mielismy wystarczajaco duzo ..wskazowek poszlak..ze on i Hermiona... TOTALNA ZAGADKA.....i dobrze..to nie ma byc romansidlo powidlo ...tylko czytsa psychologia...<----- no commets prosze, dziwny mam dziś humor Ten post był edytowany przez madziula: 02.08.2004 00:20 -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Szyszmora |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
A skoro już jesteśmy przy związkach...Jest taka scena, że Hermiona klęka przed Harrym i ściąga z niego pelerynę niewidkę.CZYLIIIIIIIIIII....... Hermi wyjdzie za Harry'ego i w dzień będzie mu usługiwała, a w nocy rozbierała!!!!!! ![]() ![]() ![]()
Chyba Cię rozumiem... ![]() ![]() ![]() -------------------- the things you say
||
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
O kur...w..cze.....
![]() Szyszymorka , bratnia duszo.....DOKŁADNIE...tak tak.....Harry i Hermi...tylko nie zadnen harlequin .... tak PO PROSTU....i nie zaden Ron... Ludzie wyobrazacie sobie Ruperta??? (bez obrazy ale no...) P.S: Serio... w ktorej częsci? filmie? .... ![]() <czyzbym sie nabrala..jednak... ![]() Ten post był edytowany przez madziula: 04.08.2004 00:55 -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Szyszmora |
![]()
|
JAKTO W KTÓREJ CZĘŚCI? W trzeciej przecież! No jak Harry wyszedł z tego pubu i usiadł na kamieniu i zaczął płakać (
![]() Ale ja żartowałam... -------------------- the things you say
Lousie |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
Jedyna dziewczyna, jaką dopuszczam
ewentualnie do Harry'ego, to jakaś nowa albo Luna. A Hermiona... Ona mi
zawsze do Rona pasowała. Bo do Harry'ego to wogóle nie. A jak ich
Rowling ich ztenteguje, to raczej nie będę czytać z chęcią.
-------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
Sunlight Priestess |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Harry rzucał "zaklęcia" zanim trafił do Hogwartu i wiem że było mówione że z różdżką sa lepsze efekty. -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
||
Szyszmora |
![]()
|
||
No ja też tak myśle, a madziula poprostu mnie nie zrozumiała... -------------------- the things you say
||
madziula |
![]()
|
Kurde..musze sie wypowiedziec...bo..tu
wychodze na jakas głupią...JUZ ROZUMIEM myslalam ze ty zartowalas tylko w
zwiazku z tym rozbieraniem....eh...no kazdy ma swoej zdanie,...
A ja mysle ze Harry i Hermiona sie rozumieja...ale...hmm....chyba sama msuze sobie zaprzeczyc i stwierdzic ze tylko jako przyjaciele...SAMA JUZ NIE WIEM.... Po prostu wolałabym zeby byla z nim niz z Ronem...ale...WSZYSTKO SIE OKAŻE,... ![]() Ten post był edytowany przez madziula: 04.08.2004 16:53 -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
Szyszmora |
![]()
|
Nie wychodzisz na głupią, ale wypadałoby
czytać poprzednie wypowiedzi
![]() ![]() -------------------- the things you say
madziula |
![]()
|
Czytałam....no ale...ja ejstem bardzo
roztrzepana ..dobra mzoemy do tego nie wracac....
![]() ..A Harry zostanie zakonnikiem,..... ![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
Szyszmora |
![]()
|
||
Co ty mówisz! Zakonnicą!! -------------------- the things you say
||
madziula |
![]()
|
A to tez mozliwe....w koncu ma tyle kasy c oza problem jakas mala operacjyjke sobie zrobic..chociaz to nie ma sensu ..bo..jak ma byc zakonnica to zadnych korzysci.....
A tak swoją drogą..zaraz bedzie ze nabjiamy i wszystko wykasuja ;-] -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
Lily_Ross |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 25.02.2004 ![]() |
Ja sie zgadzam z Alexa666.
Stawiam na to , ze Ron i Hermiona beda razem... Od zawsze mi do siebie pasowali, a nie jak twierdzi wielu HP i HG. Co do teori z Lily i Lupinem.... no coz to jest calkiem prawdopodobne. Lily wydaje mi sie wcale nie taka "swieta" za jaka ja wszyscy uwazaja. A co do twierdzenia , ze Herma ma byc wilkolakiem to mysle , ze to raczej nie przejdzie...Za bardzo naciagane... nie wierze w to. -------------------- ![]() "...Wrocil chlopiec, ktoremu zginela ropucha ,ale tym razem w towarzystwie dziewczynki w nowej szacie Hogwartu. - Czy ktos nie widzial ropuchy? Neville zgubil swoja- powiedziala. Miala nieco przemadrzaly glos , mnostwo gestych brazowych wlosow i wielkie przednie zeby..." |
silme |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: zza siódmej rzeki ;-) ![]() |
zadziwiające jak szybko temat Poa: Zagadki
Nieodgadnione zamienił się w temat "z kim będzie Heriona"
![]() ![]() a jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to przynajmniej w chwili obecnej jedyną możliwością jest Ron. I chociaż strasznie ale to strasznie mi się ta opcja nie podoba, uważam, że jest baaardzo prawdopodobna. A jeśli chodzi o dziewczynę dla Harry'ego, to podejrzewam, że JKR zostawi biedaka samego (to w końcu nie romans żeby miała wszystkich bohaterów z kimś sparować, prawda???) -------------------- ...I can teach you how to bewitch the mind and ensnare the senses. I can tell you how to bottle fame, brew glory, and even put a stopper in death... |
Smerfka |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
To chyba nie , bo na stronie powiedziała , ze Harry wyrwie se jeszcze jakąś lachę... <- znaczy... może nie powiedziała tego TAK DOSADNIE , ale wychodzi na to samo ^^ Miejmy tylko nadzieję , ze to nie będzie Luna ![]() ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
||
Lily_Ross |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 25.02.2004 ![]() |
No ja tez mam nadzieje , ze to nie bedzie
Luna.
A wogole to ona chyba bardziej na Rona leciala niz na Pottera. Moze bedzie to ktos , kto jeszcze nie pojawil sie w ksiazce? -------------------- ![]() "...Wrocil chlopiec, ktoremu zginela ropucha ,ale tym razem w towarzystwie dziewczynki w nowej szacie Hogwartu. - Czy ktos nie widzial ropuchy? Neville zgubil swoja- powiedziala. Miala nieco przemadrzaly glos , mnostwo gestych brazowych wlosow i wielkie przednie zeby..." |
Alexa666 |
![]()
|
||
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Na początku 'Room of Doom' skojarzył mi się z Pokojem Życzeń, ale nazwa nie za bardzo się zgadza... |
||
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
A ja mam nadzieję, ze będzie to Luna
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:32 |