Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE No i doszło do tego, że będę za Włochami. Hahaha. Wyszło na moje. Argentyny nikt mi już nie zastąpi, ale Włosi są moją wielką nadzieją. QUOTE Ja sobie żyły linijką podetnę jak Niemcy przejdą dalej! Nie zniosę tego psychicznie.. Take it easy... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha Anglia Portugalia 0:0 do połowy tak trzymać
Hurra Portugalia idzie dalej!!! ![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 01.07.2006 19:45 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
włączyłam na pod koniec dogrywki i na karne. kciuki sobie pogruchotałam prawie żeby Portugalii się udało
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Ricardo jest wielki. bye bye, England! :)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ej no, ja byłam za Anglią ;]
Do dupy z tym, wszystkie możliwe drużyny, którym kibicowałam już mnie zawiodły ;/ W Brazylii nadzieja. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
;(((((((((((((((((((((((((((((((((
wreszcie anglia grała jak powinna i co? dupa;/ -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
I co z tobą moja słodka Anglio?? Jak tak mozna było... jestem w rozpaczy!!! Zaraz mecz Francja-Brazylia mam nadzieje że Brazylia wygra i to w ładnym stylu...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Anglia [']
Szkoda. Portugalczycy mieli lepszego bramkarza, przynajmniej jeśli chodzi o karne (Ricardo prawie 4 karne obronił, skurczybyk). Teraz mam nadzieję, że Brazylia zrewanżuje się Francji za przegrany finał w 1998. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
maniaa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 24.06.2006 Skąd: z nad morza :) Płeć: Kobieta ![]() |
NO! Portugalia wygrała! Super!
![]() ![]() -------------------- SUMMER HAS COME AND PASSED...
"De gustibus non est disputandum" |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(maniaa @ 01.07.2006 21:05) Ja też, wciąż mam przed oczami te karne... Ale przynajmniej może teraz Brazylia wygra -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Jeżeli Francja wygra z Brazylią, powiesze się chyba na sznurowadle.
A ani Anglia, ani Portugalia mnie nie mierzi, więc czy tak, czy tak, nie rozpaczam. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
maniaa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 24.06.2006 Skąd: z nad morza :) Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, te karne..
Zeti |
![]()
|
No niestety, trzeba to jakoś przeboleć, i życzyć Niemcom szybkiego odpadniecia
![]() A Niemców nie lubie z powodu wygrania z Polska i pogrzebania nadziei na nasze wyjście z grupy, a teraz i punkt drugi za wygrana z Argentyną -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam stawiałam na Portugalczyków ;]
a teraz mimo iż nie przepadam za Brazylią to stawiam na nich. Francuzi jakoś słabo sie prezentują w moich oczach. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
maniaa |
![]()
|
QUOTE(Zeti @ 01.07.2006 21:35) Ja też się przyłączę do tego życzenia (?)! ![]() Ten post był edytowany przez maniaa: 01.07.2006 21:44 -------------------- SUMMER HAS COME AND PASSED...
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(maniaa @ 01.07.2006 21:25) nie no nie powiem... to było jasne że nie miali szans skoro Kloze(t) wjechał w żebra bramkarzowi a sędzia nie dosc że nie dał mu czerwonej kartki to wogóle nie zrobił nic. A jak go wynosili to suuper kibice niemieckiej druzyny gwizdali na niego i rzucali plastikowymi kubkami że przedłuza gre. A potem okazało sie ze ten bramkarz ma połamane żebra... no cóż... Po pierwszej połowie 0:0... Ale cóż Juan jak wtedy sfaulował Viere slizgiem od tyłu na nogi powinien dostac czerwoną ale cóż reklama calsberga (sponsora0 jest że Breazyli gra w finale z Niemcami to trzeba to jakos ustawic no nie?? wkurza mnie to... Ten post był edytowany przez Kara: 01.07.2006 21:54 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Zeti |
![]()
|
Nie no, znów 0:0 do połowy kolejnych karnych nie zniose. Żeby tak Francuzi przegrali...toby mieli bliżej do domu
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
A gdzie tam! Nawet to potem wyjaśnili. Wślizg normalny w piłkę, czerwona kartka byłaby nadużyciem.
A mój brat siedzi w Berlinie i udaje, że jest za Niemcami. Ale jak ze mną rozmawiał dzwoniąc z pubu, po polsku wyrażał życzenia zgoła inne. Ten post był edytowany przez Pszczola: 01.07.2006 22:03 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Kara |
![]()
|
Pszczoła w którym momencie noralny?? O dtyłu prosto w nogi ale spoko...
|
maniaa |
![]()
|
QUOTE(Zeti @ 01.07.2006 22:02) Nie no, znów 0:0 do połowy kolejnych karnych nie zniose. Żeby tak Francuzi przegrali...toby mieli bliżej do domu ![]() Tak, mimo iż wcześniej w meczu Hiszpania - Francja byłam za Francją, to teraz całym sercem kibicuję Brazylii i mam nadzieję, że uda im się strzelić bramkę i utrzymać prowadzenie przed końcem meczu, bo kolejne karne byłyby straszne, gdyż wszystko w nich może się zdarzyć i jeszcze przypadkiem Brazylia by odpadła. Tego nie zniosę.. -------------------- SUMMER HAS COME AND PASSED...
Kara |
![]()
|
Aurie gol!!! NIE!!! IDE SIĘ WIESZAC!!!
|
Zeti |
![]()
|
Nie no gol.. 57'
![]() Jak żabojady wygrają to chyba w ramach żałości zjem rosół Ten post był edytowany przez Zeti: 01.07.2006 22:44 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
maniaa |
![]()
|
Zeti |
![]()
|
Jeszcze mi tu komentator pieprzy że Francja przeżywa swój renesans,
ten gol będą powtarzać wszystkie stacje telewizyjne -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kara |
![]()
|
Uff o mało nie bylo samobója...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 12:36 |