Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie rozumiem jak Ci może być szkoda Realu ani też jak może podobać Ci się Beckham (ja tam wolę Cannavaro...), ale co tam, o gustach się nie dyskutuje
![]() w każdym razie rozpisałabym się o tym jak to każdy z osobna grał beznadziejnie, podkreślę chyba tylko nieudolność prawej strony- Cicinho & Becks. recepta na przegranie meczu. Brazylijczyk chyba zapomniał, że jest mimo wszystko obrońcą i od czasu do czasu wypadałoby się wrócić, a David to w ogóle zapomniał, że na boisku się gra. może martwił się, że mu się paznokcie połamią or smth. ale oczywiście nie po ich stronie cała wina- ogólnie Blancos grali jakby (znów! Capello jak narazie ducha walki chyba w nich nie tchnął ![]() ciekawi mnie też jeszcze jedna rzecz- kogo zrobi nowym Zidanem? proroctwa są dość śmieszne- Emerson, Cassano, Robinho. ale i lepszych opcji brak. no i na koniec o Cannavaro. porównajmy defensywę Realu Cicinho- Cannavaro- Sergio Ramos- R. Carlos do obrony rep. Włoch Zambrotta- Cannavaro- Matterazzi- Grosso. biorąc pod uwagę formę jaka towarzyszyła partnerom Fabio z obu drużyn, po części umiejętności i motywację przede wszystkim- niebo a ziemia. zresztą na MŚ nie miał obok takiego wybryku natury jak Cicinho i nie musiał bronić na dwóch pozycjach naraz. dodając do tego, że to jedno z jego pierwszych oficjalnych spotkań w barwach Blancos, a La Liga dopiero zaczęła rozgrywki i nie jest jeszcze w optymalnej formie = wciąż można stwierdzić, że zagrał poniżej oczekiwań, ale specjalnych pretensji bym do niego nie miała. jednak jakby nie było- mi Królewskich żal nie jest. lubię Lyon i gdyby jakimś nieszczęśliwym mało prawdopodobnym i z pewnością niezbyt sprawiedliwym zbiegiem okoliczności Barca przed finałem odpadła z LM- właśnie im bym kibicowała, a że do Realu mam stosunek zupełnie przeciwny... jestem usatysfakcjonowana wynikiem, choć, 2:0 to i tak mało w porównaniu do tego co się w pierwszej połowie działo ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żadne 5:0 nie zastąpi widowiska na Old Trafford. Kwintesencja efektywnej [efektownej też, ale jeżeli Barca się rozpędzi to nie ma mocnych
![]() Boruc bogiem bramki. ManU chyba ma jakiś patent na takie mecze. Że przypomnę 3:2 z Juve w bodaj połfinale LM i potem 2:1 z Bayernem. -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
pogadamy o widowiskach po meczu Barcy z Chelsea (a przynajmniej mam nadzieję...)
![]() ah, zapomniałam, w tvn turbo widać, że nie ma komentatorów (bo z tego co wiem komentują po prostu reporterzy). kilka zabójczych tekstów ze spotkania Lyon- Real: ,,GOL! 1-0 dla Olympique Marsylia!!!'' ,,Lyon bez trudu odbiera piłkę w środku pola Olympique'owi'' ,,Co za strzał Juninho! z trudem broni go Coupet... a przepraszam, oczywiście Iker Casillas!'' ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jednak obstawiam, że zobaczymy poza niezłą grą - masakrę.
Szpaka nie pobiją ;] -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
nie, nie, nie jest mi przesadnie szkoda Realu, bo nie kocham ich jakoś specjalnie (chociaż ten Beckham... dobra, żartuję p: Fabio jest fajny, tylko, że Grosso
![]() szpakowski rlz. ;D -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
przepraszam, ale naprawdę nie moja wina, że mam do Chelsea podobny stosunek jak do Realu
![]() pieprzenie Jose, kaprysy Romka, świetne traktowanie piłkarzy (patrz choćby Gallas)... zdecydowanie 3mam kciuki, żeby znów im się nie udało. no i po meczu z Barcą chyba będziemy miały o czym dyskutować ![]() bo żeby tego było mało- nie cierpię Ballacka! ani na boisku, ani poza nim... zresztą jak można lubić kogoś kto ostatnio zaczął w prasie narzekać, że nie ma za co kupić sobie domu, chociaż zarabia 130 mln funtów tygodniowo. i to fair play w jego wykonaniu... już naprawdę wolę Lamparda, choć jak słyszę o jego katalońskiej narzeczonej, domu w Katalonii i tym, że jest jedną nogą w Barcelonie- nie wiem czy się śmiać czy płakać. no, ale ja o czym innym chciałam ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 16.09.2006 14:06) po meczu z Barcą chyba będziemy miały o czym dyskutować ![]() a kiedy jest? chelsea gra z kimś 18 września... tylko nie pamiętam z kim. QUOTE(Potti @ 16.09.2006 14:06) nie cierpię Ballacka! ani na boisku, ani poza nim... zresztą jak można lubić kogoś kto ostatnio zaczął w prasie narzekać, że nie ma za co kupić sobie domu, chociaż zarabia 130 mln funtów tygodniowo. każdy ma jakieś wady. ;D a tak poważnie. Ballack mówi takie rzeczy? nie słyszałam tego, ale cóż, tak bywa. tak jak paru innych piłkarzy obrósł trochę takim mitem przez te wszystkie kontkrakty reklamowe, w które się angażuje, przez co w jakiś sposób traci na wiarygodności. ale mimo wszystko, lubię go. potrafi zaskoczyć, zagrać zaskakująco dobrze. prawidłowo, mocno i z klasą. i strzela sporo goli. Ballack nie jest zły ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
najbliższy 'wielki' mecz Chesea gra jutro z Liverpoolem
![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
mecz Barca- Chelsea za miesiąc dokładnie
![]() a tymczasem wreszcie bardziej patriotycznie- w nowym numerze Piłki Nożnej piszą o Pruszkowie!! i o tym jak to powinni brać przykład z naszej nowej trybuny, ciekawe czy dopomoże Zniczowi Pruszków awansować z III Ligi? ![]() ah i super, że Inter- zdobywca Scudetto, który ma najlepszy skład w Europie według Jose i wielu innych (ale ja bym polemizowała ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
brawo Tomek Kuszczak - obronił karnego i swietnie gral przez całe 90 minut. szkoda tylko, ze ManU przegrało
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kuszczak brawo. ManU cienizna
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
Ballack czerwo, Kira
![]() ale żeby zrównoważyć posty o ostatniej (coprawda ciekawszej) kolejce Premiership, wracam do La Liga. znów dla mnie się dobrze układa ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
chelsea vs. liverpool.
raczej bezbarwny, mało efektowny (i efektywny) mecz. takie przepychanki. choć później się trochę poprawiło. ale sporo było żenujących momentów. mimo skromnego wyniku było wiele (noo, parę) naprawdę dobrych sytuacji dla obu drużyn (kuyt! i piłka trafiająca w poprzeczkę). tylko albo słabo wykorzystanych albo stłumionych przez przeciwnika, albo przez... pech. i wydaje mi się, że liverpool grał chwilami... ładniej niż chelsea, bardziej współpracowali ze sobą. ballack. niestety kartka się należała za pasję z jaką sfaulował malijskiego zawodnika ![]() ale bramka drogby była ładna. a cech naprawdę dobrze bronił. no i 'błękitnym' udało się utrzymać przez prawie całą drugą połowę przewagę mimo osłabienia zejściem z boiska ballacka. i wygrali. i dobrze, bo piszę to z ukłuciem w sercu, ale z barcą mają raczej niewielkie szanse (bo ronaldinho jest niesamowity! niestety ;p) a terry wpadł do bramki ![]() to robben tak pięknie symulował faul? ;D 78 minuta i wejście na murawę wspaniale anorektycznego, długonogiego croucha, to ogromny plus tego spotkania, bo uwielbiam patrzeć na niego na boisku ;P gdyby tylko dobrze tamto uderzył... dobrze, że jednak nie. arsenal vs. manu o wiele, wiele bardziej emocjonujący. szkoda kuszczaka. stresował się biedny chłopak, ale i tak dał z siebie wszystko. a cristiano ronaldo jak zwykle przewidująco zaskakujący w najmniej spodziewanych momentach. auć, biedna twarz lehmanna. a jeszcze chciałabym coś o meczu barca vs. lewski sofia, który miał miejsce jakiś czas temu. barcelona oczywiście rozbiła bułgarów w pył, ale co mi się podobało, walczyli do końca. i to im się chwali, mimo, że nie mieli zbyt dużych szans. ale mieli wolę walki. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Kira |
![]()
|
jakieś typy na dzisiejszy wisła kraków vs. sevilla?
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
0:3
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
katastrofizm wrodzony? xD
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
realizm raczej.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
telewizja publiczna oczywiscie sie wypiela i inwestuje w telenowele ;[
-------------------- |
Kira |
![]()
|
jest 1 do 0 czy mi gorączka podskoczyła?
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Potti |
![]()
|
Barcelona- Werder w TVN Turbo
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
kiedy, teraz? tak czy inak, trzymam kciuki za barcelonę
|
Child |
![]()
|
a ja za Werder. bo to jeden z tych nie-wielkich klubów, który potrafi powalczyć z każdym. ba - nawet wygrać ;d
-------------------- |
Kira |
![]()
|
a kiedy to w ogóle jest (mam nadzieję, że jest, a nie było <; ), bo szukam w programie i nie widzę. to może być baardzo ciekawe spotkanie. ^.^
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
w środę
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 11:51 |