Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
w dzisiejszych czasach nic nie stoi na przeszkodzie
tyle sie teraz pisze o cudownych operacjach pytanie tylko czy JW przystanie na adopcję -------------------- ![]() ha! |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no, każdy ma swoje marzenia
![]() ![]() O, i jakby coś ja lubię fizykę! No i może trochę chemię, bo od jakiegoś czasu wreszcie rozumiem te małe literki i cyferki, co w moim zeszycie są powypisywane. A moim najulubieńszym przedmiotem jest anglik... ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja osobiście chciałbym zostać niezależnym dziennikarzem=) Mieć włąsny biznes, ew pracować jako radca prawna i dorabiać czasem artykułami w prasie. Najwazniejszą sprawą jest dla mnie niezależność=)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie będziesz miał szefów cudzych nad sobą. Zgadzam się.
|
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jeszcze nie wiem. Po liceum może biotechnologia/psychologia, ale jeszcze pewnie z parę razy mi się odmieni.
a potem się zobaczy... w żadnym konkretnym zawodzie na razie się nie widzę. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Illusion - przyjdz na moje wykłady z psychologii społecznej to od razu Ci się odwidzi. Jak nie poznasz 5 zawodów Freuda to leżysz!!!! <zło w tle>
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Psychologia to świetny kierunek, 2 moje koleżanki bardzo go sobie cenią=D ASle tam to jest prawdziwa nauka nie jakieś tam "humanistyczne brednie"
![]() A co do zawodu nie da sie w liceum zaplanowac kim się będzie po studiach i właściwie po co się takimi planami wiązać? -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
można. mój kolega chciał prawo.
wylądował na kanonicznym. ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Hagrid |
![]()
|
Kieunek jeszcze niczego nie determinuje, ale kanoniczne jest tylko dla księżyXDDD
|
avalanche |
![]()
|
to są nieistotne szczegóły. nie dostrzegasz powołania.
w imię Prawa. i. Sprawiedliwości. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Hagrid |
![]()
|
Jak mówiłem, świętych sporo jest wśród nas i księża się zdarzająXDDD
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jeszcze ostatecznie mogłabym być panią prawnik
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no. i moznaby skleic beke
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
Umiejętność przegadania przeciwnika to podstawa w zawodzie adwokata, bardziej preferuję bycie radcą, który i tak moze być pełnomocnikiem w niektórych sprawach.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ojczulek mój jest radcą.
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
To opowiedz czym się zajmuje dokładnie?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Radca prawny zajmuje się firmami, jako doradca prawny (heh, co trudno wywnioskować z nazwy...), czy też jako swego rodzaju "adwokat" w sądzie, jeśli istnieją jakieś problemy, w sprawach cywilnych (głównie). To po prostu prawnik od firm, spółek itp. Mnie nigdy nie pociągało prawo, więc dokładnie ci nie powiem. Tyle co naprzepisywałam się swego czasu na kompie setek różnych pism.
Ten post był edytowany przez Sihaja: 22.10.2006 23:48 -------------------- |
Hagrid |
![]()
|
Genialna sprawa, zasadniczo jest to dokładnie to co mnie interesuje, szczególnie uprawnienia do prowadzenia spraw cywilnych i prawo społek, dzięki.
|
Sihaja |
![]()
|
Hehe, na moje oko to duzo Ci sprawy nie rozświetliłam, bo się nie znam. Ale cieszę się, że zwerbowałam kolejnego radcę prawnego. Może jak zwerbuję jeszcze dziewięciu, to ojczulek mi wybaczy, że nie poszłam na prawo.
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
Prawo to wspaniały kierunek, choc moi rodzice są lingiwstami a ja nic nie odziedziczyłem w tym względzie;d
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Śmialibyście sie, gdyby ktoś powiedział, że chciałby zostać księgowym?
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
avalanche |
![]()
|
czemu. spokojna praca ;d
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ot co! Prawda, że istotna zaleta?
![]() -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
avalanche |
![]()
|
istotne to są zarobki ;ddd
F. Scott Fitzgerald |
Atina |
![]()
|
Hah, so true ;D
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:34 |