Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Go go go JuuuEeeeesEeeeej!!!
|
Madame Rosmerta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
Wciąż nie mogę uwierzyć, że Czesi przegrali z Ghaną!! Moi ulubieńcy.....
to jest tragedia... Teraz mecz o wszystko z Włochami i wszystko zależy jak Ghana zagra z USA, a po dzisiejszym meczu można się spodziewać, że dobrze... NIESTETY! chyba przestanę oglądać Mundial... -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ghana teraz miażdży. Czuję, że rozjadą nawet USA i wyjdą jako jedyny skład z Afryki do 1/8. Dzisiejszy mecz z Pepiczkami pokazał, że są naprawdę mocni i robią dużo lepsze wrażenie aniżeli Senegal cztery lata temu. Dla mnie kolejna wielka niespodzianka. Czesi po zwycięstwie nad Stanami wydawali się zdecydowanymi faworytami tego spotkania, a tak naprawdę to Ghana dyktowała warunki przez całe 90 minut. Brawa!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jej. żeby tylko któryś na napadjerów wyzdrowiał na mecz włochy-czechy.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
wlochy - usa. boze co za mecz, nie pamietam kiedy ostatnio widzialem tyle czerwonych kartek w jednym meczu miszczostf swiata (pokazano trzy). utwierdzilem sie w przekonaniu, ze nie cierpie wloskiej pilki i na dalszej drodze mundialowej zycze im wszystkiego najgorszego.
a ghana dzisiaj pokazala klase, god bless respect dla nich i dla czechow (na ktorych co prawda bardziej stawialem) mecz pyszny. -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
na samych wynikach w grupie E pewnie sporo ludzi kasę straciło :]
mecz Czechy- Ghana mnie zaskoczył, choć oglądałam tylko 1. połowę. po odpadnięciu WKS postawiłam już krzyżyk na afrykańskich zespołach, ale gra zespołu Appiaha znacznie zmieniła się od meczu z Włochami, który przegrali 0:2 (choć i tutaj nie dali się pokonać łatwo i przed wbiciem drugiego gola, mieli sporo szans na wyrównanie). przede wszystkim piłkarze uwierzyli chyba w siebie, bo już całego ciężaru gry nie musieli na siebie brać Essien (który jak mówili w studiu, najczęściej ze wszystkich piłkarzy na Mundialu był przy piłce) i Appiah, przy tym od razu chyba lepiej udało im się realizować założenia taktyczne. co tu dużo mówić, grali dużo rozsądniej niż moje ulubione WKS, a przy tym są równie szybcy, ze świetną kondycją, a w dodatku silniejsi... i to starczyło na Czechy, które przecież w pierwszej kolejce zaprezentowały się lepiej niż Holandia. dziś, choć w pierwszej połowie Nedved i spółka prezentowali się nieźle (niemal na równi z Ghaną), podobno w drugiej Cech ich uratował przed całkowitym upokorzeniem :] cieszę się, że wreszcie szczęście uśmiechnęło się do drużyny z Afryki, może i one wreszcie zaczną coś osiągać. Brawo Ghana! (obyście tylko wyszli z grupy) za to nie widziałam meczu USA- Włochy, ale oświećcie mnie jak to się stało, że Włosi to przegrali. nie sądzę, aby wreszcie Amerykanie przypomnieli sobie jak się gra w piłkę, ale może, czy to raczej Włosi byli tacy słabi? tak czy inaczej, ciekawa sytuacja w tej grupie, oby tylko Ghana pokonała USA :] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Amerykanie umieją grać w piłkę i mam nadzieję, że zrobią jeszcze niespodziankę...
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ile obstawiacie Brazylia-Australia?
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Owszem, umieją. A stało się to tak, że sędzia może, i owszem, pomagać, ale bramki sam nie strzeli
![]() Edit: Brazylia - Australia ? Zalezy od sędziego. U normalnego pewnie jakieś 1-1. Ale jesli trafi się fan Brazylijczyków lub slepiec dający się nabrac co 2 minuty, Australia kiepsko skończy. (Tak wiem, pomidorami mnie zaraz obrzucą. Ale mam na brazylianców paskudną alergię. Zwłaszcza na ich popisy po faulach. But it's part of the game...) Ten post był edytowany przez Zwodnik: 18.06.2006 14:43 -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
Katon |
![]()
|
Dawno tak za nikim nie byłem jak dziś będę za Kangurejros.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon co ty, chomika nie lubisz?;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Lubię. Ale za dużo szumu i za duzi faworyci. Irytuje mnie to.
|
MisieK |
![]()
|
Mnie też to wkurza. Ale jakoś przeboleję, żeby zobaczyć ich w akcji;p
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Zalezy od sędziego. U normalnego pewnie jakieś 1-1. U normalnego sedziego to Australijczykom po pierwszej polowie 5 graczy zostanie z ta ich "agresywna gra" ![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Lubię. Ale za dużo szumu i za duzi faworyci. Irytuje mnie to. Mój stosunek jest dokładnie taki sam. Zbyt pewni siebie. Przed mundialem miałem wrażenie, że jeszcze zanim turniej się rozpocznie, to już Pele wręczy im puchar, bo i tak są murowanymi faworytami. (Albicelestes ich powstrzymają ;] ) Włosi dali pupy. Głównym bohatreem meczu był nie kto inny, ale urugwajski sędzia. Pokazał 3 czerwone kartki, nie przyznał 2 rzutów karnych i nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez Włochów. Amerykanie zagrali ładnie w I połowie, w II mężnie się bronili, a nawet atakowali zdezorientowanych Italiańców. Mało brakowało, a mecz zakończyłby się ich zwycięstwem. W grupie E wszystko jeszcze możliwe. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Quizer |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 18.06.2006 15:18) Mój stosunek jest dokładnie taki sam. Zbyt pewni siebie. Przed mundialem miałem wrażenie, że jeszcze zanim turniej się rozpocznie, to już Pele wręczy im puchar, bo i tak są murowanymi faworytami. (Albicelestes ich powstrzymają ;] ) Po 5ciu pucharach chyba maja do tego prawo? ![]() ![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
Etam. Ja bym wolał, żeby tym razem puchar przypadł na wyłączność argentynie;p
Quizer |
![]()
|
E tam. Inni moga zdobywac puchary jak juz znaczek federacji brazylijskiej zostanie otoczony gwiazdkami ;]
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Ahmed |
![]()
|
Zgadzam się z przedmówcą (tzn. z Miśkiem of coz)! Albicelestes wymiatają!
Ten post był edytowany przez Ahmed: 18.06.2006 15:51 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Quizer |
![]()
|
I co? Dostaly te Wasze kangurojady po dupie =p
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Co nie zmienia faktu, że Brazylia miała ciężko ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Miała ciężko, ale wygrali i to się liczy
![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 18.06.2006 20:30 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
dzisiaj też kibicowałam Brazylii, ale stawiam na Argentynę. NARAZIE są najlepsi z całego towarzystwa ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Quizer |
![]()
|
Eee. Trafilo im sie na slabych ;] Najlepsza to byla Ghana z Czechami, 40 ktores miejsce w rankingu FIFA kontra drugie. I gdyby tylko lepsza celnosc mieli Ghanczycy to by spokojnie 5:0 bylo
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
Jutrzejszego meczu Togo-Szwajcarnia nie będzie. Murzyny chcą pieniędzy;p
Ten post był edytowany przez MisieK: 18.06.2006 22:42 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 21.05.2025 11:21 |