Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Nie twierdze jednak że śmieciarz to mój
wymartzony zawód, ale praca to praca!!
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emp, moze, ale co ty, odbierzesz sobie ta
przyjemnosc?XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
nie, Emp pojdzie na
latwizne.
Buntownik - masz rację, kochany, masz rację =) Oj, jak ja go lubię, jak ja go lubię! -------------------- ![]() yeah. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
WIĘC JEDNAK KTOŚ MNIE LUBI !!!!
-------------------- |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Buntownik - możesz sobie jako czipendejls dorabiać ;P
wydymała? =P -------------------- |
||
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
no pewnie, i to nie byle
kto.
Biedna dziewczynka, nie wiedziala w co sie pakuje zdradzajac swe romantyczne marzenie ^^ -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie jestem pewien czy to można nazwać
pójściem na łatwiznę...
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
BUNTOWINIK |
![]()
|
co bycie sprzątaczem?? Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma o pracę trudno!!
-------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
Buntownik - kocham cię!
No własnie emp, dlaczego uważasz, że bycie sprzątaczem to pójście na łatwiznę, co? Wytłumacz się z tego! (tak, świadomie gram głupią ^^) -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
ponieważ wtedy ma się kij od miotły długi
i wiecznie prosty
sprzątaczka nie ma problemów natury seksualnej, zawsze ma swój kij nie potrzebuje w sumie faceta to jest pójście na łatwiznę! [tak, świadomie idę za tokiem rozumowania Black, tak, jestem samobójcą ; ) ] -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
mówisz? Jesteś pewien, ze zwykły kij może
zaspokoić potrzeby seksuwalne, tak?
To się mylisz! A co jeżeli sprzątaczka dysponuje tylko odkurzaczem, co? To wtedy ją przedmucha, tak? No jasne. A pzoa tym kije od miotły często się łąmią. A tzreba wziąść na siebie odpowiedzialność za ludzi Za wieczny syf na ulicy A nasza społeczność nie szanuje pracowników fizyccznych, oj nie. -------------------- ![]() yeah. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
Kije są złe !!!
Ale naszczęście nasze sprzątaczki korzystają z nowoczesnej miotły Szar kor the słiper dostępnej tylko w telezakupach Mango!!! A tak serio to kije są dobre ale za długe!!:P -------------------- |
Empire |
![]()
|
łeee?
to co Ty za kijów używasz. moje się nie łamią. a ludzie to tam wiesz, wywalone w nich a pozatym pamiętaj, że starsze odkurzacze mają rurę twardą, którą można rozłożyć na dwie części. To też można wykorzystać. pozatym nawet nie wiesz chyba co mówisz skoro piszesz "tylko ją podmucha". wiesz jaka jest z tego przyjemność? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
Nasz sprzątacki kochany nie korzystają z
jakiś starych odkurzaczy, tylko mają nowoczesne Rejnboł, które rury mają
miękkie, a pzoa tym wcale nie wybrują, więc nie są - niestety - do dupy.
poza tym w przeciwieństwie do ciebie Emp, kijów wużywać nie muszę ^^ -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
no nie... wszak masz deskę ->
Hazel
ehh... i właśnie dlatego postęp technologiczny powinien być wprowadzany z umiarem i rozwagą ponieważ w ten sposób uderzył w fundamentalne prawa pracowników... ja mam swój stary odkurzacz i miotłę i mi z nimi dobrze. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
no tak, pewnie że masz, nic (i nikt)
nowego cię nie chce =P
deskę, deskę, jasne Emp, ciekawa sprawa, to nie ja oczu oderwać nie mogłam od jej - za przzeproszeniem - biustu pewnego pięknego, krakowskiego popołudnia. -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
no ja nie wiem w takim razie kto nie mógł
bo mnie już bardziej zajmowały zielone ściany Gołębnika...
a żebyś wiedziała że chce! =P O! i możesz mi nagwizdać. I jest naprawdę fajna laska, i ładna i z łbem i na dodatek WYKAZUJĄCA SIĘ WRAŻLIWOŚCIĄ I SPOKOJEM. w przeciwieństwie do niektórych -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
i nazywa się marchewka,
prawda?
Ewentualnie ściana lub poduszka. tak, ona cię dobrze rozumie, masz rację. (wychodzi na to ze Dement. No, albo zanthija) -------------------- ![]() yeah. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
A teraz wróćmy do pochłaniającego bez
reszty super duper tematu "Kim chcesz zostać w przyszłośći"
![]() -------------------- |
Empire |
![]()
|
nie, ma na imię Ania (ja mam pecha do
tego imienia jak nie wiem O_o) jeśli o to chodzi.
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
haha, chciałbyś kochany, chyba proszek do
prAnia. Swoją drogą ciekawy afrodyzjak.
A teraz za rada kolegi Buntownika, powrócmy do tematu. Jak na grzecznych modów przystalo. -------------------- ![]() yeah. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja nie skoncze studiow i zostane prezydentem
ewentualnie bede ksiedzem...jak moj ojciec :P -------------------- |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ja chcialabym zostac archeologiem.Takie odkrywanie tajemnic historii moze byc naprawde ciekawe. Ale ten zawod nie ma za bardzo przyszloci,i jak znam moje szczescie to nie zrobie kariery takiej jak Indiana Jones(
![]() A tak poza tym to pozdrawiam wszystkich forumowiczow ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Eva |
![]()
|
||
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
(troche z opoznieniem, bo to kilka stron temu bylo) Empir to ty sie skumaj z moja kuzynka, one tez chce na biotechnologie, ale z innymi zamiarami ^^ (moze ja przekonasz)(grozi swojemu tacie, ze jak bedzie niegrzeczny to sklonuje mamusie XD) Edit: Znaczy sie ja przepraszam, ze przerywam =P Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 09.08.2004 12:32 -------------------- |
||
Syriiuszka |
![]()
|
Ależ nic się nie stało XD
A mój brat zamierza zostać kierowcą rajdowym. Ktoś się może orientuje jak można do cholery jasnej to osiągnąć? ==" Szkoły są jakieś? Cy co? -------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:32 |