Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
hahaha.
zaraz się posikam. -------------------- dupa.
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Radzę udać się do ubikacji.
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
przyjmę tę radę głeboko do serca.
może się kiedyś jeszcze przyda. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Masz coś do prokuratorów? ;P
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cat jest BEE !!
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dziennikarstwo ssie.
Tez kiedys chcialam, ale zdecydowalam ze wole byc specjalista w jednej dziedzinie, a nie sredniakiem ze wszystkiego. Dlatego wlasnie ide na Filmoznawstwo, telewizje i kulture medialna. Znaczy jak mi sie uda :P -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
QUOTE(Cat @ 16.12.2005 20:14) no właśnie mam Cat! nie lubimy się. zmiłuj się. nie chcę Cię nie lubić. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To ja będę takim fajoskim prokuratorem, w okularach jak policjanci z Majami. I kupię sobie spluwę na strzałki!
Zawsze powtarzam, że lepszy prokurator niż proktolog ;) |
Sumiko |
![]()
|
gdybym wiedziała kto to proktolog to mogłabym się zgodzić, albo nie.
a tak to dupa. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Smakowicie... ja się nasłuchałem teraz o nekrofilach jak siostra wróciła z zajęć o medycynie sądowej :/ Kurna typ prawie jak polski Hannibal Lecter:/
-------------------- ![]() |
Sumiko |
![]()
|
no tak to masz racje.
ale jak dupka boli to wtedy się lubi proktologów. -------------------- dupa.
|
Venetia |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 30.12.2005 ![]() |
Ja chcę być lepsza od Bila Gates'a!! Na początek skończę studia informatyczne, potem rozkręcę własny biznes. W końcu moja firma będzie tak dobrze prosperować, że będzie lepsza od Microsoftu o niebo!!
Ciekawe dlaczego Gates nazwał swoją firmę Microsoft? To chyba wie tylko jego żona. A co do prokuratora... będę się trzymać jak najdalej! ![]() -------------------- Czym różnię się 'mądra' JA od kosmity?
Tym, że kosmitę podobno widziano. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tja - Gates był na tyle innowacyjny, ze odkupił pierwowzór MS-DOS od jakiegos gościa, a potem zaczął robić Okienka, przez które idą niezłe przeciągi.
Ja bym wolał mieć udziały w rynku procków :> -------------------- |
Venetia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 30.12.2005 ![]() |
QUOTE Ja bym wolał mieć udziały w rynku procków :> To bardzo dochodowa praca, ale baaardzo niebezpieczna. W tedy można sobie kupić prokuratora :/ -------------------- Czym różnię się 'mądra' JA od kosmity?
Tym, że kosmitę podobno widziano. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja tam od dziecka chciałam zostać inżynierem.
Bardzo szybko pojawiła się rysa na moim planie: trza skończyć studia:). Chwilowo się staram. Fakt Autentyczny ![]() Drugi rok studiów. Przychodzę na wyniki z egzaminu z wytrzymałości materiałów> Piękna przeszklona gablotka. W niej kartka Egzamin zdali: XXX 3= prof dr hab Jak-Mu-Tam (egzamin pisało 30 osób, XXX to nie ja ![]() Ale to nic, pod spodem kartka, napisana długopisem na kolanie i wepchnięta za szybkę: No i kto chce teraz zostać inżynierem? No właśnie ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 31.12.2005 20:46) tja - Gates był na tyle innowacyjny, ze odkupił pierwowzór MS-DOS od jakiegos gościa, a potem zaczął robić Okienka, przez które idą niezłe przeciągi. Ja bym wolał mieć udziały w rynku procków :> a to czasami nie bylo tak, ze gates pracowal w firmie apple ktora wlasnie tworzyla pierwowzor windowsa, zakosil im projekt zalozyl wlasna firme i szybko wydal windowsa jako wlasne dzielo? (z tego co wiem apple do teraz toczy o to procesy z gatesem (bezskutecznie... $$$)). -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czytałem tylko o wersji z odkupieniem q-dos ;)
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Bill Gates to u mnie jest pierwszy na czarnej liście za wspaniałe dzieło zwane Windows XP
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
a tam, a ja dalej naiwnie wierze, ze uda mi sie zostac korespondentka w polsce jakiegos milego pisemka o swiatowej renomie i pisac kontrowersyjne felietony przy okazji. niestety, nie jestem Diunin i nie moge caly czas belkotac o patriarchacie, czy feminizmie. kurcze ;]
ale chwilowo mysle ze anglistyka, ewentualnie filologia angielska to dobry pomysl. potem juz tylko tlumacz przysiegly i kasa leci ;] 20 osob na miejsce - co to dla mnie? param pam pam, nie ma to jak wrocic po roku, bo dostalo sie nieuzasasdnionego bana ;] Ten post był edytowany przez Bitter: 07.01.2006 10:23 -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Bitter @ 07.01.2006 09:11) w tej kwestii sie roznimy ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
będę dorabiać w McDonaldzie.
ambicja rox. |
hazel |
![]()
|
Alexa, to nie ambicja tylko realistyczne podejście do życia
![]() ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no coś ty, to jest jakaś tam ambicja (albo raczej jej brak), ponieważ ja CHCĘ pracować w McDonaldzie. i mieszkać w kawalerce z kumpelą. będzie ciekawie, nie powiem.
|
hazel |
![]()
|
No tak, w McDonaldzie można spotkać wielu ciekawych ludzi. Ale polecam rozdawanie ulotek. Można się nasłuchać...a jeszcze ci zapłacą 2,50 za godzinę
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 15:26 |