Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dyplomatycznie sie nie wypowiem, bo mnie cenzura zdejmie za brzydkie slowa
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
tu nie ma przecież cenzury :F
Roma rozegrała piękny mecz! i choć wynik wcale nie jest przecież dla nas tak korzystny jak mogłoby się wydawać, to jestem raczej zadowolona. lecz bardziej z gry niż wyniku. a to daje żywą, głęboką nadzieję, że następnym razem będzie jeszcze lepiej. naprawdę ładnie, ładnie chłopcy. azzurri belli ![]() nigdzie indziej na świecie nie ma takich piłkarzy jak De Rossi, Mancini, Totti (takich interpretujcie wedle uznania). w ogóle Roma to jest coś czego nie jestem w stanie opisać słowami. wreszcie znalazłam taki klub. ten. w stu procentach i od początku do końca. Chelsea nadziała się na Valencię. cóż, Hiszpanie są dobrzy. w ogóle w Chelsea ostanio krach. ale rewanż zapowiada się więcej niż ciekawie. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ok, rozumiem Kira o co chodzi z Romą
![]() a ManU lubiłam tylko wczoraj i będę lubić przy okazji rewanżu, a potem ew. półfinału i finału (zależy kto awansuje) ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
coż mogę powiedzieć? pewność siebie jest niedobra, uprzedzenia co do wyższości jednego klubu nad innym też nie. jak bardzo bym nie cierpiał włoskiej piłki to przyznaję, że roma wygrałą przynajmniej zasłużenie a czerwone impy (bo diabłami to ich teraz nie nazwę) po prostu dały pupy w kilku momentach. cóż, pozostaje liczyć na udany rewanż. ale na pocieszenie zadowalająca postawa valencii (za którą w sumie nie przepadam) i utarcie nosa niebieskim, tym bardziej, że rewanż w hiszpanii.
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nienawidzę piłki nożnej
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
dziś już trochę mniej, dzięki Sevilla
co nie zmienia faktu, że przykro patrzeć na wczorajszą (i nie tylko ostatnio) Barcelonę na boisku -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
teraz znów kocham
nie nadążam za golami ManU. co tam, Kira? ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Glooory Gloooory Manchester!
![]() [w tym miejscu pragne oglosic ze Robert Korzeniowski to buc] Valencia prowadzi! ![]() Ten post był edytowany przez Child: 10.04.2007 21:20 -------------------- |
Potti |
![]()
|
Morientes daje mi kolejny powód do miłości futbolu ;]
|
Child |
![]()
|
4:0. Hus da boss? Hus da masta?
![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
póki żaden klub, który lubię nie wróci do łask- co stanie się najwcześniej w następnej edycji- jestem z Tobą, Child
![]() haha, every goal you score, every coś tam coś tam, I'll be watching you! nawet w reklamach się cieszą i śpiewają ;P Ten post był edytowany przez Potti: 10.04.2007 21:46 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
dobre i złe wiadomości
gol dla Chelsea i 5-0 by Ronaldo, który co prawda pozostaje dupkiem, ale... ;] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
nie mam slow. poza tymi dwoma: pięc-zero ;D
Do dzisiaj u buka najwyzsze szanse na wygrana LM mial Liverpool. Ciekawe ile teraz ma ManU? ![]() Szewa na 1:1 ;( Dupek nie dupek [ze wskazaniem na nie] ale zeby tak nasza repra miala choc polowe takiego dupka... Ten post był edytowany przez Child: 10.04.2007 21:58 -------------------- |
Potti |
![]()
|
no dobra, ale jest kilku innych [nie]dupków, których połowę wolałabym bardziej i nie są tak irytujący ;D
6-0! co prawda zbyt dokładnie nie oglądam tego meczu, ale jeśli Roma ostatnio ładnie grała, to trzeba nową skalę wymyśleć dla dzisiejszej gry ManU. brawo Carrick! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
a mi zostanie ogladanie skrotow na youtube ;) wiwat polska telewizja publiczna!
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
GLOOOORY GLOOOORY MUNITED!
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Potti |
![]()
|
gol dla Romy, trzęśmy portkami ;] ale ładne wykończenie De Rossiego, na pocieszenie jeśli takie coś jeszcze dla nich istnieje.
chyba czas zmienić mecze. a w ogóle jak masz w miarę dobre łącze nie musisz przeklinać tvp. nawet małe opóźnienie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
teraz juz kapke pozno ;)
pozostaja skroty na jutub -------------------- |
Potti |
![]()
|
wiem, to tak na przyszłość ;P trzeba było wcześniej prosić, przecież wiedziałeś jak oglądam ;D
|
Child |
![]()
|
<cichy glos>nie wiedzialem</cichy glos>
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siedem.
Patris. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Potti |
![]()
|
no to ups ;D zawsze możesz dogrywkę Valencii i Chelsea obejrzeć, jeśli do niej dojdzie.
a jak zmieniłam mecze to gol dla ManU -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
Do dzisiaj druzyny mogly grac conajwyzej na swiatowym poziomie. Od dzisiaj dochodzi jeszcze ManU level ;p
-------------------- |
Potti |
![]()
|
w duchu szczerości i skromności- trochę tego nie ogarniam mimo wszystko ;D
Chelsea przeważa mocno. edit: WYKRAKAŁAM, ale Essien strzelił takiego gola, że aż prawie mogę powiedzieć, że dobrze się stało ;] Ten post był edytowany przez Potti: 10.04.2007 22:35 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Nie cierpię piłki nożnej, tak.
Tutaj, teraz, w tym momencie. (i truimfalnego wyrazu twarzy Carricka. nie nie nie nienawidzę, jak stąd na Old Trafford i spowrotem. i nade wszystko chamskich kibiców, którzy wpadają na stronę nielubianego klubu, żeby sobie pobluzgać. żałosne.) zamykam się w pokoju, wyłączam tv i nic mnie nie zmusi, żeby obejrzeć chociaż jeden mecz Ligii Mistrzów, uczę się do matury. Nie obchodzi mnie już jak ta cała głupia Liga Mistrzów się potoczy. Nie robi mi to, naprawdę. gdzieżeś leciał na tę bramkę Ronaldo, chciałeś żeby cię znielubić? ![]() Rzym płacze, a ja razem z nim ![]() i cóż więcej. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:45 |