Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Hefaj ->dziękujemy za wyczerpującą
wypowiedź
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(vigga @ 14.04.2005
21:42) nie ma za co to będzie wycięte zebys sie nie zdziwił ![]() Kubik , ty mnie nie denerwuj ;-P Ten post był edytowany przez Hefaj: 15.04.2005 21:05 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ciri |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: taka wioska nad strumyczkiem :) ![]() |
QUOTE(Hermiona13 @ 27.07.2004
14:21) Jeżeli rozmawiamy tu
o wszystkim to bardzo proszę: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?Może macie już jakieś plany?? ![]() a wiec, ja mam bardzo duzo roznych pomyslow na przyszlosc. raz widze siebie jako prawnika, innym razem jako sedzinke, notariusza, nauczycielkie polskiego, niemieckiego, albo ogrodnika =) mam jeszcze czas do namyslow. |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
hmmm nie mam jak narazie pewnych planów.
Chciałabym być prawnikiem, aktorką albo spikierką
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Marco @ 14.04.2005
21:12) Cze, to moja pierwsza
wypowiedz. Ja już teraz jestem wokalistą zespołu(nazwy narazie niepodam)
blackmetalowego, mam nadzieje na zrobienie kariery, pozatym mam niezla ekipe
i juz szykuje sie do wydania pierwszej plyty ![]() Kto sobie jaja robi? Sprawdzie IP! -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ciri |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: taka wioska nad strumyczkiem :) ![]() |
QUOTE(Marco @ 14.04.2005
20:12) Cze, to moja pierwsza
wypowiedz. Ja już teraz jestem wokalistą zespołu(nazwy narazie niepodam)
blackmetalowego, mam nadzieje na zrobienie kariery, pozatym mam niezla ekipe
i juz szykuje sie do wydania pierwszej plyty ![]() fascynujące... jeszcze prosimy o kilka autografow. jestem pod wrazeniem. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jakiś muzyk :]
-------------------- ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
A tak już na temat. Piszecie: ,,chcę być
aktorką, piosenkarką, modelką, lekarzem, prawnikiem".
Jeżeli chcecie być jakąś modelką to potrzebne są treningi tego dziwnego chodzenia itepe. Awf to też nie tylko kochanie siatkówki przecież nie będziesz tam miał/a wstępu tylko dlatego, że serwujesz 10 razy pod rząd etc. Ale za to panowie praktykanci z AWF-u są fajni. Teg ostatniego nie było. Kim ja chcę być? W sumie chciałam być dziennikarką prasową, ale jak zobaczyłam ilu nam się dziennikarzy w polsce szykuje to mi się odechciało. Ten post był edytowany przez Hefaj: 15.04.2005 21:04 -------------------- .
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zarzynanie instrumentów to nie
takie znowu wielkie filozofowanie ;> ot - byle napieprzać milion dźwięków
na minutę i nie zerwać struny, bo cały misterny plan pójdzie się...
prokreować, powiedzmy.
growl to znowu nie taki wysiłek [jak się poćwiczy]. a w razie czego można drzeć ryja bez wydawania odgłosu paszczowo-gardłowego i mówić, że się odchodzi od norweskiego/jakiegokolwiek kanonu, bo się zrobił nudny/skomercjalizowany*/wogle_do_dupy ;> * powołać się na The True MayheM ;] a co ja wam będę mówił - jeno się do klasycznego tekstu prozaika niemniej klasycznego odwołam - tadam Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 15.04.2005 20:38 -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
QUOTE Uwaga, blackmetalowiec nie powinien
jeździć do lasu z harcerzami, ponieważ harcerstwo propaguje pozytywne
spojrzenie na świat, którego blackmetalowiec unika i się nim
brzydzi bardzo przepraszam, ale kto normalny jeżdzi do lasu z harcerzami? Edit: przecież nawet trublak nie weźmie tego serio Ten post był edytowany przez Diamond: 15.04.2005 20:46 -------------------- .
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
macie coś do harcerzy ?
wokalista comy był harcerzem ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
i pacz na kogo wyrósł...
._. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
Hefaj, skasowałeś mi powitanie.
Ja byłam harcerzem w pierwszej klasie podstawówki. Skończyło się na dniu pieczonego ziemniaka. -------------------- .
|
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
ja byłam skautem yy znaczy się tym co jest
jakby przed harcerzem tylko w tej chwili nie potrafie sobie przypomnieć co
to było.w każdym razie byłam może na 2 spotkaniach jakiś
![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Ciri |
![]()
|
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Child :]
Taki duży taki mały może kozę czcić :] Harcerze są fajni :] W lany poniedziałek mieliśmy z nimi niezłą zieję :] -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Myśka @ 15.04.2005
22:00) na Geniusza i Boga Muzyki : ] i na ikonę seksu <grin> ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Dajmond |
![]()
|
A ja wczoraj zostałam potrącona na szkolnym
korytarzu przez jakiegoś wesołego harcerzyka z ZHR, które się u nas
reklamowało.
-------------------- .
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 15.04.2005
20:25) zarzynanie
instrumentów to nie takie znowu wielkie filozofowanie ;> ot - byle
napieprzać milion dźwięków na minutę i nie zerwać struny, bo cały misterny
plan pójdzie się... prokreować, powiedzmy. growl to znowu nie taki wysiłek [jak się poćwiczy]. a w razie czego można drzeć ryja bez wydawania odgłosu paszczowo-gardłowego i mówić, że się odchodzi od norweskiego/jakiegokolwiek kanonu, bo się zrobił nudny/skomercjalizowany*/wogle_do_dupy ;> * powołać się na The True MayheM ;] a co ja wam będę mówił - jeno się do klasycznego tekstu prozaika niemniej klasycznego odwołam - tadam zaryzykowalbym stwierdzenie, ze najprosciej wychodzi granie klasycznego punk rocka (vide festiwale w jarocinie), 2-3 akrody grane w masakrycznym tempie, perkusja 2-bebnowa plus tekst niekoniecznie ambitn y (i tak krzyczysz wniebolglosy). prawda to ,ze najprostsza muzyka najbardziej cieszy o/ -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie od parady sa to "trzy akordy darcie
mordy". Dzisiaj bylam na takowym koncercie i bylo bardzo przyjemnie.
Swoja droga jezeli ktos slyszal Mortician to wie, co to znaczy 'konstruktywna' muzyka O_o [/offtopic] -------------------- |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jescze nie mogę się zastanowić kim chce zostać. Codziennie mam jakies inne pomysły. Czekam aż będę doroślejsza.
-------------------- |
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
Ja chce zostac dziennikarzem i zwiedzac całyyy swiat! tyaa...było by fajnie!
![]() -------------------- Raising Hell In The 90's!
|
Ciri |
![]()
|
|
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
może o korespondenta jakiegoś koledze chodzi ?
![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Ciri |
![]()
|
korespondent tez nie ma lekko
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 15:31 |