Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
yeah!
Barca- Recrativo 3-0 a mecz wciąż trwa... ![]() no i jeszcze jeden wniosek- nie ma co na siłę stawiać na gwiazdy, Belletti na boisku (choć ost i tak nie mógł grać z powodu kontuzji) i od razu asysta, a Zambrotta... no, ale jeszcze ma czas żeby się zaaklimatyzować, zresztą grał przeciw trudniejszym przeciwnikom. Sylvinho chyba znów świetnie, asysta i często słyszę jego nazwisko. zawsze uważałam, że jest lepszy niż Gio ![]() btw, Racing (beznadziejny, który ma kibiców rasistów, ale jednak) wygrywa z Valencią 1-0 i samotne prowadzenie w Primera Division już czuję ![]() teraz oby tylko z Chelsea 3 pkt zarobić! nie wie ktoś czy kontuzja Drogby poważna? to już byłby szczyt pecha, gdyby we wt go zabrakło... (a zapowiedzi dwumeczu Barcy z Chelsea zawsze brzmiały: Rijkaard vs Mourinho, Ronaldinho vs Lampard, Eto'o vs Drogba... kto okaże się lepszy? tymczasem Rijkaard nie umie wystawić optymalnego składu z tego co wielu uważa, Ronaldinho i Lampard grają piach, a z najlepszych piłkarzy Afryki być może nikt nie zagra ![]() no i wydarzenie dnia jakby na to nie patrzeć- Derby Mediolanu narazie na 3-0 dla Interu. nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy... no, ale nie wiem jak grają, więc nic nie mówię. ale w relacji ktoś słusznie napisał ''Milan will have to do a Liverpool now'' ![]() IBRACADABRA! jak również ktoś napisał po golu dla Interu ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
sorry, że nie chce mi się edytować.
skończyło się 3-4 i kurde, chciałabym takie Gran Derby... taki wynik i takie emocje, z tego co czytam przynajmniej. tylko nie chciałabym mieć w swojej drużynie takiego Materazziego, który ciesząc się z gola zarabia 2 żółtą a w konsekwencji czerwoną ![]() edit: a jednak musiało mi się zachcieć. Nastic wygrywa 1-0 z Realem !! Ten post był edytowany przez Potti: 28.10.2006 22:34 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ogladalem. niezle ich rozgnietli
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jeszcze przyjdą czasy, że triumfować będą Pasy!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no no. ile to juz lat? 46? obstawiam ze dobiją do setki i wtedy moze postarają się o wygraną w derbach XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
jak dobrze pójdzie.
tymczasem dla Barcy czas wreszcie pokazać klasę z kimś lepszym niż Recreativo Huelva i Badalona (mimo, że Real nawet z 3ligowcami ma problemy, więc nie jest tak źle ![]() ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
;D
barca upokorzona na swoim własnym stadionie ;} szkoda, że nie zagrał szewa. ale barcelońscy kibice wyjątkowo się nie popisali. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
przepraszam, ale nie mogę się opanować.
ja pierdolę. nie dość, że musiałam oglądać ten beznadziejny mecz to końcówką Drogba wynagrodził mi to najlepiej jak mógł. płakać mi się chce po prostu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
haha! ;d
wielkozęba małpa się chowa przy tym co lampard zrobił ;d -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja tam się cieszę. Nie lubię Barcy
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
syriusz, a gdzie on ma dredy cholera?XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Drogba nie ma dredów
![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
http://images.athleteline.com/journal/drogba.jpg
no chyba ze tam gdzie światlo nie dochodzi xd -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
no tacy z nich Baskowie...
![]() w ogóle mi się nie chce gadać o Lampardzie, który wyrósł spod ziemii po tym jak po pierwszej połowie nawet nie pamiętałam, że jest na boisku i już byłam skłonna przyznać, że Ballack jest od niego lepszy... o Drogbie też nie. kiedyś go lubiłam. nie dość, że głupi symulant to jeszcze bramki potrafi strzelać ![]() nie mówiąc już o tym, że jeśli Gudjohnsen złamał nogę to takie szerokie pole manewru na środku ataku ma Barca, że aż mnie to poraża. dobrze, że tym razem się z nikim nie zakładałam. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Syriusz_Black |
![]()
|
http://www.didier-drogba.info/photos/drogb...le_2004_new.jpg
No to co on kurde wszystko jedno tarantulę na głowie ma. Ale kij. ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
QUOTE który wyrósł spod ziemii po tym jak po pierwszej połowie nawet nie pamiętałam, że jest na boisku ronaldinho ma tak w 90% meczów. nie widać go potem nagle zagra jakieś cudo i wszyscy go okrzykują bogiem xd jak mnie to wpienia xd -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od Ronaldinho i Lamparda i tak wolę Gerrarda. Może w tym sezonie przyklapł [i to bardzo], w reprezentacji nie zachwyca, ale jak ma dzien, to zapierdziela przez cale boisko w ta i nazad, strzela, broni - no po prostu robi za cala druzyne [;
-------------------- |
Potti |
![]()
|
ale śmieszna kolejka. tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że za wczorajsze przegranie kopaniny z Chelsea nie ma się co wstydzić skoro ManU przegrywa z FC Kopenhaga, z wygranego tylko przez nieporadność piłkarzy Dynama meczu Lyonu wieje nudą (do tej pory nie wiem czemu nie przełączyłam na Benfica-Celtic, ale dobrze, że Portugalczycy wygrali!), Real również u siebie pokonuje Steauę tylko 1-0 i mam nadzieję, że się przy tym namęczyli, Arsenal bezbramkowo remisuje z CSKA... nie ma jak faworyci
![]() tylko czemu Barca trafiła akurat do Grupy A przy tym wszystkim? :/ -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Syriusz_Black |
![]()
|
obrona Celticu.. to była żenada :/
-------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gol Lamparda - impressive.
Milan-Anderlecht 4-1 koncert jednego gracza - hat-trick Kaki, cudowna trzecia bramka! ufff. Odetchnąłem z ulgą, podnieśli się po porażce w derby Mediolanu. Arsenal-CSKA 0-0 Żenada. Tylu 100% okazji nie wykorzystać? Nawet Czerwone Diabły przegrały z FC Kopenhagą 0-1. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mecz o pietruszke. ManU i tak juz wyszlo z grupy [;
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jej, szkoda mi celtów.
jacyś przyćpani byli. ledwo pozasypiali na tym boisku. pierwszą połowę zagrali żenująco. (ale Caldwell już dostał w dupę samym faktem strzelenia samobója, nie trzeba mu więcej dokopywać. ;] ) najbardziej mi się podobało jak szpakowski zdrabniał imię gomesa ![]() "darek szpakowski najlepszym komentatorem jest darek szpakowski najlepiej skomentuje mecz darku kibice uwielbiają cię..." ![]() a ballackiem bym mocno potrząsnęła, żeby go w końcu obudzić /to jeszcze tak w kwestii ostatniego meczu ;] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
o ile to Kira w ogóle można meczem nazwać...
a Ballackiem bym nie potrząsała, to pewnie dlatego, że go na dom nie stać. biedak. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
według mnie nie było tak tragicznie. na pewno lepiej niż na stamford bridge.
na miano pseudomeczu bardziej zasługuje środowy celtic - benfica. brutalny, pełen nieczystych zagrywek, i jedni i drudzy sobie nieźle poużywali. sędzia pokazał chyba 10 żółtych kartoników, tak? no i postawa obrony celtiku. a za benfiką średnio przepadam... petit i sabrosa są wyjątkowo butni i agresywni (przy czym nie chodzi koniecznie tylko o faule...). a nuno gomes strrrasznie się postarzał od ostatniego euro ;p -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
jesteś stronnicza
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 04:40 |