Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
ja będę mamą dwójki dzieci
![]() ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Milva @ 22.04.2005 20:35) Moim marzeniem jest zostać kardiochirurgiem ![]() ![]() krytykiem filmowym/muzycznym to w wiekszosci przypadkow zostaje niespelniony artysta, wiec wez sie najpierw za rezyserie czy cos i spieprz to. to bedziesz 100% /$ ;d/ krytyczka filmowa! a ja juz napisalem rzezniczy list motywacyjny i sie pani bardzo spodobal! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(voldius @ 23.04.2005
09:05) krytykiem filmowym/muzycznym to w wiekszosci przypadkow zostaje niespelniony artysta, wiec wez sie najpierw za rezyserie czy cos i spieprz to. to bedziesz 100% /$ ;d/ krytyczka filmowa! A weź spadaj ;P Jak mi się nie uda to będę krytykiem XD Albo chałturniczką w podrzędnych barach i spelunach... -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
najlepiej być prezesem MAKROsofu.
ot. i sprzedawać srebrne dyskietki, które tak naprawdę wcale nie są srebrne. ot. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
QUOTE(Mornariel @ 22.04.2005 21:16) albo wpadne w wieku 19 lat i będę matką z wykształceniem średnim. nieznane są wyroki boskie -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy ja mówię, że to są moi wzorce?
Czy ja powiedziałem, że chce zapoczątkować rewolucję? Nie, ja tylko rozważam możliwości. Tak, chodzi o Nową Hutę. Tak, straszni gangsterzy, zwłaszcza, że gliny już się boją przyjeżdżać... Do roboty się CBS wzięło, ale oni zajmują się poważniejszymi sprawami, i nie są w stanie zaprowadzic w Hucie porządku. Mogą jedynie zmniejszyć liczbę sytuacji, kiedy z kilkudziesięci aut wysiadają kolesie z pistoletami. (ale to nie ich boi sie poilcja, policja sie boi bojówek...). I podobno ma do nas przyjechać wojsko, i zrobić porządek... :/ Ten post był edytowany przez MalGanis: 24.04.2005 09:39 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pizgnąć tam dwa plecaki ze stelażem
wypełnione sentexem i odpalić ;>
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyprowadzic każdego facia w wieku 14-40 i
rozstrzelac
heheheheheheh :twisted evil grin: -------------------- ...
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
kubik - to nie było śmieszne. mówię serio.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Kim chcę zostać..?
Myślałam o studiowaniu psychologii..(?) albo..modeling (?) Tak dokłądnie to jeszcze nie wiem, mam jeszcze 2 lata.. ![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(avalanche @ 24.04.2005 11:18) kubik - to nie było śmieszne. mówię serio. :> dobra juz przestaje ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 24.04.2005 14:30 -------------------- ...
|
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
QUOTE ![]() ![]() ![]() Ależ ładnie potrafisz powiedzieć... Aż mi się ciepło zrobiło... Ten post był edytowany przez czadowa_: 24.04.2005 21:03 -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
A ja bardzo chciałbym zostać Aktorem.
Jak bylem troche mlodszy to chcialem być policjantem, żołnierzem i pilotem -------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
A ja będę pracować w Domu Spokojnej Starości Emerytowanych Kierowców Gokartów. Ewentualnie będę należeć do Stowarzyszenia Hodowców Bezdomnych Królików. Cudownie
![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Agulka88 @ 24.04.2005 14:20) Kim chcę zostać..? Myślałam o studiowaniu psychologii..(?) albo..modeling (?) Tak dokłądnie to jeszcze nie wiem, mam jeszcze 2 lata.. ![]() Na modeling to dziewczyno jesteś już za stara. Takie rzeczy się zaczyna w wieku 14 lat. QUOTE A ja będę pracować w Domu Spokojnej Starości Emerytowanych Kierowców Gokartów. Ewentualnie będę należeć do Stowarzyszenia Hodowców Bezdomnych Królików. Cudownie ![]() A pensję będą ci wypłacać w kasztanach ![]() Ten post był edytowany przez Cat: 03.05.2005 03:10 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Cat @ 03.05.2005 03:08) QUOTE(Agulka88 @ 24.04.2005
14:20) Kim chcę zostać..?
Myślałam o studiowaniu psychologii..(?) albo..modeling (?) Tak dokłądnie to jeszcze nie wiem, mam jeszcze 2 lata.. :) Na modeling to dziewczyno jesteś już za stara. Takie rzeczy się zaczyna w wieku 14 lat. :( pozostaje mi więc zostać hydraulikiem. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobrze Ci tak.
-------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
strażaki to zawistne dziewczęta.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale za to z sikawą.
i to jeszcze jaką, ho ho. -------------------- dupa.
|
Miyu Sora Yamano |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 02.05.2005 Skąd: Unin ![]() |
Zawsze chciałam zostać prawnikiem i za marne grosze bronić niewinnych ludzi, ale tak się nie da. Mimo to pójdę na studia prawnicze i może przynajmniej część tego marzenia się spełni
-------------------- "Więc kimże w koncu jesteś?
- Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro" J. W. Goethe "Faust" |
Natalia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 15.07.2005 Skąd: Tarnów ![]() |
Ja tez zawsze chcialam zostac prawnikiem
Mam nadzieje ze nim zostane Ale do studiow moze mi sie jeszcze odwidziec I Zostane np lekarzem ![]() -------------------- Motto:
Mrok kryje prawdę o nas samych. Ludzie boją się ciemności bo w niej kryją się demony, ale nie pochodzą z piekła tylko z ludzkich umysłów. Sami boimy się siebie nawzajem. Moc i wiara we własne możliwości są piękne tylko w ciemności. ......................................................................................... Przyjaźń może oznaczać bycie razem, pisanie listów lub rozmowy telefoniczne. może być wiotka, ulotna, trwała i silna, może trwać całe życie lub tydzień. Może zostawić nas z uczuciem goryczy albo zostać w pamięci jak ciepły, jasny klejnot. Nic nie zastąpi przyjaźni - ani pieniądze, ani władza, uroda, dobrobyt, ani sława... Uśmiech jest najprostszą drogą do ludzkich serc...Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy...Uśmiech bogaci obdarzonego, nie zubożając dającego... |
Elennial Luminae |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 18.07.2005 Skąd: from Issues ![]() |
Ja mam w planach albo archeologa, albo żołnierza zawodowego (wojska lądaowe, stopień oficerski).
Jednak bardziej prawdopodobna jest pierwsza opcja (: Ten post był edytowany przez Elennial Luminae: 22.07.2005 16:15 -------------------- There's nothing you can say to make me change my mind.
KoRn Otwórz oczy na to, co nie jest oczywiste - z Zasad Postępowania Jedi |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja juz nie wiem. Pojde sobie na UAM, aleja wolnosci 4, pracownia krytyki literackiej czy inne takie, dziwne ;] Polonistyka w kazdym razie.
-------------------- |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja bede posłem na sejm III RP i bede życ na wasz koszt
![]() to sie nazywa pożyteczne myślenie |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
szambonurkiem pustynnym.
ambicja + pomysł = SUKCES. żadnefo tam wyścigu szczurów, asertywność się liczy, nie? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 23:31 |