Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ksiazki sa, Film jest, Muzyka jest, a sportu nie ma... no chyba ze uznac temat Euro2004 w którym rozmawiamy tylko o pilce...
A wiec, jakie sporty lubicie? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Fraar |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
ja lubie pilke nozna,koszykowke i basketball.
-------------------- cze wam wszystkim lp rulez
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja jako ze mialem przez 10 lat dziure w krengoslupie, trenuje jedynie karty i warcaby, a ogladam football, nasze polskie siatkarki, olimpiady i crossa:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Fraar |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
aha jeszcze ogladam sporty ekstremalne i jerzdze na desce ale ostatnie nie moge bo milem powarzna wywrotke.
//edit: no. pewnie bardzo powarzną. kondolencje. ale jerzdz dalej! Ten post był edytowany przez Myśka: 11.07.2004 21:16 -------------------- cze wam wszystkim lp rulez
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja oglądam strasznie dużo sportów...
Curling, Piłkę nożną, siatkówkę, sumo, zawody Strong Man, Lekkoatletykę itp.. duużo tego Sam gram w piłkę i biegam... -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
A Marion Jones nie wystartóje w olimpiadzie na 100m... nie zakwalifikowala sie biedna... byla dopiero 5 na mistrzostwach USA:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Uwielbiam oglądać siatkówkę, lekką atletykę, trochę piki nożnej (kiedyś to się każdy mecz oglądało, ale teraz się zestarzałam i niektóre tylko oglądam
![]() Rzadko uprawiam jakiekolwiek sporty (taki ze mnie wredny leń :/), ale jeśli już to mogę zagrać w siatkówkę, koszykówkę, pojeździć na rowerze, łyżwach. Dawno, dawno temu to nawet trenowałam koszykówkę, ale przestałam po pół roku. Szkoda trochę... -------------------- |
ginny_irlandka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: LUBLIN!! czocha & gniew & Ireland ![]() |
Karate..Karate Kyokushin. Dla wielu to wymachiwannie rekami, dla mnie piekna i wspaniala rzecz, juz od 5 lat...
Oprocz karate trenuje plywanie, (tata mnie nauczyl...heheh jak mialam 2 lata to po raz pierwszy sie topilam), biegi, uwielbiam rower, rolki, lyzwy, narty, i duzo innych sportow... zamiast ogladania przez tv sama cwicze =) PS: To juz moj ostatni post na forum przez 3 tygodnie co najmniej, bede 2 lub 3 sierpnia, a 5.08 do 11.08 tez znikam... ale jeszcze wroce. Pozdrawiam i zycze milych wakacji (oderwijcie sie czasem od kompa =D) -------------------- I have nothing more to say.
Only the heart can see... Only the heart can see... ***Follow your star*** |
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Jako ze sama do sportow sie za bardzo nie nadaje [nawet na wf nie chodzę i nie zamierzam =P!], nie cwicze niczego. Ale lubie siatkowke [gdy nikt na mnie nie wrzeszczy, że źle gram], pilke nozna troszke oraz bilard[sport to czy nie sport?] XD a konkretniej snookera.
Hm, a jak mi kupicie rower, to mogę na nim pojeździć. |
Secner |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. ![]() |
roftl. To ja lubię piłkę nożną, football, soccer, fuBball i футбол. Te sporty są najlepsze ;P. A tak na serio.. Biegam - lubię biegać. Piłka nożna - żyję w Polsce. Powiedzmy sobie szczerze - czy jest jakieś dziecko, które nie musiało w szkole w nią grać? Ale i tak ją lubię. Do tego basenik. Też lubię popływać. -------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
||
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fraar - zwłaszcza że basketball to to
samo co koszykówka XD
Ginny - matko, zgadzam się z tobą! kocham to XD Morna - własnie, masz rację w stu procentach =P -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Paris |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
sport? hehe. maniaczką nie jestem, ale
chętnie gram w siatkówkę, koszykówkę i piłkę nożną. czasami dla rozrywki
pobiegam, popływam, pojeżdżę na rowerze /o ile to sport
![]() -------------------- Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, lecz nikt nie umiał podać rysopisu. - Wiesław Leon Brudziński
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hokej na plaży, zapasy synchroniczne,
skok w bok, uprawianie jogi na 7ha , trójbój niesiłowy (chińczyk, warcaby,
bierki)itp ;]
a tak poważnie - hokej, koszykówka, nożna, jak już ktoś wspomniał siatkówkę kobiecą, coś z ekstremalnych, MTB, tenis stołowy, bocce. Morn - dzieci czytają ;> [i dobrze - niech się uczą ;]] -------------------- |
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
spanie ponad wszystko. a co! to też
sport - tak jak jedzenie na czas : )
ok, wracam na ziemię. moje sportowe zamiłowania można podzielić na dwie grupy: zimowe i letnie, ale skupie się na tych letnich... a może nie? windsurfing, tenis, rower, jogging, pływanie, siatkówka (aaah!) i spóźnianie się na spotkania. no. o leżeniu na słońcu nie zapominając. -------------------- just can't let it go
|
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Ja uprawiam..... i bierki, bilard
![]() Czasami tenis jak się znajomym chce i basen - przynajmniej raz w tygodniu. A poza tym. Bieganie codziennie z psem i do pracy (w wakacje pracować - zmora ![]() -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Agrado, to może zagramy kiedyś w bilard
![]() Chętnie zagrałbym z kimś ![]() -------------------- ![]() |
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe, mam bilard, taki mały XD
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Syriusz_Black |
![]()
|
To może mini-turniej zrobimy ;D
-------------------- ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
sporty? wstyd sie przyznac, ale chyba picie
alku na wyscigi to cos, co mi najlepiej wychodzi :E poza tym dochodzi bilard i koszykowka meska (a czemu nie zenska?) a od czasu do czasu kumple zaciagna mnie na pilke nozna albo bejsbola (nie mylic z ganianiem bodu ducha winnych ludzi z bejsbolami, albo po bejsbole) EDIT
a jest w jakims bilardzie/snookerze na kompa "multiplayer"?;d Ten post był edytowany przez GrimmY: 11.07.2004 22:05 -------------------- |
||
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaraz mnie MSP nazwą ale - bo na to się patrzeć nie da ;] dla kogoś wychowanego na skrótach z NBA i meczach Euroligi to jest zbyt wolne, schematyczne, widowiskowe jak turniej bierek i wykonanie - jak one się składają do "trójek" ;> -------------------- |
||
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, ja ;] Odpowiem to co zawsze - serfowanie po necie. Nie przepadam za sportami (no dobra, czasem na rowerek mogę wyjść, ale za długo się nie najeżdżę). Mam słabą kondycję no i w ogóle, jestem za leniwa ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
GrimmY |
![]()
|
||||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale najlepsza i tak jest koszykowka panien w szkole, bo o ile w tv toto wyglada jeszcze jakos to wtedy...sorry ladies,ale to zabawnie wyglada =D -------------------- |
||||
Mira |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak chodziłam do podstawówki czyli około 5 lat temu ćwiczyłam piłkę ręczną (prawe skrzydło) i piłkę nożna (to w wolnych chwilach z chłopakami) jednak po operacji musiałam zaprzestać tego wyczynowego sportu (w ręce trzeba dużo biegać a ja już nie mogłam) ![]() dlatego przerzuciłam się na tenis stołowy, siatkówke i szachy ![]() a w tv oglądam nogę, siatkę no i oczywiście jak są jakieś mistrzostwa lub olimpaidy |
||
MisieK |
![]()
|
A sporty zimowe:
Biathlon - Heh... Tomasz Sikora byl wyzej w Biathlonie niz Malysz w skokach Skoki - cala rodzinka to oglada, to czasem tez cos zobacze Sniezki - Nalogowo leje sie z kumplami sniezkami w zime, od jakichs 10 lat, ale zawsze w sylwestra, zeby nie pojsc potem do szkoly jeszcze skacowanym Co do bilarda to chetnie na jakims programie:> A jak nie to turniej w warcaby na kurniku ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
XynaaX |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 11.07.2004 Skąd: Z chaty | Z przed kompa :P ![]() |
Oglądam : piłkę nożną
Gram : piłka nożna,siatkówka,quidditch w snach ![]() LoL -------------------- ![]() ![]() ----------------- Temat/Post prawdopodobnie/nie był nabity...;] ------------- Yo lala ;] Pozdro 4 @ll fanów HP!! -------- Szukam redaktorów na stronę : newsmana,tekstściarza/rkę,kogoś od brudnej roboty...Kto chętny ?? Więcej na moim gg : 2044167 - ZAPRASZAM!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:03 |