Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

90 Strony « < 25 26 27 28 29 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!

Potti
post 24.05.2006 21:43
Post #651 

Plotkara

Grupa: czysta krew..

choć poprzedni post dużo ważniejszy, tym razem krew mnie zalewa tak że mi już klawiatura lata pod palcami i zaraz z biurka spadnie.
w plotkach o celach transferowych Barcy jest pewnie tyle prawdy ile w tych conajmniej kilku razach, kiedy niby już Henry był zawodnikiem Blaugrany. ale i tak mnie wkurzają. a co najśmieszniejsze sama nie wiem kogo wybrałabym na zastępcę Larssona.
Forlan- jeden sezon miał udany, w dodatku nie ten ostatni, dlatego nie wiem, napewno napastnikiem na miarę Henki nie jest. generalnie nie może się z nim równać ani na boisku, ani poza nim i chociaż może jego umiejętności wystarczą na wejście z ławki i strzelanie bramek raz na jakiś czas... nie jestem ani na 'nie' ani na tak'.
Crespo- chyba dla niego samego byłoby lepiej wrócić do Włoch, za którymi tak tęskni... a dla Barcy, też nie jestem tutaj zdecydowania. napewno ani on, ani Gudjohnsen (do którego też nie jestem przekonana) nie są złymi zawodnikami. jednak po tym szumie przed rzekomym sprowadzeniem Titiego, marzy mi się napastnik, którego podziwiam.

a kolejna opcja, nieco mniej prawdopodobna, wcale mi nie odpowiada i budzi odczucia wręcz przeciwne.
Ruud Van Nisterlooy- tylko nie on! nic mnie nie obchodzi ile strzelił bramek, niech ich liczbę powiększa w jakimś innym klubie... chcę, aby Barca pozostała wyjątkowa i pięknie grająca, w dodatku z dobrą atmosferą w szatni, bo kto wie co zrobi, jeśli przypadkiem Rijkaard posadzi go na ławce.

i ta, która chyba najbardziej by mi odpowiadała:
Pauleta- doświadczony, 32 letni, który przyjdzie na 2-3 sezony jak Henka. a właśnie chyba czegoś takiego Barca potrzebuje. a raczej kogoś takiego. w PSG się marnuje, a marzy mu się Liga Mistrzów... w dodatku ze względu na wiek raczej nie będzie kosztował majątku. jednak po pierwsze chce go Lyon, po drugie wcale PSG nie chce go sprzedać... więc to chyba w sferze marzeń moich pozostanie.

Ten post był edytowany przez Potti: 24.05.2006 21:44

--------------------
voir clair dans le ravissement
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Potti
post 30.05.2006 23:10
Post #652 

Plotkara

Polsce gratulujemy Kuszczaka [']
jak przyszłam do domu i zobaczyłam, że przegraliśmy z Kolumbią to już zaśmiałam się z tych, którzy to tak wielkie nadzieje w reprezentacji pokładają... a jak już zobaczyłam co nasz kochany drugi (a wg. wielu jeszcze kilka dni temu powinien być pierwszy) bramkarz wyczynia. Dudek może idealny nie jest, ale chyba nawet po pijaku by się tak nie skompromitował :] obejrzenie bramki reprezentacji Kolumbii poprawiło mi humor... chociaż chyba powinno go zepsuć, ale co tam, nie możesz być z siebie zadowolony to się z tego śmiej :P

no a Mundial tuż tuż... oby nie było tak źle jak się spodziewam. coby nie było zawsze pozostaje mi kibicować Brazylii. Brazylia- Luzern 8-0 :P

--------------------
+Quote Post
dominisia888
post 30.05.2006 23:25
Post #653 

Ścigający

Grupa: Magiczni Forumowicze

Bramka strzelona przez kolumbijskiego bramkarza będzie się zapewne śniła naszemu cudownemu bramkarzowi. Zawsze chciałam zobaczyć taką bramkę tylko szkoda, że musiałam ją zobaczyć dziś jak wpada do polskiej bramki podwyższając wynik meczu na 2:0. Dobrze, że chociaż tego honorowego gola Jeleń strzelił. Jeśli będziemy tak grać na Mundialu to ja wolę tego nie oglądać. Resztki mojej wiary w polską piłkę dziś umarły. I jeszcze jak widzę Rasiaka i Mile na bosiku, przecież oni się o własne nogi potykają :/

--------------------
Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow

"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..."
[ks. Jan Twardowski]
+Quote Post
Magya
post 31.05.2006 09:17
Post #654 

Czarodziej

I teraz zadajmy sobie pytanie. Gdzie Dudek? Gdzie Frankowski?

Wczorajszy mecz był po prostu żenujący. Koszmar. Wielki Kuszczak, który chce być numerem 1 w polskiej bramce. Ha ha. Jedynie mogłabym pochwalić Szymkowiaka. Stara.ł się chłopak. I Jeleń zrobił dobrą robotę.

Gratulacje.

--------------------
Motylem jestem.

user posted image

Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów
+Quote Post
GrimmY
post 31.05.2006 10:41
Post #655 

Potężny Mag

I teraz zadajmy sobie pytanie. Gdzie Dudek? Gdzie Frankowski?

najprawdopodobniej siedzą sobie razem grzecznie w fotelach i cieszą się w duchu że nie uczestniczyli w tej pomyłce.
tragedia.

--------------------
user posted image
+Quote Post
Ahmed
post 31.05.2006 15:18
Post #656 

The Fallen

Mam do Was gorącą prośbę. Jakby ktoś gdzieś znalazł w necie filmik z cudowną bramką bramkarza kolumbijskiego, to prosze wrzucić go tutaj. Nie mogę sobie wybaczyć, że nie widziałem tego cudeńka. Blamaż ;]

edit: ehh Dominisia już walnęła tego rodzynka do Wyszukanych W Sieci.

a na pocieszenie dla Kuszczaka - najładniejsza parada Premiership.

Ten post był edytowany przez Ahmed: 31.05.2006 15:30

--------------------
w nocy spać i grzecznym być za dnia.
+Quote Post
Katon
post 31.05.2006 15:20
Post #657 

YOU WON!!

Mnie też to ominęło. Swoją drogą nie może być już gorzej. Wygramy mistrzostwa, bo się chłopaki zmotywują. Hehe.
+Quote Post
Magya
post 31.05.2006 15:38
Post #658 

Czarodziej

"Pamiętni medaliści także przegrywali sparingi" Przemek Babiarz

marna pociecha.

--------------------
Motylem jestem.

user posted image

+Quote Post
Katon
post 31.05.2006 20:16
Post #659 

YOU WON!!

Rozwalimy wszystkich. Mówię wam. To chyba dobrze, że Boruc największą porażkę swojego życia ma już za sobą, nie? Tak to nastąpiłaby na mistrzostwach. Przeczytajcie to pięć razy - może uwierzycie i się wam humor poprawi =)
+Quote Post
Eva
post 31.05.2006 20:29
Post #660 

nocturnal

Dla tych co nie widzieli. Cieszcie oczeta.

--------------------
“You may be as vicious about me as you please. You will only do me justice."

deviantART
last.fm
+Quote Post
Potti
post 31.05.2006 21:07
Post #661 

Plotkara

bu. Edmilson nie jedzie na Mundial z powodu kontuzji sad.gif no, ale zawsze pozostaje w kadrze Brazylii jeden zawodnik Barcy, ale za to jaki!

a co do Kuszczaka. kiedy pomyślę sobie, że nic mi nie wychodzi i jestem do niczego, zawsze będę włączać tą bramkę. wtedy okaże się, że zawsze mogło być gorzej.

--------------------
+Quote Post
Hefaj
post 01.06.2006 21:53
Post #662 

Cenzor

ech. Kuszczak. niezły jest , z tym że są momenty że bramkarz dostaje czasem jedną szansę na milion by się zaprezentować. on ją wykorzystał , tyle że od złej strony.

a skoro jesteśmy przy tej bramce...

btw. była już w "WATTS"?

a tp już i tak robiła w gacie , gdy się okazało że Dudziu /aka. Szuflada - kto ma wiedzieć ten wie ;> / na początku czerwca będzie mógł najwyżej pogadać z Krychą z Gazowni...

pozatym a co , Dudhino nigdy nie zrobił błędu? /jakoś Łotwa awansowała.../ czy może wszyscy wolą pamiętać tylk0o i wyłącznie Dudek denz?

a hanysy zrobili ostrą siarę na Śląskim. żeby kibicować handlarzom...

no cóż. co ma wisieć nie utonie. przyjadą z mundialu to się rozliczymy...

Ten post był edytowany przez Hefaj: 01.06.2006 21:56

--------------------

Ciemnogrodzkie ogłoszenie:
Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho.

W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka!
+Quote Post
Zwodnik
post 01.06.2006 22:18
Post #663 

Prefekt

Nie. Siara by była, gdyby zaczęłi naszych obrzucać wyzwiskami. A oni po prostu, odwiecznym prawem każdego kibica, sami wybrali, komu chcą w tej chwili kibicować. (tym, którzy grają suteczniej i z większym zaangażowaniem) Z dwojga złego to IMHO lepszy sposób na okazanie niezadowolenia. A oburzone reakcje naszych gwiazdek potwierdziły, że strzał był celny. Oj, zabolało to "ole ole" bardziej niż gwizdy i bluzgi, zabolało. Żle, że wszystko skupi się na "Wpuszczaku", bo on akurat zawinił niewiele. Ot kiks w złym momencie. A tak cała nasza reprezentacja, która zagrała mecz po prostu żałosny, biorąc pod uwagę czas jaki pozostał do mistrzostw, ma za kim się schować. Równie żałosne jest tłumaczenie, że "po to są mecze sparingowe". Wrócą z ogonami podkulonymi tak samo, jak po Korei (tyle, że np z dwoma remisami zamiast wygranej). Czarno to widzę...

Ten post był edytowany przez Zwodnik: 01.06.2006 22:22

--------------------
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
+Quote Post
Hefaj
post 02.06.2006 09:08
Post #664 

Cenzor

QUOTE(Zwodnik @ 01.06.2006 23:18)
Nie. Siara by była, gdyby zaczęłi naszych obrzucać wyzwiskami. A oni po prostu, odwiecznym prawem każdego kibica, sami wybrali, komu chcą w tej chwili kibicować. (tym, którzy grają suteczniej i z większym zaangażowaniem) Z dwojga złego to IMHO lepszy sposób na okazanie niezadowolenia. A oburzone reakcje naszych gwiazdek potwierdziły, że strzał był celny. Oj, zabolało to "ole ole" bardziej niż gwizdy i bluzgi, zabolało. Żle, że wszystko skupi się na "Wpuszczaku", bo on akurat zawinił niewiele. Ot kiks w złym momencie. A tak cała nasza reprezentacja, która zagrała mecz po prostu żałosny, biorąc pod uwagę czas jaki pozostał do mistrzostw, ma za kim się schować. Równie żałosne jest tłumaczenie, że "po to są mecze sparingowe". Wrócą z ogonami podkulonymi tak samo, jak po Korei (tyle, że np z dwoma remisami zamiast wygranej). Czarno to widzę...
*

hm. a nie było bluzgów?

po części masz rację.

to "ole" rzeczywiście nie było takie złe. ale żeby jechać "jeszcze jeden"?...

tak samo cały zespół od Kuszczaka po Jelenia można wygwizdać , ale conajwyżej PO MECZU a nie całą 2 połowę...

a czy to takie odwieczne prawo jest to wątpię :>

--------------------

Ciemnogrodzkie ogłoszenie:
Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho.

W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka!
+Quote Post
Ahmed
post 03.06.2006 15:17
Post #665 

The Fallen

Mundial rusza za 6 dni ;] Zakładamy nowy temat czy zaśmiecamy ten? Jeszcze i tak będziemy pisać o dzisiejszych wyczynach Polaczków w meczu z Chorwacją, ale jest to bezpośrednio związane z MŚ. Chyba jestem jednym z niewielu optymistów, więc piszę, że wierzę w dobrą postawę naszej kadry (chociaż tej wiary z każdym dniem jest coraz mniej). Na dobre i na złe, będę wspierał naszych, nawet jak przegraja wszystko co się da. Kuszczak pewnie będzie bramkarzem no.1 mimo wszystko, Boruca palec na razie wykluczył. Chyba się zagoi do piątku, bo i tak gorzej już być nie może?

Ten post był edytowany przez Ahmed: 03.06.2006 15:19

--------------------
+Quote Post
dominisia888
post 03.06.2006 15:43
Post #666 

Ścigający

Ja mam nadzieję, że nasi chłopcy pokażą dziś lepszy football niż w meczu z Kolumbią i pokonaja Chorwatów bez problemu. Jeszcze wierzę w to, że może się dla nas ten mundial skończyć troszkę lepiej niż większość przewiduje. Pozostało mieć nadzieję.

A według informacji zamieszczonych w różnych portalach Boruc zagra w dzisiejszym meczu.

Ten post był edytowany przez dominisia888: 03.06.2006 15:47

--------------------

[ks. Jan Twardowski]
+Quote Post
GrimmY
post 03.06.2006 20:13
Post #667 

Potężny Mag

QUOTE(Ahmed @ 03.06.2006 16:17)
Mundial rusza za 6 dni ;] Zakładamy nowy temat czy zaśmiecamy ten? Jeszcze i tak będziemy pisać o dzisiejszych wyczynach Polaczków w meczu z Chorwacją, ale jest to bezpośrednio związane z MŚ. Chyba jestem jednym z niewielu optymistów, więc piszę, że wierzę w dobrą postawę naszej kadry (chociaż tej wiary z każdym dniem jest coraz mniej). Na dobre i na złe, będę wspierał naszych, nawet jak przegraja wszystko co się da. Kuszczak pewnie będzie bramkarzem no.1 mimo wszystko, Boruca palec na razie wykluczył. Chyba się zagoi do piątku, bo i tak gorzej już być nie może?
*

jako, że mundial raz na cztery lata, to proponuję wspólnie się popodniecać / denerwować w oddzielnym temacie ;}
a tak przy okazji...
karwa, myślałem, że kumpel robi mnie w jajo, ale niestety się pomyliłem - ba ba ba (freddie sie w grobie przewraca).

--------------------
user posted image
+Quote Post
Ahmed
post 03.06.2006 22:40
Post #668 

The Fallen

Dzisiejszy mecz Kroatien vs. Polen oceniam pozytywnie. Nareszcie Nasi coś pokazali. Nie mam porównania z meczem z Kolumbią, ale opierając się na opiniach komentatorów można stwierdzić, ze zagraliśmy dużo lepsze spotkanie. Bardzo sprawna obrona, świetny Krzynówek i Radomski, nawet Boruc z wybitym palcem spisał się przyzwoicie. Chorwaci grali w lekko okrojonym składzie, ale tak właściwie nic specjalnego nie pokazali. Nadzieja więc na powrót wstąpiła w moje serce. Czekam na piątkowe rozpoczęcie mundialu.

A prosze. Na szybko wiec pewnie jakies posty zostaly ale nadrobicie, wierze w to tongue.gif
Na Pani ręce składam serdeczne podziękowania za dostosowanie się do mojej prośby ;] /Ahmed

Ten post był edytowany przez Ahmed: 03.06.2006 23:08

--------------------
+Quote Post
Lupek
post 04.06.2006 01:37
Post #669 

Forumowy Śmierciożerca

System 4-5-1 uważam za dobry, ale jest mały problem, Żurawski się do niego nie nadaje. Żuraw to taki zawodnik, który lubi wracać i rozgrywać piłkę więc w systemie 4-5-1 stwarza się przez niego taka sytuacja, że zaczyna brakować napastnika (no może, że wbiega Krzynówek lub Smolarek). Dzisiaj praktyczne nie stworzyliśmy z gry żadnej sytacji pod bramką Chorwacji (no może, że liczymy strzały z dystansu), a jedyna bramka wpadła po stałym fragmencie gry (Smolarek is the best user posted image, dobrze że się przełamał w końcu). Jest to wina Szymkowiaka, który w przypadku grania w systemie 4-5-1 musi naprawdę grać ofensywnie, szybko i wchodzić w pole karne zamiast Żurawskiego gdy ten się cofa, aby rozgrywać piłkę, a nie tak jak w meczu zwalniać grę. No, ale ogólnie jest bardzo dobrze, podobała mi się poukładana gra defensywna i to, że wreszcie nasi boczni obrońcu włączali się często w grę ofensywną. Trzeba przedewszystkim popracować nad wykończeniami akcji i przestawieniem Szymkowiaka i Żurawskiego na system 4-5-1 jeśli takim ma zamiar grać wszystkie mecze na mundialu Janas, wtedy sukces jest pewny. Aha i dobrze, że Boruc odzyskał pewność siebie wink2.gif
+Quote Post
Sumiko
post 04.06.2006 12:46
Post #670 

>>blondynki są głupie.<<

haha nawet nie wyjdziemy z grupy. polska piłka nożna jest tak załosna, że konkurować może tylko z polityką.

--------------------
dupa.
+Quote Post
Pawelord2
post 04.06.2006 13:29
Post #671 

Prefekt Naczelny

moze nie az tak żałosna, ale fakt faktem - na mecze juz od dawna nie chodze, ligą polską i żadna inną w sumie (oprócz ligi majstrów) sie nie interesuje.
Po wyczynach reprezentacji, straconych idiotycznych bramkach i podnieconych głosach o zwycięstwie 10-0 z dziecmi w pisakownicy stwierdziłem że meczu z chorwacja nie bede ogladac...a tu prosze, wygrali.
jak bedzie to sie obaczy, jak to się mówi - forma rośnie wink2.gif
"...P..."

--------------------
now everybody's praying, don't pray on me
+Quote Post
Katon
post 04.06.2006 19:44
Post #672 

YOU WON!!

Nie. Wyjdziemy. A potem odpadniemy, ale wyjdziemy. Jestem pewien.
+Quote Post
Quizer
post 04.06.2006 20:02
Post #673 

Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril

Grupa: kontroler ruchu

Ogloszenie:
Pozyczcie mi 1000 zl a oddam Wam 10 000 jak Polska wejdze do polfinalu !

biggrin.gif

--------------------
"We Stand Alone but Stand Together"
+Quote Post
dominisia888
post 04.06.2006 20:08
Post #674 

Ścigający

Moim zdaniem wyjdziemy z grupy a potem trfafimy na Anglie lub Szwecje i Mundial mówi "papa". Dużym osiagnieciem dla nich i tak bedzie wyjscie z grupy. No ale zobaczymy, może nas czymś zaskoczą?? Chociaż wątpie.

--------------------

[ks. Jan Twardowski]
+Quote Post
Magya
post 04.06.2006 20:14
Post #675 

Czarodziej

Mam nadzieję, że wyjdziemy z grupy. Przynajmniej powinniśmy. Nie oglądałam wczorajszego meczu, ale z tego co słyszę, to przetasowania w ustawieniu dają rezultaty. Teraz tylko chłopcy muszą się do końca zgrać ze sobą. I będzie git ;]
Żeby jeszcze wygrać pierwszy mecz z Ekwadorem. Wtedy powinno być dobrze smile.gif

--------------------
Motylem jestem.

user posted image

+Quote Post

90 Strony « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 22.05.2025 09:06