Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie smieszne. Całkiem normalne, biorąc pod uwagę ostatnie poczynania Chelsea w lidze :C
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
za to Rosenborg świetnie sobie radzi w swojej lidze, tracąc do lidera 13 pkt
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
paskudny Liverpool, grrr.
ale jeszcze się udławi. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
o i jeszcze dzisiaj barca się pomęczy z lyonem, będzie ciekawie.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bić nurków xD
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no to póki co się bardzo męczą
![]() tyle narzekania, że nic z nich nie ma w tym sezonie, słabe wyniki, a całkiem ładnie grają. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
3:0 dla barcy.
mecz ładny, ale powiedzmy sobie szczerze miejscami nierówny. pierwsza połowa o tyle nudna, że lyon praktycznie nie zbliżał się do valdesa i nie licząc efektownej wrzuty pod koniec to nic poza tym, już dawno nie widziałem barcelony grającej tak dobrze w obronie. co do bramek - powinno być 2:0 przynajmniej, a w ogóle ta pierwsza bramka messiego (no w końcu samobój przyznali) to tak trochę z pupy była - bardziej podanie niż strzał. początek drugiej połowy też mocny, ale zaraz barca stanęła jakby licząc na okazje do dobrej kontry, a lyon tak czy siak dobrych sytuacji stworzyć nie mógł. na szczęście nie trwało to aż tak długo i przyszła 82 minuta kiedy to bramkę na miarę umieszczenia w podręczniku 'gra zespołowa' zasługuje (no i wreszcie messi sobie strzelił gola). potem pod koniec szybkie wbiegnięcie giovanniego na pole (zwrócił ktoś uwagę? chłopak lat 17, z wyglądu może na 14 ;D) i dobitka ąriego, który wreszcie strzelił pierwszego gola w nowym klubie. w sumie mecz niezły, ale w połowie drugiej części gry przełączałem na inne programy. martwi mnie trochę zdjęcie ronaldinho już w drugim meczu, widać, że ąri nie do końca jeszcze odnajduje się w stylu gry barcelony (w arsenalu to on był gwiazdą, tutaj 'tylko' jedną z nich), ale pewnie robię z igły widły. -------------------- |
Child |
![]()
|
Mourinho odchodzi z Chelsea.
Czekam na odpływ sezonowców :C -------------------- |
Potti |
![]()
|
już wczoraj próbowałam coś napisać, ale nie mogłam pozbierać myśli, w końcu pierwszy mecz w sezonie jaki oglądałam
![]() w każdym razie- nie było tak źle jak się obawiałam, znając wyniki i opinie na temat gry. słyszałam ze stron mediów, kibiców etc., że jest beznadziejnie, a tymczasem wcale nie jest. co prawda częściowo to, że sobie pograli jest zasługą Lyonu, co mnie swoją drogą zawiodło. w zeszłym roku życzyłam im nawet zwycięstwa w LM i byłam pewna, że mogą. a z obecnym składem, który gra jak gra- to nawet brzmi śmiesznie. zmiana trenera też myślę nie pomogła, Houllier zawsze wydawał mi się jednym z filarów tej drużyny. w końcu u nich nie było tak, że nazwiska same grały, ba, jak się robiło za dużo gwiazd to sprzedawali... ale w tym sezonie chyba z tym przeholowali. jednak pewien poziom klub wciąż trzyma i już nie z takimi Barca miewała problemy w ostatnich sezonach, dlatego cieszę się, że wyszło jak wyszło ![]() ![]() obrona też obyła się bez głupich błędów, co cieszy tym bardziej, że Puyola nie ma, a do Milito nie byłam przekonana. jedyne sytuacje, kiedy się obawiałam, to jak Juninho miał strzelać wolne (nawet to już im tak nie idzie, jak się okazało). Valdes raz pokazał swoje ulubione wybicie piłki, prosto na aut, ale zdarza się. generalnie Rijkaard się cieszy, zmienia tych co trzeba nie patrząc na nazwiska, spokojnie wprowadza do gry młodych zawodników i obiecuje poprawę... powoli do przodu ![]() po tym meczu dopiero mogę powiedzieć "jak dobrze" ![]() edit: Child, dowodów! już parę razy to słyszałam... Ten post był edytowany przez Potti: 20.09.2007 09:13 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child @ 20.09.2007 10:11) keke właśnie poprawiłeś mi już i tak całkiem dobry dzień :> Potti: właśnie znalazłem - click Ten post był edytowany przez GrimmY: 20.09.2007 11:26 -------------------- |
Potti |
![]()
|
dzięki
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
... śmieszne jest to, że w środę Sporting był w stanie pokonać tylko jego wychowanek
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
To wina układu. I PO. Zydokomunistycznej masonerii. Cyklistów. Oligarchów. Wyborczej.
Innymi słowy - byli słabsi, więc przegrali. I nie wazne kto strzelił [; Poza tym - fight fire with fire :C Ten post był edytowany przez Child: 21.09.2007 17:34 -------------------- |
Kira |
![]()
|
lepsi (tylko) o jednego gola. to nie jest jakaś miażdżąca przewaga, więc jestem dobrej myśli ;)
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
wiesz, Roma u siebie nawet wygrała, a co się potem stało...
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Jak to się dzieje, że jak tylko siadam, by obejrzeć mecz ulubionej drużyny, ci zawsze przegrywają? Nie oglądam, wygrywają. To samo ze skokami narciarskimi. Tenisem! Legią.
A tak sobie offtopuję w temacie na temat. Wcale się nie załamałam. Proszę, kontynuujcie temat -_-. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Kira |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 22.09.2007 00:06) tak, zniszczyli Cesarstwo Rzymskie, a potem z kretesem polegli na Milanie ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
to nie była tak spektakularna porażka jak Romy. poza tym nie mówię, że ManU jest niezniszczalne, po prostu nie ma co się nastawiać, że Sporting pokona ich na OT
![]() swoją drogą, właśnie spojrzałam na tabelę Premiership, chociaż na chwilę m/w tak jak być powinno (czyli Arsenal pierwszy i Chelsea jak najniżej). -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
ejjjjjj, Barcelona znów nie chce strzelić gola =/
edit: no i jak się zabrałam za pisanie to gol dla Sevilli, ale tak czy inaczej jest 2-1, więc nevermind ![]() jak torrent będzie to więcej powiem, ale (z tego co zrozumiałam, ale to nie było zbyt skomplikowane ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 23.09.2007 00:02 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
Chelsea sie konczy [nie ukrywam, że mi to na rękę :C]. Własnie dostali 2:0 na Old Trafford. Mecz moze i nudny, ale to zawsze te trzy punkty na plus [;
-------------------- |
Potti |
![]()
|
dawno Barca nie strzeliła gola w pierwszym kwadransie, nie mówiąc o dwóch. no i to co Messi wyprawia, chociaż nie widzę, mnie zachwyca :>
Ten post był edytowany przez Potti: 26.09.2007 22:19 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
Kira, Roma się popisała :]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
-------------------- |
Potti |
![]()
|
haha, fajnie jest w radiu katalońskim, kiedy Henry strzela gole. "golgolgolgolgolgolgolgolgolgoltititititititititi"
a dziś strzelił już dwa, więc i tak dziś Francuzów lubię ![]() edit: hattrick! (o, nawet bym nie zdążyła drugi raz edytować- 0-4, Messi!) Ten post był edytowany przez Potti: 29.09.2007 23:07 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Barca znowu wygrała. Jupi!!
![]() ![]() A Lyon przegrał 0:3 z Glasgow...co się stało z tą drużyną...? -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 01:27 |