Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Umiejętności itd.
A to z kibicami to pfff, wchodzą na strony a nie szukają rzymian po ulicach. Szkoda mi Valencii. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
z jednej strony szkoda, ale z drugiej uwielbiam jak Chelsea przegrywa z Liverpoolem.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
poziom niektórych wypowiedzi jest na poziomie napieprzających się na ulicach kibiców.
Roma zawiodła na całej linii, obrona, ofensywa, wszystko. najmniej zawinił chyba biedny Doni. nie jego wina, że miał strzały z kilku metrów do pustej bramki ![]() ![]() widmo tej porażki będzie się nad nami unosiło jeszcze długo, ale jeden mecz (jakkolwiek beznadziejny) nie przekreśla tego, co osiągnęliśmy do tej pory. nie zmienia faktu, że Totti, Mancini i inni to naprawdę świetni piłkarze, którzy rozegrali wiele wspaniałych meczów i tyle samo jeszcze przed nimi. zwłaszcza Totti, to naprawdę świetny facet. Manchester był wczoraj druzgocąco lepszy, cóż, pozostaje mi tylko pogratulować. trzeba umieć przyjąć przegraną. a Romaniści są nie tylko dumni po zwycięstwie, ale przede wszystkim - wierni po porażce. Romę kocham i tak. chyba nawet jeszcze bardziej. i nic tego nie zmieni, naprawdę. nawet nie umiem być na nich zła. jest mi po prostu cholernie przykro. ale mamy najwspanialszych kibiców na świecie, dzisiaj przekonałam się o tym. Milan : ) Inzaghi *-* -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Szpaku doprowadza mnie do ostateczności.
nie przewidziałabym tego wyniku nigdy, swoją drogą. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
anch'io.
ale dobrze się stało ![]() i w sumie fajnie byłoby gdyby finał ligii mistrzów był w tym sezonie włoski. fajnie byłoby zobaczyć nieporównywalną z niczym innym radość Pirlo, Inzaghiego <3 Gilardino i Oddo. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta. ostatni wloski final to murowanie bramki az do karnych. dziekuje postoje.
-------------------- |
Kira |
![]()
|
a to stój sobie
![]() ja swoje wiem. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatni ciekawy final z udzialem wlochow to pamietne 3-3 Milanu z L'poolem. "więcej grzechów nie pamiętam".
Patrząc jeszcze po wyniku to moze w 94 jak Milan poleciał 4-0 z Barcą. A teraz odrobina statystyki: 9 włoskich druzyny strzelilo w finałach całe 8 bramek. 7 hiszpanskich - 9. trzy angielskie - 6 [a dodatkowo wszystkie mecze z udzialem angoli nalezaly do nieprzecietnych widowisk] -------------------- |
Potti |
![]()
|
tylko dlatego, że Barca była pijana, świeżo po zwycięstwie w La Liga ;]
wracając do dzisiejszego Milanu nie ma opcji, żeby wygrał. Bayern jednak nie jest najmocniejszy w tym sezonie, bez porównania do ManU. dlatego bye bye CL już w półfinałach, a potem angielski mecz, który w tym sezonie akurat może mnie zadowolić. i zupełnie nie rozumiem jak można lubić Inzaghiego. kaleczy piłkę. edit: zapomniałam z tego wszystkiego, że miałam zamiar pisać o tym jak mi szkoda Tottenhamu. no, to szkoda mi. Ten post był edytowany przez Potti: 12.04.2007 22:55 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
można
![]() ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
nie będę komentować Inzaghiego dalej, bo- attention!- Real tracąc gola w 90 min przegrał z Racingiem! życzę powodzenia w dalszej walce o mistrzostwo, a już się ciekawie robiło... ;]
[obym nie musiała jutro odszczekiwać] edit: niewiele brakowało. nie wiem jak można z Mallorcą przez prawie 90 min walić głową w mur, kiedy Real przegrywa (podobno dzięki uprzejmości sędziego ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 15.04.2007 21:14 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Valdesa lubimy
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
i nie mówimy, że Barca nie zasługuje na takiego bramkarza
![]() no i jak to ktoś gdzieś ładnie napisał "wszyscy w ten weekend grali dla Barcelony". to też lubimy. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!
kto jeszcze nie wie czemu na mordzie banan niech wejdzie na jakikolwiek serwis informacyjny. -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
u nas euro 2012..
![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o kurde, co się na giełdzie dzieje!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
omg, fajnie bede mial rzut burakiem cukrowym do Baltic Arena ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super
Szkoda, ze dopiero z 5 lat -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Zeti @ 18.04.2007 15:30) Szkoda, ze dopiero z 5 lat kuuuuuuuuuuurdeeeeeee - dzisiaj oglosili juz ktos narzeka.. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
długo trza czekać. Tylko tyle. A tak ogólnie się cieszę. Bardzo.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Potti |
![]()
|
yeah!
Pruszków też się cały cieszy ;] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
oł je XDD
nawet ja sie ciesze, no ! dobrze, ze w 2012 bo 2013 juz nie bedzie przeciez ;p -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Ach te przepowiednie. Jakaś się kiedykolwiek sprawdziła? Mogło by być równie dobrze w 2013
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ide inwestować we wszystkie Mostostale jak leci
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
dobra, z Euro się cieszę tak bardzo, że mam futbolowy dzień (jak każdy inny
![]() co prawda doszłam do wniosku, że nie mam dziś czasu oglądać meczu Barcy z Getafe, ale zamiast muzyki w tle leci, jak za starych dobrych czasów, radio katalońskie. a ono sprawia, że nawet przy najmniej ważnym golu chce mi się płakać ze szczęścia, energia tych komentatorów jest nie do ogarnięcia- najpierw wrzeszczenie "golgolgolgol..." przez dłuższą chwilę, potem wychwalanie akcji/ piłkarza pod niebiosa (już ustalili, że Messi to nowy Maradona dziś ;D), jeszcze raz przypomnienie, że padł gol... tylko południowcy tak potrafią, nie masz jakiegoś włoskiego odpowiednika, Kira? ;D (jest 3-0, przerwa i zamiast mówić o meczu ciągle tylko "Messi Maradona" ;>) btw Włochów, gratulacje (wiadomo do kogo mówię) =P co prawda też patrzyłam jednym okiem, ale nie potrafię dziś nie lubić Romy. czołowe ekipy Serie A w ważnych meczach zawsze robią ze mną dziwne rzeczy, chciałabym żeby obie drużyny wygrały. a dziś w dodatku zafascynowała mnie pewna siebie mina Tottiego, bo jak go ostatnio widziałam to wyglądał jakby miał się popłakać (i trudno mu się dziwić) ;D jedno spojrzenie na jego uśmiech i już widziałam piłkę w siatce. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 20:11 |