Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Widzew ?
![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brawo dla tego pana!
Ale jest JESZCZE JEDEN taki zespół spoza Łodzi. Jaki to zespół ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe... ja mam okregowe Mamry Gizycko ze
stadionem na 100 osób... to jest cos! sport extremalny!
A czy kibic Legii nie mowi ze Wisla to cioty? To prosty mechanizm jest. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie, normalny kibic tak nie mówi. ja kibicuję w tym roku Wiśle, Widzewowi, Lechowi i chyba Cracovii.
|
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ja to lubię wszystkie drużyny
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Powiem (albo raczej napiszę)
szczerze:
Nie rozumiem jak można kibicować któremukolwiek zespołowi z polskiej ligi... Przecież nasz mistrz Polski gra mniej więcej na poziomie 2-ligowca z Niemiec, Włoch czy Anglii... Wiem, że wywołam tym lawinę postów i zaraz się zaczną słowa "Zdrajca własnej krwi" ![]() Ale jeżeli ja (powtarzam - ja) zagorzały kibic piłki nożnej przysypiam na meczy przed telewizorem, to o czym my mówmy.... -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Schalke, Parma - druga liga, ya?
oj głupoty prawicie obywatelko niesłychane co prawda między Wisłą i Legią, a resztą stawki jest duży rozrzut jakościowy, ale "reszta" potrafi też dobrze zagrać -------------------- |
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
kiedy jest mecz Wisly z Realem? ;p jak to przed chwila powiedzieli w tvp1 'mozna wylosowac dobrze, mozna wylosowac zle albo mozna wylosowac Real Madryt' =) obstawiam 10:0 -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Layla (Draconka) |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: z paradise city ![]() |
ja odkąd zaczęłam interesować się piłką, kibicuję Wiśle Kraków. i tym razem trzymam za nich kciuki, wydaje mi się, że pokonanie Realu jest możliwe. wierzę w białą gwiazdę. a poza tym- cieszę się, że cracovia weszła do ekstraklasy. jej, już widzę te derby z Wisłą (:
no wlasnie, kiedy ten mecz? -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no cóż. już 5. ładny debiut Mistrza Polski
;] ale ja teraz obu klubom z Krakowa kibicuje ! ;>
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Laura -> Mecz jest albo 10 albo 11
sierpnia ^^. Co Ty taką pesymistką jesteś? 10-0? Ja liczę, że "Biała
gwiazda" powalczy ;]
Heh.. moze się wybrać na mecz ?^^ -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj już 2-5. jak się sprężą to wyrównają ^^
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Voldius zobaczymy, a nuż sprawią nam miłą
niespodziankę^^.
Everything is possible XD -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
uwierzcie w potencjał Wisły - Schalke i
Parrma to nie były przypadki
[a Valerenga to tylko wypadek przy pracy ;P] -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja o Cracovii mówiłem ciule.
|
Child |
![]()
|
a bo mnie zmylili ;P
a rzeczywiscie - Cracovia z Zagłębiem wygrała na inauguracje sezonu -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no i z jaką klasą. pięknie ;]
|
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm ja tam sie ciesze bardzo ,ze wisla gra z realem, przewiduje scenariusz - wygra w wielkim stylu, potem w grupach odpadnie z bucami w brzydkim stylu, ble pesymistyczne podejscie mam do tego meczu... -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
heh to fajne by było. miły taki scenariusz ;]
|
Child |
![]()
|
ale jaka chwała - Real gromiony przez Wisłę
![]() [i szczegół, że po odpadnieciu z grupy posypałyby sie na nich gromy, ale tak niestety jest że większość polskich "kibiców" kocha tylko zwycięzców :/] -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiśle gratulujemy Realu.
|
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobre:D wstawie sobie na tapete:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Laura: e tam , nie znasz się.
GrimmY - rotfl ;-p vold - oj , ja bym nie gratulował tak.. wyobraźci sobie scenariusz: Po 3 rundzie El. do LM naród się cieszy , Wisła rozjechała Kure.skich w ładnym stylu. Kure.scy idą do Pucharu , wygrywają 2 rundy. Wisła zostaje w e. LM , wygrywają jedną rundę , przegrywają następną. Eventuality: Wisła wygrywa jedną , w fazie grupowej odpada ( Kure.scy wygrywają 3 rundy ) Puchar UEFA , ok. 1/8 ub 1/4: Zgadnijcie , kogo losuje Wisła?.. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 31.07.2004 00:21 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Real !! Królewscy
![]() Ciekawe jaki będzie wynik, hehehe ![]() Jakby Wisła wygrała, to cały świat by o tym trąbił////:D -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:04 |