Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sport, Jaki szport ogladacie,
uprawiacie itp.?
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie - to działa na zasadzie "jak się nie ma co się lubi...". po prostu ludize oglądają sobie np. Lige Mistrzów, chociaż grać jako tako potrafią, ale nie maja szans żeby zagrać z takim Morientesem. A tak to sobie chociaz go w akcji pooglądają.
ja np. oglądam skróty z nhl [i nie żebym miał kompleksy] bo wiem, że za cholerę nie zobaczę takiego meczu na żywo [ze o nie-umiejętności jazdy na łyżwach nie wspomnę ![]() -------------------- |
niespokojna |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
oglądam : skiki narciarskie, piłke
nożną
gram: siatka, bilard, hokej ja lubi oglądać i nie dla tego że mam kompleksy, np. przecież nie bede takim drugim małyszem, a tak to moge se chociaż popatrzeć Ten post był edytowany przez niespokojna: 27.07.2004 19:17 |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja oglądam sport rzadko, ale jednak. A to
ze względów głównie estetycznych. Chociaż ciekawie jest pooglądać sobie
czasem fajne akcje piłkarzy, ewolucje łyżwiarzy, ale na dłuższą metę to
staje się nudne. Aczkolwiek niektórzy potrafią sie trzymać bardzo
długo.
Oczywiście nic nie przebije sportu we własnym wydaniu. Pływanie, żeglarstwo, windsurfing, jazda na nartach, tradycyjny rowerek, czasami siatkówka, a najlepsze ze wszyskiego - granie w piłke nożną, mimo że się nie potrafi. Chyba z żadnej innej zabawy nie ma takiej radochy. Bu! Ja chcę capoeirę... chlip! -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dementi... to proste... ci ktorzy uprawiaja
taki sport ogladajac sie czegos ucza... przyklad moja siostra, stoi w
recznej na brami i nmietnie oglada tv puls bo tam leca transmisje. A kto nie
uprawia oglada dla samej przyjemnosci zobaczenia czegos do czego nie jest
zdolny... prosty mechanizm.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
A takie male info - Endriu Golota znowu
walczy , tym razem z Johnem Ruizem (bilans - 39-5-1, 27 KO [wygrane,
przegrane, remisy, nokauty]) , walka odbedzie sie najprawdopodobniej 13
listopada lub 4 grudnia. Mam jakis sentyment do Goloty, pomimo ,ze kilka
razy dal ciala, ale i tak bede mu kibicowal. Endriu!!!
Endriu!!! \o| \o\ \o/ /o/ |o/
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Etam... za 14 dni olimpiada a tu juz sa rozczarowania... a wlasnie... temat o Atenach 2004 trza zalozyc. A za Endriu nie przepadam. Wogole nie lubie boksu, szczegolnie w wykonaniu kobiet.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ilchirion |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 04.08.2004 ![]() |
jazda konna, pilka nozna, siatkowka,
biegi, rower (: i ofc. szachy =D
-------------------- na niebie
błękit naszych marzeń. Na ziemi zieleń naszych ciał. Na drzewach biel naszych uśmiechów. Na drodze czerń naszych wspomnień... |
Avalon |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
wiesz - teraz w prawie kazdym miescie sa szkoly capoeiry, więc co za problem się zapisać? -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
W moim gnieznie jest tylko apoeira i
karate. Na cos sie moze zdecyduje.. Wolalabym tai chi ale oczywiscie nie ma.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
A u mnie jest Karate, Ajkido i Sumo:)
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
uwielbiam grac w noge, siatke, troche w
kosza, jezdzic na rowerze, plywac
uprawiam [XP] zeglarstwo, narciarstwo chcialabym bardzo jezdzic na lyzwach, ale u mnie w miescie nie ma juz lodowiska. kiedys bylo... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
MisieK |
![]()
|
no... zeglarstwo, choc dla mnie to nie sport
tylko relaks z piwem w reku:> No a poza tym, to ostatnio wymiatam w Pilke
na Kurniku:)
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
spytaj Kusznierewicza, jakie piwo pije, że tak mu dobrze idzie ;P z tym piwkiem to przesadziłeś -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
hm... powiedzmy ze w takiej formie jak ja
uprawiam, wiesz jak sie nie jest sternikiem i sie ma spora czesc rodziny w
WOPRe gizyckim to zaden problem:)
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Niedlugo maja mi przyslac patent. Matko
jak ja kocham zeglarstwo, szczegolnie z Lukaszem na karinie albo Michalem na
omedze przy wietrze mniej wiecej 5 (na Powidzkim) z niezrefowanymi zaglami.
Oooch, piwo tu by tylko smak popsulo.
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
*niewinnym głosem* A ja uprawiam dłubanie w
nosie.
Nie no, łyżwy rlz. I pływanie. I trenuje palce a wszczególności kciuk u prawej ręki XP -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
Ja patentu nie robilem, stwierdzilem, po co
sie meczyc jak pol rodziny ma i wiekszosc kumpli, ale co sie dziwic, w kolo
same jeziora
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
E, zawsze sie przyda, a na obozie tyle
fantastycznych osob poznalam, ze naprawde warto bylo wydac te kilka zloty i
pomeczyc sie troche przy teorii zeglowania (ze ja to zdalam to jest cud)
-------------------- |
Atina |
![]()
|
||||
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie - prawie. Czyt. nie u mnie :\ -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
||||
Super_Kasia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
Siatkófka i konie ( bez skojarzeń) są
najlepse!! Aaaaaa no i sumo rulezzz!!!
-------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Plywanie, pływanie, pływanie i jeszcze
raz pływanie.
A przy okazji moje ukochane, najlepsze, przypominające już nałóg nurkowanie. Woooody, wooody, wooody i niech mi przyślą wreszcie mój certyfikat kochany! Ach ach, a te rybki w Morzu Czerwonym... ta rafa... i wraki... El Desha, Aquarium, Abu hashish, Abu Ramada... aaach... Rozmarzyłam się =) -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
A mi wystarczy podmuch wiatru nad
niegocinem.
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
ostatnio troche gram w tenisa
ale tak rzeby trenowac cos po kilka godzin dziennie to niedla mnie uwielbiam plywac=) a jezeli juz oglodam jakis sport(ale bardzo zadko raz na 2 tygodnie morze) to kest to golf |
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jaka jest przyejmnosc w graniu w gry spsortowe? to jest dla mnie patologia. zamiast wyjsc an dwor ludzie 6 godzin dziennie mecza Fife. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
MisieK |
![]()
|
A idz ty... EA Games... ochyda...;/ Wogole
nie wiem co ludzie widza w grach sportowych...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |