------, po...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
------, po...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Taki chwilowy wiersz... To pewnie dlatego,
że bardzo tęsknie za przyjaciółmi.
Bo to już nie czas błyszczących ust I nie miejsce na żywe usta ani na iskrzące oczy Został sparaliżowany śmiech I lęk, że nic się nie znaczy Nawet już łza nie wędruje Tam gdzie jest potrzebna O paru rzeczach można zapomnieć... Dlaczego tym razem jest trudno? Ten post był edytowany przez _Marcia: 26.07.2004 22:02 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh, rozumiem wiersz bo znam emocje jakie mu towarzysza.
tym razem trudno zapomniec, bo wcale nie trzeba. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie chce mi się bawić w obiektywizm. a
może nawet w tej chwili mnie na niego nie stać. nie wiem i nie wyobrażam
sobie jakbym odebrała ten wiersz i czy by mi się podobał, gdybym stała
zupełnie z boku tego wszystkiego.
ale też rozumiem. podoba mi się jak piszesz i o czym. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:21 |