Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja pojade do Indii i zostane tam
tygrysem.
Kiedys mialam aspiracje na poznanska ASP <i gdanska tez> ale nie mam dostatecznie porazajacego talentu ;d Dowiedzialam sie ostatnio ze troche malo jest panstwowych uczelni gdzie mozna studiowac dziennikarstwo, najblizej mnie mam we Wroclawiu. Teoretycznie moglabym sie zamierzac na Wyzsza Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu ale chyba nie bardzo mam srodki na czesne O_o -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 13.04.2005
18:13) Przeciez Ty prostej kreski nie umiesz rysowac. Wogole glupol. I co? Na studiach bedziesz z rodzicami mieszkac? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
wiesz co ci powiem?lepszym dziennikarzem
zostaniesz po polonistyce,historii,socjologii czy czymś takim,niż po strikte
"dziennikarstwie".wiem co mówię,bo po pierwsze sama zamierzam
pracować w mediach,a po drugie mój tata od zawsze w tym siedzi,jego żona
wiele lat pracowała w TV i wie jak to jest na takim
"dziennikarstwie",gówno tam uczą za przeproszeniem,a i do pracy w
TV,radiu czy gazecie,częściej szukają ludzi "nie po
dziennikarstwie".kuba wojewódzki to skończył i co?jest jurorem w
reality show i ma swój własny talk show i już nawet sama wiele razy
słyszałam jak powtarza,że dziennikarstwo to coś strasznego.radzi sobie
facet,no bo wszyscy wiemy jaki ma charakterek.
ja osobiście wybieram się na polonistykę ze specjalizacją krytyka literacko artystyczna we wrocku. w poznaniu można studiować polonistykę ze specjalizacją dziennikarską. z resztą jak masz talent to dziennikarką zostaniesz po byle jakich sudiach.oczywiscie bez pzesady ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sihaja @ 13.04.2005
16:49) informatyka - sieci komputerowe, coś
ze sprzętem, elektronika. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MeGi_16 @ 13.04.2005
18:43) Nie wtracając się w Twoją rodzinną sytuację, fajnie to brzmi ;-) -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 13.04.2005
19:41) QUOTE(Myśka @ 13.04.2005
18:13) Przeciez Ty prostej kreski nie umiesz rysowac. Wogole glupol. I co? Na studiach bedziesz z rodzicami mieszkac? no i o to chodzi, że nie umiem ;D nauczę się, zobaczysz! i nie będę mieszkać z rodzicami, tyko z Kingą 'Kan' Kwiczor, mistrzynią fotoszopa, painta i kolorowych kredek. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
QUOTE(TimmY @ 13.04.2005 18:55) QUOTE(MeGi_16 @ 13.04.2005
18:43) Nie wtracając się w Twoją rodzinną sytuację, fajnie to brzmi ;-) do Twojej wiadomości:żona ojca nie zawsze musi być matką a podobno ASP w Poznaniu jest dobra ![]() ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Powiedz mi jeszcze dziecie Boze, gdzie ta
polonistyke ze specjalizacja mozna w poznaniu dorwac? XD
-------------------- |
MeGi_16 |
![]()
|
No normalnie na UAM'ie(Uniwersytet Adama
Mickiewicza),wszystko państwowe,a nie jakieś tam prywatne.Hyh możesz sobie
wpisać w googlach nazwę,to ci strona oficjalna na bank wyleci i tam
znajdziesz gdzieś wszystkie wydziały i kierunki,bo tam na polonistyce jest
kilka specjalizacji.
Ja osobiście nie zamierzam tam studiować,tylko wybywam z mego miasta jak najszybciej ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
A ja będę orginalna i powiem, że chcę
zostać operatorem kamery XD.
A tak na serio, to zawsze marzyłam, żeby w przyszłości zostać informatykiem. ![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja też będę oryginalna.
wyjadę do Rosji i będę studiować stalinologię. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zostanę najseksowniejszą osobą w polskich
mediach!
![]() tak na serio to naprawdę chciałabym związać moje życie z mediami - aktorstwo, dziennikarstwo, może muzyka? zobaczy się. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ja
też będę oryginalna. wyjadę do Rosji i będę studiować stalinologię. Po LO w Burkinafaso juz robilabys za inteligencje Ten post był edytowany przez BlackOmen: 14.04.2005 18:51 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Alexa666 @ 14.04.2005
15:11) Cóż za skromność ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Swoja przyszlosc wiaze ze skonczeniem AWF (
Akademii Wychowania Fizycznego)... Moim marzeniem jest grac kiedys
profesjonlanie w siatke...
-------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
MeGi_16 |
![]()
|
hyhy ja już drugi wf z rzędu byłam na
stadionie awf'u poznańskiego i wiem jedno...lekkoatletką nie zostanę
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja już wiem.
będę polizeiem. machnę pałką tu , tam i komuś żebra połamię. ew. pojadę do Pelploina , zostanę księdzem , wwyemgruję do Kraju Basków lub do Szkocji/Irlandii i w wieku Janowym ( 122 ) umrę spokojnie albo wcześniej zastrzeli mnie IRA/ETA. wsio! -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE machnę pałką tu , tam i komuś żebra
połamię. Przedtem postrzelaj do studentow -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 14.04.2005
20:13) to też się zrobi co tam 'gumisie'! postaram się o ołowiane i mausera -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kałacha i wiadro naboi ;> przy takim
rozrzucie jak ma kałach... [osoby z plastyczną wyobraźnią niech sobie
dośpiewają resztę ;]]
albo tommygun'a - jakiś prochowczyk i kapelutek do kompletu i prohibicję szerzyć/zwalczać [jak kto lubi] ;> -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(mastablasta @ 14.04.2005
19:24) Swoja przyszlosc
wiaze ze skonczeniem AWF ( Akademii Wychowania Fizycznego)... Moim marzeniem
jest grac kiedys profesjonlanie w siatke... Jestem z Tobą! Też kiocham siatkę i biorę pod uwagę studia na AWF -ie ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Hefaj |
![]()
|
Childzie - wiesz , wystarczy znać
'taajne' 4um gargameli , zaraz wrzucę na Bziumie linka ;-)
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Marco |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 14.04.2005 ![]() |
Cze, to moja pierwsza wypowiedz. Ja już
teraz jestem wokalistą zespołu(nazwy narazie niepodam) blackmetalowego, mam
nadzieje na zrobienie kariery, pozatym mam niezla ekipe i juz szykuje sie do
wydania pierwszej plyty
![]() -------------------- ____________
\m/ Burzum \m/ |
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Marco @ 14.04.2005
21:12) Cze, to moja pierwsza
wypowiedz. Ja już teraz jestem wokalistą zespołu(nazwy narazie niepodam)
blackmetalowego, mam nadzieje na zrobienie kariery, pozatym mam niezla ekipe
i juz szykuje sie do wydania pierwszej plyty ![]() <offtopic> joł (lol) </offtopic> -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 15:29 |