Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
coby być posłem, trzeba być wcześniej wybranym :} podaj program wyborczy ;]
QUOTE Ja juz nie wiem. Pojde sobie na UAM, aleja wolnosci 4, pracownia krytyki literackiej kolejny niespełnony pisarz alternatywista, którego świat nie rozumie? ;p -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dupa program, wystarczy nakręcić film, tak jak herr Lepper. Obsmarować wszystkich jak leci, czy lewa czy prawa czy środek i bedzie git ;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a co tam program wyborczy 99% pupulacji i tak nie wie o co chodzi
![]() trzeba sie zakręcić i dobrze przykręcić wyborców hehe troche populizmu, obetnic nie zaszkodzi też pokręcić sie przy domach starców, szpitalach, wiezieniach porozdawać kwiatki na rynku i prosze bardzo pół polski głosuje ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
o zgrozo. nie zagłosowałabym na Ciebie. psujesz wizerunek Polski!!!
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
czuje się otoczona przez polityków.
a tak na poważnie ( a tak, potrafie, a co!), to nie mam nic przeciwko założeniu jakiejś klimatycznej knajpy na jakiejś ulicy, na której nie będzie ani jednej kancelarii prawniczej. I będę serwować najlepszą herbatę (z wkładką) w Polsce, oł je! -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
UPR ma doby plan, szkoda tylko ze nikt na nich nie głosuje ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo nikt o nich w sondażach nie wspomina :>
boją się czy jak? -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
trzeba własną telewizję założyć i tam promowac. kto ma media w garści ten ma władzę ;pp
Mira - miałam na myśli kontynuację tego samego stylu co oni reprezentują -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
albo:
wydać książke - Donald Tusk jakaś aferka - Cimoszewicz zią jakaś dziwna kampania z serduszkami - Religa Z. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Mira |
![]()
|
no własnie przedstawiłam ich tzw. "programy wyborcze"
prawde mówiac ja bym sie w to bagno nawet nie mieszała ![]() tylko ze najgorsze jest to ze każdy mysli ze politycy to ostatnie (...) |
MisieK |
![]()
|
Child -> poprostu nie pchają się pięściami o władzy. Zresztą na stronie www widać. Nie ma tak haseł w stylu głosuj na nas albo wpierdol! Poprostu rzeczowy program wyborczy;p
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 22.07.2005 21:37) coby być posłem, trzeba być wcześniej wybranym :} podaj program wyborczy ;] QUOTE Ja juz nie wiem. Pojde sobie na UAM, aleja wolnosci 4, pracownia krytyki literackiej kolejny niespełnony pisarz alternatywista, którego świat nie rozumie? ;pI odpowiedz, rowniez cytowana XD QUOTE Obsmarować wszystkich jak leci, czy lewa czy prawa czy środek i bedzie git ;P A tak serio to glowny cel: zdobyc wiedze z zakresu polonistyki stosowanej, napisac jakas ksiazke, na ktorej kontynuacje zlaknione rzesze czytelnikow czekac beda pod wydawnictwem dniami i nocami, a potem zyc z procentu i smarrrrrowac na prawo i lewo, ile wlezie! ;d Chociaz.. jestem za mila na takie zabawy. Zostanmy przy ksiazce XD -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Ziemkiewiczowi i tak nie dorównasz;p
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 22.07.2005 21:17) mikke jest za mocny. i nie mowie tego w sensie pozytywnym. -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Notariusz, prawnik lub z innej beczki - biotechnolog lub biofizyk
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam zawshe chcialam zostac kryptologiem / historykiem /historykiem sztuki / lekarzem / informatykiem << w tejze kolejnosci wlasnie
![]() Ten post był edytowany przez Hedwiga666: 29.07.2005 19:50 -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Moim marzeniem byłoby zostać historykiem, bądź historykiem sztuki . Trohed ziwne , ale cóż Pozdrawiam
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
chyba mamy cos wspolnego
![]() ![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Krytyk filmowy => Wymarzona fucha ale raczej małe szanse ...
Kardiochirurg => Większe prawdopodobieństwo ![]() Ta fajnie by było . -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
avalanche |
![]()
|
QUOTE(Hedwiga666 @ 30.07.2005 16:41) a ta fascynacja kryptologią nie zrodził się czasem po przeczytaniu pewnej sławnej ksiązki? ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Hedwiga666, najwyraźniej cos wspólnego jest
![]() ![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(avalanche @ 30.07.2005 17:57) QUOTE(Hedwiga666 @ 30.07.2005 16:41) a ta fascynacja kryptologią nie zrodził się czasem po przeczytaniu pewnej sławnej ksiązki? ![]() ty się ciesz, że dzisiejsza mełodzież raczej nie sięga po "czterech pancernych" czy "winnetou" bo ciekawe rzeczy mogłyby się na ulicach dziać. |
MisieK |
![]()
|
albo King ;p to by było coś ;]
avalanche |
![]()
|
QUOTE(Cat @ 30.07.2005 21:01) QUOTE(avalanche @ 30.07.2005 17:57) QUOTE(Hedwiga666 @ 30.07.2005 16:41) a ta fascynacja kryptologią nie zrodził się czasem po przeczytaniu pewnej sławnej ksiązki? ![]() ty się ciesz, że dzisiejsza mełodzież raczej nie sięga po "czterech pancernych" czy "winnetou" bo ciekawe rzeczy mogłyby się na ulicach dziać. chwała im za to, że są mniej oczytani ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 04:54 |