Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Oooo. Zostajesz w przyszłości drwalem?
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie-kubą rozpruwaczem ;P
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Kubom? Zmieniasz płeć? =P
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie-mam dwie jaźnie ;D
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeej , Jakub.
Tu miejsce jest tylko dla jednego z nas. XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Nea |
![]()
|
No i mnie, oczywiście. Ofiary głównej. =D
|
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
A ja będę aktorką, albo piosenkarką. A
jeśli to nie wypali to będę adwokatem.
-------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
marynarzem.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Kiara Neto |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Wrocek ![]() |
Ja chiałabym być 3 osobami:
- piosenkarką ![]() - psychologiem ![]() - aktorką ![]() -------------------- Jestem Zakochana w Syriuszu Blacku.
A opisane jest to na Moim Blogu (jeszcze nie wyznałam że go kocham) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trzema na raz? to trójca ma konkurencję
=P
-------------------- |
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
A ja... Przykra sprawa. Chce się zawodowo
zajmować modą i stylingiem, bo na ASP to raczej nu-nu.
A ja będę medykiem. Przynajmniej zawód zostanie w rodzinie. -------------------- just can't let it go
|
peggy_brown |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Wałbrzych ![]() |
a. kryminolog
b. egiptolog c. piramidolog d. religioznawca e. dziennikarz sportowy |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o ile sie nie myle nie ma czegos takiego
jak piramidolog XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
to się chyba mylisz =P
-------------------- ![]() yeah. |
Kiara Neto |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Wrocek ![]() |
Piramidolog o ile się nie myle to osoba
która szuka, odkrywa ogląda piramidy.
Mogę nie mieć racjii. -------------------- Jestem Zakochana w Syriuszu Blacku.
A opisane jest to na Moim Blogu (jeszcze nie wyznałam że go kocham) |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
no , właściwiej to BADA piramidy ( jej wnętrzności , rotfl XOP ) czyli taki Egiptyczny ( XD ) Archeolog ^^
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe... wiem czym ten piramidolog sie
zajmuje, ale nie wiedzialem ze archeologia az tak sie dzieli...;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pierwsze wzmianki o piramidologach
pojawiają sie około XVIIw.
jednak tamci piramidolodzy tak zawzięcie badali ich wnętrza, że przy okazji powynosili co cenniejsze zabytki ;> -------------------- |
peggy_brown |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Wałbrzych ![]() |
Egiptyczny jest egiptolog, a piramidolog bada piramidy na całym świecie, nie tylko w Egipcie ![]() ![]()
Ja im się, kurde, nie dziwię. Też bym tak zrobiła ![]() |
||||
Syriiuszka |
![]()
|
||
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
nieuświadomiony jesteś po prostu, kolego Misiek. -------------------- ![]() yeah. |
||
MisieK |
![]()
|
O przepraszam nie nieswiadomy tylko
niedoinformowany;P
peggy_brown |
![]()
|
||
To nie jest tak, że egiptologia jest działem archeologii, a jej działem jest piramidologia. Piramidologia i egiptologia są działami archeologii i jedyne co je łączy to piramidy w Egipcie. Egiptologia nie zajmuje się np. piramidami w Meksyku czy Chinach, a piramidologia np. grobowcami w Dolinie Królów czy wierzeniami Egipcjan. ołmajgad, masło maślane ![]() |
||
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Weterynacz, albo nauczycielem
od..hmm...polskiego?
![]() -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Nasza koleżanka forumowa zostanie
weterynaczem XD
Ten post był edytowany przez Zusia =): 23.08.2004 14:49 -------------------- borufki
|
Hefaj |
![]()
|
zusia , nie bądź
bezszczelna.
przecież koleżance chodziło o to , że zostanie Wete rynaczem ( Wete ( Blacharz ) {od} Rynien ) lub Wetery naczem ( Weterym ( Wytwarzający ) Nachos ) ;> Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 23.08.2004 14:26 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:42 |