Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
[*]
Ankieta! Kto zastąpi Pawła Janasa na stanowisku selekcjonera? a) Kasperczak b) Engel c) zagraniczny trener d) ktoś inny ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poland
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobrze, że chociaż drewnialdo nie wprowadził...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktoś zamiast tego kolesia wrzuci jakis moment z gry naszej reprezentacji i robie sobie koszulke z tym xP
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
"Co z tą Polską?" ;d
ah dobrze, że nie oglądałam, tylko ofiarnie przekazałam tv rodzicielowi, bo swój ma w naprawie ;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
BlackOmen |
![]()
|
Ava - zawsze twierdzilem zes inteligentna
Ja ide spac nie bede sobie nerwow strzepic a jutro jeszcze do szkoly cos odrabiamy starego ;/ kufa -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dłużej.
wiedziałam, że nie ma żadnego sensu w kibicowaniu reprezentacji Polski, ale nie wiedziałam, że będzie aż tak tragicznie. jak można prawie zaprzepaścić szanse wyjścia z takiej grupy?! Kostaryka grała z Niemcami 10x lepiej niż my z Ekwadorem... to się w pale nie mieści. Janas chyba ma oczy w miejscu, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę- czekał ze zmianami do ostatniej chwili i proszę, ma co chciał. brawo też dla Żurawskiego, który mówił, że może on, a może Ronaldinho zostaną gwiazdami MŚ- nie ma co, postarał się o to. jakim cudem grał na tym boisku tyle czasu, to tylko pan Pawełek może wiedzieć. szkoda, że Rasiak nie grał, bo patrząc ponad naszą beznadziejną grę, również na kilka przykrych zbiegów okoliczności, pewnie pomyliłby bramki. generalnie- wracam do oglądania French Open albo nie wiem czego. w każdym razie współczuję sobie, że napewno będę czuć obowiązek, aby obejrzeć pozostałe mecze naszej reprezentacji- nie chcę znów przez to przechodzić. skutecznie zniechęcili mnie do wszystkiego. a oprócz tego wszystkiego, bo ile można pisać o nieudolności. chociaż to też po części o tym będzie. brawo, kibice Argentyny (Ahmed? :P). popatrzcie sobie na wyjściową, meczową 11-> (ustawienie 4-4-2): Roberto Abbondanzieri - Nicolas Burdisso, Roberto Ayala, Gabriel Heinze, Juan Pablo Sorin - Maxi Rodriguez, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Juan Roman Riquelme - Javier Saviola, Hernan Crespo. szczególnie atak Saviola&Crespo nie przekonuje, nie mówię, że to źli piłkarze, ale nie widzę ich w roli tych, którzy Argentynie zapewniają tak niesamowite rezultaty, jakich niektórzy się spodziewali. Messi oczywiście grać nie może, ale już więcej chyba oczekiwałabym od Teveza niż od któregokolwiek z w/w dwójki. Riquelme- przeceniany. w ważnych spotkaniach, czego byliśmy świadkiem w półfinale LM, raczej nie potrafi udźwignąć na sobie ciężaru gry, tutaj będzie miał zbyt ważną rolę do odegrania i obawiam się, że zawiedzie. Abbondanzieri- gratuluję pominięcia Leo Franco. ten bramkarz to odkąd o nim usłyszałam najsłabszy pkt Argentyny. choć dla mnie to wszystko w sumie dobrze, bo kibicuję WKS :) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Kto zastąpi Janasa? ---> sugeruję Dodę chociaż biustem zachęci ich do biegania ![]() To teraz Niemcy, może jak zamurujemy bramke i ustawimy się na lini bramkowej to remis dowieziemy co? ![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Honor uratowali tylko polegli. Co ? A nie, tak mi się jakoś powiedziało...
Boruc zrobił swoje. Smolarek coś próbował (chociaz u innego sędziego dostałby drugą żółtą). Ładnie zagrali rezerwowi, którzy weszli z ławki. Reszta to po prostu trampkarze. Szymkowiak i jego podania na "mniej więcej". Żuraw, któremu, biedakowi, nie miał kto podac piłki 5m przed bramką na wolnym polu. Jop, który trafiał rywali częściej niż piłkę. Cała nasza wspaniała obrona. I Nasze 2 uniwersalne taktyki. "Przeciwnik w odległości mniejszej niż 6,5m = bezpośrednie zagrożenie utratą piłki -> trzeba odgrywać do tyłu, najlepiej najdalej jak się da, w końcu zawsze mamy Boruca za plecami." I druga, równie cudowna - 2 krótkie podania (z trudem) i piłka gdzieś w przód, a nóż widelec komuś przypadkiem wpadnie pod nogę. A nade wszystko pan Paweł J. (Prokuratura powinna wszcząć dochodzenie btw) któremu chyba pomerdał się wynik. Na boisku tragedia ale spoko, nic nie zmieniamy, przecież Żuraw z podpierdółki strzeli 3 bramki. Niech grają spokojnie, do tyłu, na czas. Ciekawe kiedy do niego dotarło, że mecz jst w plecy. W ciągu ostatnich 10 minut Jeleń i Brożek stworzyli więcej zagrożeń niż reszta przez cały mecz. Cóż, teraz 0-4 z Niemcami. Tylko problem będzie strzelić 3 bramki Kostaryce. Tu będzie "niekanonicznie". Po Korei nasze gwiazdki ochrzczono jako "Gorące Kubki". Teraz ...hm...proponuję "Dzieci Neostrady" Edit: Aha, dawno nie widziałem, żeby ktoś nie oddał piłki przeciwnikowi. Gratulujemy. Fair Play rulez. Ten post był edytowany przez Zwodnik: 09.06.2006 23:35 -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale. Dali. Dupy.
Normalnie nie ma usprawiedliwienia za taką grę. Wstyd, panowie. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
No nic
przynajmniej Ekwador ma nowego bohatera narodowego... Janasa -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
łajzy.
mówiłam. mówiłam. ekwador na 28 punktów 23 zdobył u siebie, nawet brazylie pokonał, i tylko dlatego jest na mundialu, że u nich takie warunki. powinniśmy ich pokonac, ale czulam w kosciach i reumatycznych bólach, że nie pokonamy. polskie pipy. w dodatku tata mi się spił i płacze. -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
Misiek brawo za shopa;]
Mundial powoduje tylko stres i rodzi patologie spoleczne. Zakazac mundialu :[ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mecz Anglia- Paragwaj.
po kandydatach na Mistrzów Świata spodziewałam się czegoś więcej. mam nadzieję, że dziś o 21:00 i we wt. o 21:00 mecze nie zawiodą mnie tak, jak dotychczasowe. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 10.06.2006 17:27 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
przez ten głupi mecz, w którym to polacy oczywiście, jak zwykle dali dupy pokłóciłam się z całym światem i zrzekłam obywatelstwa. no co za łajzy.
a mój się cieszył, bo wygrał paczkę laysów w mundialowej promocji ;d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 10.06.2006 17:27 -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
może łatwiej, jak sami piłkarze się zrzekną obywatelstwa, co? ;> w ramach pokuty. jak wygrają z niemcami to prezydent pomyśli o ponownym nadaniu w akcie łaski ;ddd
a serio, to mnie też jakoś już zaczyna i ta porażka przygnębiać, bo wszyscy wkoło o tym mówią <a wczoraj było mi tak znośnie, po nieobejrzanym meczu....;d eh> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
W sumie to powinniśmy dać im spokój, pewnie zalewają się w trupa i sami na siebie klną. Biedni.
Jak na prawdziwą patriotkę przystało, kibicuję Angli, bo o Brazylię jestem spokojna. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Komentator: Sędziowie nie pozwolili Polakom rozwinąć skrzydeł.
Mój Tata: Mało, że sędziowie, co dopiero Ekwadorczycy. Najzabawnieszy mecz Polaków jaki oglądałam. Szkoda tylko, że zabawany przez to, że żałosny. Nie mogę się doczekać meczu z Niemcami. To dopiero będzie zabawa xD a potem 3:2 z Kostaryką, a Janas ucieknie do Ekwadoru. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haha a ja ciągle wierze (dostałem optymistycznej histerii
![]() 1. Niemcy 3 (4-2) 2. Ekwador 3 (2-0) 3. Kostaryka 0 (2-4) 4. Polska 0 (0-2) Polska-Niemcy 0-0 Ekwador-Kostaryka 1-2 1. Niemcy 4 (4-2) 2. Ekwador 3 (3-2) 3. Kostaryka 3 (4-5) 4. Polska 1 (0-2) Niemcy-Ekwador 3-1 Polska-Kostaryka 1-0 1. Niemcy 7 (7-3) 2. Polska 4 (1-2) ![]() 3. Ekwador 3 (4-5) 4. Kostaryka 3 (4-6) ![]() Rzeczywiście dostałem marzycielskiej szajby :D |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Ale jazda. Oglądłem przed chwilą mecz Szwedów z Trynidadem i Tobago. I wiecie co
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Zwodnik: 10.06.2006 20:03 -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Całe szczęście ominął mnei mecz Polska - Ekwador, bawiłam się na własnej 18-nastce i byłam najszczęśliwszą osbobą na świecie, że nie muszę się denerwować. A co do meczu Szwecji i Trinidadu to ci drudzy pokazali, że można walczyć, nawet w 10 i nie przegrać ze Szwecją, która było nie było ma silny skład.
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Potti |
![]()
|
do przerwy w meczu Argentyna- WKS 2:0.
a ja mam pieprzony wniosek. jest mi bardziej przykro niż wczoraj, jako że do piłki nożnej podchodzę dość... emocjonalnie :P wczoraj byłam wściekła na Janasa, piłkarzy, że nie potrafią grać tak jak się tego wszyscy spodziewali, że nawet głupiej namiastki dobrej gry, która pewnie by wystarczyła, kompletnie nie umieją z siebie wykrzesać. dzisiaj za to widzę kolejną reprezentację, tym razem z Afryki, której kibicuję i mam wrażenie zupełnie przeciwne. starają się, potrafią, grają po prostu nieźle. tymczasem kiedy Argentyna w końcu dostaje piłkę, jedno podanie przecenianego wg. mnie Riquelme i bramka. to jest tak głupie i frustrujące, że jak widziałam pod koniec minę Drogby- mało się nie popłakałam. wiem, że Argentyna jest generalnie lepsza i w ogóle, ale w tym meczu, wcale tak wyraźnie (poza samymi golami) tego nie widać. liczyłam chociaż na głupi remis. wali mnie Anglia, Szwecja, a teraz to nawet i Polska, bo po tym co wczoraj zrobili, wcale nie zasługują na moją uwagę. chcę Wybrzeże Kości Słoniowej w 1/8!!! a tymczasem to się oddala i oddala... za co taki pech i grupa C dla nich, to naprawdę nie wiem. klątwa im się podobno już skończyła :) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
Najlepszy mecz jak do tej pory;] ARGENTINA CHAMPEON!:D A Marodona schudł;]
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 22.05.2025 05:20 |