Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeżeli rozmawiamy tu o wszystkim to
bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? estiej edit: w pierwszym poście przedstawiamy własną opinię na dany temat, w tym przypadku własne plany na przyszłość. Ten post był edytowany przez estiej: 02.04.2006 11:16 -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
a ja marze o karieże psychiatry... bo
prace mam na miejscu
![]() a tak na serio zawsze chciałam był ornitoligiem XXD Ten post był edytowany przez Teodora: 27.07.2004 15:46 -------------------- m
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
MisieK - ambitne plany, ale to tego trza
miec wrodzone umiejetnosci imho :E
Ja zawsze chcialem byc pilotem ![]() "tato! czy jak juz bede duzy, to powiesz mi dlaczego jestem maly?" © by Slawomir Mrozek -------------------- |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
bede skorumpowanym politykiem :]
a tak serio to nie mam pojecia co mozna robic po skandynawistyce... ;p -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
hah.
psycholog zdecydowanie. albo pójdę do Idola . haha. Ten post był edytowany przez Luthien: 27.07.2004 16:29 -------------------- |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
hm
lekarz albo prawnik. no i jeszcze iberystyka , drugie studia równocześnie będę robić, ale to raczej zaocznie i tak dla przyjemności. Ten post był edytowany przez Zusia =): 02.08.2004 12:42 -------------------- borufki
|
Szyszmora |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Ja chciałabym zostać architektem....Ale
najpierw musę nauczyć się rysować. Ze szkoły plastycznej zwiałam po półtora
roku. Historia sztuki to najnudniejszy przedmiot jakiego sie
uczyłam........
Mój tata miał to samo. Dziadek był pilotem i tata odkąd tylko nauczył sie mówić każdemu kto chciał go słuchać opowiadał o samolotach. no, ale zdrowie sie popsuło i został dziennikarzem.Kiedy jest jakakolwiek impreza dotycząca samolotów to on o niej pisze. Więc nie jest tak żle, nie? -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No dobra tak na serio to cos z informatyka
:> ale zawsze ciagnelo mnie w strone archeologii, no i tych domow
nieprywatnych(XP) a GrimmY, ja mam kfalifikacje XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
A ja wczesniej czy później postaram się
o filmówkę zachaczyć
![]() ![]() -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chce byc KIMŚ!
Po dluzszym zastanowieniu wystarczy mi bycie milarderem -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
O właśnie XD Chyba taką szkołe nawet
otwierają XD
-------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
kim chcę zostać ?
hmm..na początku skromnie , mże mała posada Wszechmogącego ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
XD ja bym mogl byc nawet troche sprzataczka,
zebym tylko potem zaraz wygral te 300mln w loterii amerykanskiej XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dostanę posadę to ci pomogę , lol XP
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Miesiąc temu dostałem się na prawo na
Bardzo Znanym I Prestiżowym Uniwerytecie Słynącym Ze Swych Edukacyjnych
Tradycji W Całej Polsce, więc obawiam się, że mam posprzątane. I tak będę w
życiu grał muzykę...
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
nic tylko pogratulować.
zawsze chciałam sie tam dostać ej, to ty mi załatw za 4 lata żebym sie dostała, co? XD -------------------- borufki
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No a Ty myślisz o tym Uniwersytecie co ja, którego nazwy nie powiem co by nie sadzić mu kryptoreklamy (no bo skoro ja taki fajny się dostałem, to zaraz by tłumy waliły drzwiami i oknami a i tak już walą, nawet nie wiedząc, że się tam dostałem)?
|
Zusia =) |
![]()
|
owszem, o Tym Samym Uniwersytecie...
i cholera, w dodatku na Ten Sam Kierunek... Ty, ja chce na korki do Ciebie! -------------------- borufki
|
MisieK |
![]()
|
Niech zgadne... UJ czy UW?:>
Katon |
![]()
|
To jest w ty mieście co pechowym trafem nie
dostało architektonicznego daru Wójka Joe.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja sobie prawdopodobnie do niemiec wyjadę
studiować. tak najprawdopodobniej. znaczy chciałbym. tylko w spiku
niemickimm, tłumaczeniu siebie widzę.
|
Katon |
![]()
|
No dobra, no niech się Ujot cieszy, że mu
reklamę robię na forum. Na Ujot się dostałem z wynikiem zupełnie
przyzwoitym. Nie było mnie na forum z kilka dobrych miesięcy bo żem se
musiał na ten wynik ciężko zaharować...
|
MisieK |
![]()
|
voldi... kazdy idiota by sie zczail ze
poprostu nie wiem o ktore miasto Katonowi chodzi... wiec co... mam zamiast
He? Napisac "Przepraszam, o ktore miasto ci chodzi?"...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
na przykład. nie róbmy z forum miejsca dla osób ograniczonych, wydających dziwne odgłosy. |
||
MisieK |
![]()
|
||||
Hoho... do wladzy doszedl i juz mu przeszkadza... a tak to nic nie bylo... ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:35 |