Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
jak się jest młodym to w żadnej pracy nie jest lekko
-------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Daphne |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: A po co Ci to wiedzieć? ![]() |
A ja będę fryzjerką
![]() Chociaż jakby się coś zmieniło to bym poszła na nauczycielkę od chemii >_> -------------------- Sirius + Remus = Najpiękniejsza para pod słońcem! =** chiik!!
![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A nie lepiej zapoczątkować w kraju rewolucję? Wtedy jesteś władcą - wiele robić nie musisz.
Albo zostać gangsterem - szybkie auta, kasa, wpływy... |
Ciri |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: taka wioska nad strumyczkiem :) ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE A nie lepiej zapoczątkować w kraju rewolucję? Wtedy jesteś władcą - wiele robić nie musisz. i jak każdy władca autorytarny masz przesrane u ~50% społeczeństwa ;> Drugie 50 też by cię widziało na szafocie, ale się boją o tym mówić ;pQUOTE Albo zostać gangsterem - szybkie auta, kasa, wpływy... za dużo hamerykańskich filmów. zdecydowanie ;] -------------------- |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To polska rzeczywistość...
Po za tym ja mieszkam w hucie - moi starsi koledzy pozakładali bojówki osiedlowe (Shark`s, Jude Gang) i teraz żyją jak królowie... |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pożyjemy, zobaczymy.
Btw - internet ciągną pewno od sąsiada kablem? :> a całe te bojówki to mocne są w grupie - pojedyńczy leszczyk się boi podejść ;] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Bo ty jestes, Bejbe of Bodom, duzy XD
Huta huta.. Nowa Huta? To tam gdzie 70% spoleczenstwa szura krokiem po chodniku? ;d -------------------- |
Child |
![]()
|
za przeproszeniem, ale 90% ;>
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MalGanis @ 20.04.2005 17:18) To polska rzeczywistość... Po za tym ja mieszkam w hucie - moi starsi koledzy pozakładali bojówki osiedlowe (Shark`s, Jude Gang) i teraz żyją jak królowie... rotfl , żyją jak królowie póki nie dostaną tasakiem w plecy.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bodom - fakt faktem, problem glowny w tym
że oni zazwyczaj sa w grupie, a gdy wrogow kupa i herkules dupa ;]
"...P..." Ten post był edytowany przez Hefaj: 21.04.2005 20:00 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE To polska rzeczywistość... Po za tym ja mieszkam w hucie - moi starsi koledzy pozakładali bojówki osiedlowe (Shark`s, Jude Gang) i teraz żyją jak królowie... no to masz wzory do nasladowania, rzeczywiscie. ale to w koncu polska rzeczywistosc (twoim zdaniem). rzeczywistosc... chyba wsrod kilkunastoletnich chlopaszkow, ktorzy uwazaja ze sa wielkimi gangsterami, bo pobili stara babcie, albo w 5 napadli na kogos tam i go okradli. rzeczywiscie: gangsterstwo jak nic. QUOTE A nie lepiej zapoczątkować w kraju rewolucję? Wtedy jesteś władcą - wiele robić nie musisz. Albo zostać gangsterem - szybkie auta, kasa, wpływy... zalamujesz mnie. czy ty wszedzie patrzysz na to, zeby miec wladze nad kims i duzo kasy? rewolucja? to ja mam propozycje - zacznij rewolucje od siebie, wtedy na tym swiat wiecej zyska niz jakbys mial, oczywiscie w celu "zycia jak krol" :/, jakis reolucje przeprowadzac. i najlatwiej jest swoje odchyly i jakies pokrzywione aspiracje tlumaczyc "polska rzeczywistoscia". mi to sie kojarzy z tymi ciezko cierpiacymi hhpowcami, ktorzy sa dziecmi ulicy, narzekaja na polska rzeczywistosc, i och ach, jak to im wspolczuc trzeba (no fakt: wspolczuje im, bynajmniej nie z powodu ich problemow z otoczeniem, ich braku kasy i okrutnych kamienic, w ktorych mieszkali, bo nie mieli na nic wiecej pieniedzy [a skad kasa na plyty, teledyski i panienki licznie na nich wysteopujace?]) na koniec gratuluje systemu wartosci i dobierania sobie odpowiednich autorytetow. "bo oni zyja jak krolowie"... Ten post był edytowany przez voldzia: 21.04.2005 20:11 |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
voldzia - wiesz , mnie równie to zabiło , ale nie chodziło mu koniecznie o to co przytaczasz w swej wypowiedzi...
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem czy wsz to zszokuje czy co, ale ja bym chciala zostac nauczycielka
-------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Samobojczyni.
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Nauczycielką pilotażu. to tak. innych opcji nie rozumiem, szczególnie tych skręcających ku edukacji szkolnej ;ppppppppp
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
dokładnie.
nauczyciel to najbardziej niewdzięczny zawód jaki znam. -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i policatn jeszcze.
i nie dziwota w obu przypadkach. -------------------- dupa.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak bylem bardzo maly,chcialem zostac policjantem, bo swego czasu bycie takowym (raczej to sie milicja nazywalo) bylo bardziej szanowane, czemu raczej truno sie dziwic ze wzgledu na owczena sytuacje w kraju.
no coz , jakie czasy - taka policja...czy jakos tak. -------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
A ja chcę być Mamą.
![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
już teraz, dziś??
![]() Ten post był edytowany przez kubik: 22.04.2005 20:09 -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
QUOTE(czadowa_ @ 22.04.2005 16:49) Dzieci najgorsze co może przytrafić się kobiecie =/ Małe, beczące stworzenia.. Ten post był edytowany przez skicia: 22.04.2005 19:46 -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cicho bądźcie główne winowajczynie ujemnego przyrostu naturalnego
![]() ![]() _czadowa To piekne że chcesz. Naprawde. -------------------- ...
|
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(skicia @ 22.04.2005 19:45) QUOTE(czadowa_ @ 22.04.2005 16:49) Dzieci najgorsze co może przytrafić się kobiecie =/ Małe, beczące stworzenia.. buhahahaha. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Milva |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Moim marzeniem jest zostać kardiochirurgiem
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 00:17 |