Letnia Szkoła
Iluzji!!!, IV turnus w Zamku Czocha
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Letnia Szkoła
Iluzji!!!, IV turnus w Zamku Czocha
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Witam!!!
Jak niektórzy z Was już wiedzą IV turnus w zamku w Gniewie będzie organizowany jako Letnia Szkoła Iluzji (10 godzin zajęć z iluzji) Oprócz tego, że będziemy uczyć się sztuczek magicznych tak jak zwykle, będziemy też Wam opowiadać o historii iluzji, przedstawimy Wam sylwetki największych iluzjonistów, a wieczorami w sali konferencyjnej będą odbywać się projekcje spektakli m.in. Davida Copperfielda, Davida Blaina oraz film Discovery prezentujący światową iluzję oraz magiczne show z Las Vegas. Na zakończenie turnusu odbędzie się oczywiście pokaz w wykonaniu grupy Metamorphosis, czyli Psora Dawida i Psora Dominika. Zapraszamy Was!!! Psor Max i Metamorphosis Ps. Wszelkie informacje dotyczące terminów, cen i warunków otrzymacie pod numerami telefonów Centrum Promocji Edukacji w Raciborzu, tel./fax: (032) 417 31 65, tel.: (032) 418 16 54 -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zrobienie Letniej Szkoly Iluzji jest dla
mnie swietnym pomyslem, szkoda tylko, ze tak pozno ktos na to wpadl, przez
to wiele osob nie pojedzie.
Ale w przyszlym roku byc moze, byc moze... 10 godzin iluzji z Memphis to duzo. Przez 3 na LSM mozna sie sporo nauczyc, a co dopiero 10. Pomysl bardzo dobry, za pozno ogloszony.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Szkapa |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 17.07.2004 Skąd: Bełchatów ![]() |
A ile kosztują te kolonie???
-------------------- Kto uwierzy w magię ten jest pewien, że ona istnieje, nie obchodzi go nawet fakt, że może być innaczej!!! :)
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up:
Cena bez rabatu: 1340 zł. Cena z rabatem: 1206 zł. Cena nie zawiera szaty, gdyż szatę należy zabrać z obecnego roku. Liczba miejsc: 50 osób Minimalny wiek uczestnika: 9 lat Inne wymagania: Uczestnikm przynajmniej raz powinien uczestniczyc w Letniej Szkole Magii. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
darkflower |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.08.2004 ![]() |
szkoda, że było to ogłoszone tak późno, bo
chętnie bym pojechała. następnym razem mówcie wcześniej.
jak mogę równać się z kimś, kto miał w ciągu turnusu 10 godz. iluzji, podczas gdy ja miałam tylko 3??? będzie to brane pod uwagę podczas rozstrzygającego konkursu???? |
Ludwisarz |
![]()
|
hm, zauwazylas dobry temat.
konkurs iluzji.. Ale wiesz, wedlug mnie mozna wykonac naprawde dobry show w jedyne 3 godziny nauki. Perfekcyjnie opanowana sztuczka plus swietna oprawa. Pozatym jest juz faworyt co do 1 miejsca w tymze konkursie. Przynajmniej tak mi sie zdaje. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Ja bym chętnie pojechała, tylko za późno się
dowiedziałałam. Gdyby wcześniej to może bym się jakoś załapała... No ale
(ALE, ALE) co tam, może w przyszłym roku?
![]() -------------------- |
HikariNeko |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Też bym pojechała, ale kto wie, czy byłabym dobra... Małe możliwości, żebym nauczyła się jakiejkolwiek sztuczki idealnie.
|
Super_Kasia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
No super ja bym tesh chciala pojechac tylko
że ja siue o tym dowiedzialam w ostatni wieczór III turnusu w CZocha... wiec
milo mi...
-------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
Jessica_Abamari |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 16.08.2004 ![]() |
![]() ![]() |
Justusia |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 21.08.2004 Skąd: warszawa ![]() |
ja z początku jechałam na lsm, ale się
potem na lsi załapałam
![]() Już niemogę się Zsi doczekać!! ![]() Ten post był edytowany przez Justusia: 22.08.2004 01:38 |
Piromanka:)Ryuu |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 22.08.2004 Skąd: Zadupie obok Gdańska zwane Pruszcz Gd. ![]() |
Dokładnie. Ja jechałam od razu na lsi
ale potem rozszerzyli naszą grupę(która miała na początku 9 osób) o
Justusię, Wicka i Mega Misia
![]() -------------------- makiokose ima kiseki bokura no jidai e
kimochi hitotsu de ikeru Go ahead I'm dreaming now dareka to onaji janai jibun ga aru no sa semaru mirai mo koete sono saki e to kono mune no oku harisake sou na yume wo dakishime tsuki susume kimete miseru |
MEGAMISIEK |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 21.08.2004 ![]() |
NO ja byłem na lsi nie byłem zapisany ale
przeszedłem egzamin i sie udało
![]() |
Sir_Human |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
Na szczescie oferta Dyrcia zawiera juz i
zimowa szkole iluzji i letnia szkole iluzji rowniez, wiec za rok obawiam sie
ze psor max i spolka beda mieli pelne rrece roboty. Ale i tak raczej na Bt
pojade
-------------------- A gdy otworzył pieczęć drugą usłyszałem drugą Istotę Żyjącą, gdy mówiła <<Przyjdź>> i wyszedł inny koń - barwy ognia, a siedzącemu na nim dano odebrać ziemi pokój, by sie wzajemnie ludzie zabijali. I dano mu wielki miecz.
|
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 22.08.2004 Skąd: Zadupie obok Gdańska zwane Pruszcz Gd. ![]() |
Na Zsi ma być to samo co było teraz na
lsi więc nie wiem czy jechać.
-------------------- makiokose ima kiseki bokura no jidai e
kimochi hitotsu de ikeru Go ahead I'm dreaming now dareka to onaji janai jibun ga aru no sa semaru mirai mo koete sono saki e to kono mune no oku harisake sou na yume wo dakishime tsuki susume kimete miseru |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Fajnie, ale ja niestety nie pojadę na
niego. Buuuuuu. Do psora Maxa:
pokazy były fantastyczne !!! -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Inciaa |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
i gumisia, który i tak nie dostał zaświadczenia =P -------------------- |
||
Dorcia |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 23.08.2004 ![]() |
Byłam
ja,Incia,Piromanka,Justusia,Sześcianka,Janet,Szopen,Guzik,Wicek,Bieda,Megami
ś,Gumiś,Nemo.Było super i nie musieliśmy mieć egzaminu
![]() -------------------- Dredy rządzą ! Jak sie macie , jak mija dzień ? co slychać ? :]
|
![]()
|
Ale Gumiś był tylko na 2 lekcjach i nie
dostał zaświadczenia, jak już Incia powiedziała.
-------------------- makiokose ima kiseki bokura no jidai e
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |