Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cholender , narobiliście tyle tych
tematów że trza by było tamte kasnąć/zamknąć a przenieść dyskusję na
zbiorczy ;-p Mam nadzieję że ten temat się utrzyma. Na początek , trochę mnej optymistyczny akcent , otóż w Hiszpańskiej lidze zronbiła się 'moda na ekstrawaganckie piłkarskiwe koszulki' , zaś szczytem był nowy wzór pucharowych koszulek Athletic Bilbao: ![]() Inne , również nieco 'dziwne' kszulki chce wprowadzić Valencia i Sevilla , że też nie wspomne o Atletico Madryt :
o.O -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
przypominają mi potrosze papierki po Alpen
Liebe XD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale te koszulki chodz dziwne ... sa nawet
fajne:D ... Heyah:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Beznadziejne... ja bym takiej nie
chciał...
Te stroje amerykańskie pływackie a'la skóra rekina były lepsze.... -------------------- ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
czego to ludzie nie wymyślą żeby zarobić
hais
![]() -------------------- m
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a sobie wyobraź - jesteś kibicem a tu twoja drużyna zamiast TRADYCYJNYCH strojów występuje w jakiś StopoHejah. dobra , mnejsza o koszulki - liga dopiero się zcznie , puchary już trwają , ale odbyły się Mistrostwa Polski Juniorów - '87 ,'88 i '89 w Zielonej Górze. Tabela: 1. LECHIA GDAŃSK 2. Zagłębie Lubin 3. SMS Łódź 4. Tempo Olsztyn 5. Hutnik Kraków 6. UKP Zielona Góra 7. Gwarek Zabrze 8. Jagiellonia Białystok Grupy: A: Jagiellonia Białystok, Tempo Olsztyn, UKP Zielona Góra, Zagłębie Lubin B: Gwarek Zabrze, Hutnik Kraków, LECHIA GDAŃSK, SMS Łódź Wyniki: Dzień 1 Grupa A: Tempo Olsztyn - Jagiellonia Białystok 2:0 Grupa A: Zagłębie Lubin - UKS Zielona Góra 2:1 Grupa B: Hutnik Kraków - Gwarek Zabrze 1:0 Grupa B: LECHIA GDAŃSK - SMS Łódź 2:2 Dzień 2 Grupa A: Tempo Olsztyn - Zagłębie Lubin 1:1 Grupa A: UKS Zielona Góra - Jagiellonia Białystok 5:0 Grupa B: LECHIA GDAŃSK - Gwarek Zabrze 2:1 Grupa B: SMS Łódź - Hutnik Kraków 3:2 Dzień 3 Grupa A: UKS Zielona Góra - Tempo Olsztyn 0:0 Grupa A: Zagłębie Lubin - Jagiellonia Białystok 2:1 Grupa B: Gwarek Zabrze - SMS Łódź 1:1 Grupa B: LECHIA GDAŃSK - Hutnik Kraków 3:2 Finały Mecz o 1. miejsce: LECHIA GDAŃSK - Zagłębie Lubin 2:1 Mecz o 3. miejsce: SMS Łódź - Tempo Olsztyn 1:0 Mecz o 5. miejsce: Hutnik Kraków - UKS Zielona Góra 4:2 Mecz o 7. miejsce: Gwarek Zabrze - Jagiellonia Białystok 3:0 Ciekawostka Wszstkie 'Finałówki' powygrywały drużyny z grupy B ;-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co ty takie badziewia tu zapuszczasz.
Bedzie finał Brazylia-Argentyna w koncu w CA:> Od dobrych paru lat tak
nie bylo
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Kiedy jest finał Copa America i o ktorej???
-------------------- ![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
widziałem i chciałem nawet to dać , tylko nie mogłe znaleźć adresu ;-p MisieK - nie znasz się , Brazylia pały wygrają znowy Cupa Hamerika i będzie 'widowisko' k.a ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dwudziesty i piąty lipca Roku Pańskiego 2oo4 - 21:40 -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
Dobrze ze nie o 2 w nocy... bo bym chyba nie wytzrymal... ;/
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Avalon |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
nic, tylko zostac pilkarzem, kupowac pilke za 300 zeta i sprzedawac po 17 mln $... -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
||
Syriusz_Black |
![]()
|
ło masz... a czemu tak wcześnie??
Zawsze było koło północy... 25... czyli niedziela ;D -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
||||
nie - trzeba jeździć na wszystkie mecze Anglików i Realu w nadziei że Beckham spudłuje karnego i pośle piłkę w trybuny ;> Wtedy taką piłkę przechwycić, wynieść ze stadionu i wystawić na licytację -------------------- |
||||
Hefaj |
![]()
|
jak to zrobił ten hiszpan co pistali o
nim w 'Przeglądzie' o nazwisku na G. XD
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
a to był hiszpan??? do tej pory myślałam że portugalczyk
![]() ale co tam jakis kibic boniek szpąci z widzewem łudź -------------------- m
|
Child |
![]()
|
Łudź? Coś mi tu awersją pachnie ;P
Dobrze, że ktoś stara się ratować Widzew. Moze i ostatnio kiepsko im się powodzi, ale w końcu klub zasłużony, brakuje mu dwóch świstków, zeby grać w II lidze. Chyba, że się nie uda, to będzie ex-Fiorentina po polsku ;] -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a co sądzicie o naszej nowej świetnej
wiadomości. Wisła - Real Madryt w trzeciej rundzie eliminacji do ligi
mistrzów. ojapierdykam. ładnie będzie, Wisła jesteśmy z Wami. małe mają
szanse, ale jednak zawsze jaieś szanse są ;]
|
MisieK |
![]()
|
Wisla ich zniszczy!
![]() Ha bomdzmy dobrej mysli... Real teraz z drugoligowcami przegrywa! -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Łiii... Wisła ich rozjedzie - syndrom
Parmy ;>
be te wu - moze to i nie było naprawdę ale Wisłą Real rozjechałem w ceemie 3:0 ;D -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
a Groclin wygrywa ( do przerwy ) z
Olympiakosem a przegrywa z Fioressami z Serie B , więc ? XP
acha - jak kogoś interesi to w Magazynie Sportowym jest już Skarb Kibica XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
Dzieki Hefaj za info... kupie
No bo groclin to cioty... jak legia i widzew. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Misiek, nie mów tak o drużynach, bo
obrażasz również ich kibiców. poza tym widzisz w Giżycku żadnego porządnego
zespołu nie ma. a My w Łodzi przynajmniej dwa drugoligowce mamy.
|
Hefaj |
![]()
|
z czego oba z tradycjami i jednym z
najczęstszych stażów w I lidzie , w której jeden z nich stracił.. 99 bramek.
Pytanie konk.: KTÓRY to zespół ? =P
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:01 |