Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Weterynarz pisze sie chyba razem
![]() -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Fajny zawód ten weterynacz
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
no WETERYNARZ tak , ale WETERYNACZ to co innego i nie ma reguł XP H - a żebyś wiedziała , niech Bóg pobłogosławi tych którzy produkują NACHOS! XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja sobie ostatnio wywmyśliłam 3
alternatywę: będę strażakiem
![]() -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Wystarczy zrobić drobną literówkę żeby zostać wyśmianym? Mnie to jakoś nie śmieszy, ba, nawet nie spostrzegłam tej literówki. Jedyne co może być zabawne w poście Anny, to to, że chce zostać przypuszczalnie nauczycielką od polskiego, choć twierdzi, że na polskim się nie zna. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Potti |
![]()
|
||
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
obie jesteście tak samo fajne koleżanki forumowe. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
||
powerpuffgirl |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.08.2004 ![]() |
Dla mnie praca nie jest najwazniejsza i chcialabym miec dosyc lekka i mala angazujaca zeby wiecej czasu spedzac w domu i cieszyc sie zyciem.
z drugiej strony nie chcialabym robic czegos czego nie lubie. narazie jeszcze nie wiem jak polaczyc jedno z drugim... ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na to jest jedna rada - prace chałupnicze =P
-------------------- |
powerpuffgirl |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.08.2004 ![]() |
za malo platne;)
|
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaka praca taka płaca ;] -------------------- |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja myślę, że cieszyć się życiem można też w pracy. i, co więcej, bez niej zgnić można [właśnie tak gniję w te wakacje...]. jeśli się znajdzie taką, którą lubimy i która daje nam satysfakcję, to żeby była nie wiem jak ciężka- jesteśmy z niej zadowoleni.
zresztą po mojej mamie widzę, że z tym spędzaniem czasu w domu to wszystko zależy od organizacji. prowadzi z ojcem firmę, a w domu tłumaczy i ma czas jeszcze pozatym, a w żadnej pracy na nią nie narzekają [: i nie rozumiem jak można być wypranym z ambicji zawodowych... rozumiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze. że najważniejsza jest rodzina, przyjaciele. ale do poczucia spełnienia chyba i osiągnięcie czegoś zawodowo jest potrzebne. moim zdaniem. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Moja mama nie pracuje i bardzo dobrze się trzyma, nigdy się nie nudzi i jest szcęśliwa. Gdyby pracowała nie miałaby na nic czasu. Mojs mama pracuje w domu - wspieraniem duchowym taty, nas, i innymi sprawy. dlatego sądze że to mit że osoba nie pracująca się marnuje.
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Tak samo powiesz o 20-parolatku żyjącym na rachunek innych, który nie robi nic oprócz wyzyskiwania pieniędzy od rodziców? -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Jesli ktoś żyje na utrzymaniu rodziców, to wtedy się marnuje.
Ale jeśli żyje na utrzymaniu męza(żony) i zajmuje sie czyms innym np. utrzymaniem domu, dziecmi [ znam dwudziestoletnie przypadki] to nie. A myślałam o osobie starszej niz młoda ![]() ![]() Sorry. a najlepiej to pracować, kiedy się chce (tylko zeby w polskich realiach było tak łatwo ![]() Moja mama skończyła pracowanie gdy miała 31 lat. A z tym marnowaniem, miałam na myśli pracę zawodowa. -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też mam nową alternatywę. Założe wydawnictwo i bede promowac Was, młode talenty. Eh... wzruszyłam się.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chciałbym zostać kimś kto nie bedzie musiał odmówić swojemu dziecku rowerka na gwiazdke tylko dlatego, ze mnie na niego nie stac
potrzebuje kogos aby mi drenarz załozył. 10 m długi 1 metr głęboki ok 50 cm szeroki płace 10 złotych od metra. I co myslisz ze wala do mnie drzwiami i oknami??? Nie ma w polsce bezrobocia sa w polsce nieroby. I nic mnie nie przekona ze jest inaczej. Za duzo rzeczy wykonałem sam bo nikt nie chciał pracowac. -------------------- ...
|
||
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
kim chcecie zostać?
pójdę tam gdzie będą wolne miejsca na uczelniach. takie mam zadatki. Ten post był edytowany przez Janiska: 27.08.2004 22:22 -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Nan |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 10.08.2004 ![]() |
Bardzo ambitne. Kubik, całkowicie się zgadzam. Ludzie mają zbyt wysokie wymagania jeśli chodzi o pracę. Ten post był edytowany przez Nan: 27.08.2004 22:26 -------------------- "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia."-Rene Nelli
|
||
Janiska |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
kim chcecie zostać, nie wiem/nie mam perspektyw/być może dopiero jeszcze nie wiem. może się nie dostanę tam gdzie chcę (będę chciała) i tak będzie. -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
||||
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Tia Kubik, moze i są nieroby...ale ja takich widzę w prawdziwych leniach, w ludziach którzy wolą wydać ostatnie grosze na alkohol zamiast na chleb dla rodziny, lub którzy wolą żyć na utrzymaniu innych...natomiast bezrobotnymi są Ci ludzie, którzy choć szukają pracy, żadna im nie podchodzi...bo albo nie mają odpowiedniego wykształcenia albo się okazuje że posada już zajęta.A co do takich prac domowych, znaczy nie wiem remonty czy coś..teraz są od tego specjalne ekipy, a poza tym gdzie Ci np. kobieta zrobi remont..ta opcja dla niej również nie wchodzi w rachubę. ;)Zależy z której strony patrzec...łatwo poznać po człowieku czy zalezy mu na pracy czy nie, wystarczy trochę obserwacji =).
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
rzeźnikiem, HiPhOpOwCeM! albo
dziennkiarzem.
nie nadaję się do żadnego. chyba. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja dostałam wczoraj propozycje bycia
au-pair u małżeństwa nudystów w Południowej Afryce. serio. jeszcze się
waham.
Ten post był edytowany przez Sumiko: 12.04.2005 20:30 -------------------- dupa.
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam ambicje żeby zostać archeologiem,
historykiem lub ( z innej beczki
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Chciasłem iść na SGH jak zobaczyłem jaki
poziom matematyki reprezentuję - zwątpiłem...
Idę na prawo: zdjaę rozszerzone: polski, angielski, historię i wos... :] -------------------- ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uniwersytet Gdański egzamin wstepny na
wydział prawa:
Do sali pełnej papierosowego dymu wchodzi wyluzowany student. Żuca niedopałek na podłogę a nastepnie rozlazłym krokiem siada na krześle naprzeciwko egzaminatora. - No to - zaczął szanowny naukowiec - na poczatek proste pytanie. Dlaczego wybrał pan nasz wydział? Po zmęczonej twarzy kandydata przebiegł grymas zdumienia. - Ależ tato, jaj se nie rób. Życze szcześcia SYriuSZku ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 09:53 |