Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rice, anyone?
a stadion X-lecia to zly pomysl. wladze chca to zburzyc i chwilowo zaorac. a potem stawiac tam obiekt sportowy w miare na czasie. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
MisieK, radze sprawdzic czy Twoja 3złotowa pizza z biedronki nie jest Made In China xD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 zlotowa?! dwu ignorantko! XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Europejczycy nauczyli Chińczyków wytwarzać różne rzeczy, wykorzystując ich jako tanią siłę roboczą. Teraz chińskie podróbki markowych rzeczy nieraz są lepsze niż rzeczy podrabiane.
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no tak myślę, że jakbys chciał sobie pogadać sam ze sobą to na pewno XD
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No angielski bardziej się przydaje. Po niemiecku, to tylko Goethego mogę czytać w oryginale
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Iberystykę mówisz... Ale ja nie sprechen pa espanol. Tylko inglisz + niemiec w stopniu podpodstawowym. ;]
A co do sinologii, kontaktów handlowych itepe... Ja nie jestem światowy człowiek. Mnie przeraża perspektywa wyjazdu na drugi koniec Polski, a co dopiero mówić o Chinach czy innej Hiszpanii. Pracować w zespole też nie lubię (bo zwykle i tak wszystko muszę robić sam). Nie robię w sumie nikomu realnej konkurencji. A w ogóle to najbardziej bym chciał w radiu pracować. I czytać sobie te wiadomości czy zapowiadać piosenki. Pasowało by mi to, bo cicho, samotnie i w miarę interesująco. Cóż, marzenia ściętej głowy. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
Ja mam już w miarę sprecyzowane plany. Najpierw liceum, profil geograficzno-biologiczny, Potem studia geografia, a na koniec załapać się do jakiejś szkółki na belfra
![]() Edit. Dziennikarstwo ci nie odpowiada, a chcesz pracować w radiu? Ten post był edytowany przez Zeti: 11.03.2007 23:05 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Zeti @ 11.03.2007 22:04) Edit. Dziennikarstwo ci nie odpowiada, a chcesz pracować w radiu? Ja chce :] Się nawet ostanio załapałem jako wolontariusz do sond reportażowych :] |
Zeti |
![]()
|
myślałem kiedyś o dziennikarstwie, ale się do tego nie nadaje
![]() A radia chętnie słucham. Może kiedyś was w nim usłyszę??? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Edit. Dziennikarstwo ci nie odpowiada, a chcesz pracować w radiu? No przecież napisałem, jak "pracować". Siedzieć sobie grzecznie w studiu i czytać z kartki wiadomości, albo przełączać kupę śmiesznych guziczków, żeby puszczać różne piosenki. Choćby i w małej stacji. To byłoby coś dla mnie. QUOTE A radia chętnie słucham. Może kiedyś was w nim usłyszę??? NIe rozpoznasz. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 11.03.2007 23:15 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 11.03.2007 22:15) No przecież napisałem, jak "pracować". Siedzieć sobie grzecznie w studiu i czytać z kartki wiadomości, albo przełączać kupę śmiesznych guziczków, żeby puszczać różne piosenki. Choćby i w małej stacji. To byłoby coś dla mnie. no to przecież potem są specjalizacje. radiowa, telewizyjna, prasowa, pr, reportaż, fotografia. i cholera wie jak to idzie jeszcze. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Swoją drogą to fajne masz Przemek wyobrażenie o radio :]
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
'przecietniakow'? ;p
-------------------- |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Co do mnie:
Dziennikarstwo, ale tylko telewizyjne. Trudno się przebić, jestem świadoma. Albo adwokat, ale studiowanie prawa mnie przeraża. Trudno się przebić tym bardziej. A w międzyczasie napiszę książkę ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE Swoją drogą to fajne masz Przemek wyobrażenie o radio :] Oj wiem przecież, że tak to w żadnym wypadku nie wygląda. Ale pomarzyć można. ![]() QUOTE no to przecież potem są specjalizacje. radiowa, telewizyjna, prasowa, pr, reportaż, fotografia. i cholera wie jak to idzie jeszcze. Nie wiedziałem. Naprawdę. Trzeba będzie pomyśleć. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No tej, nie gadajcie ze nie znaliscie slowa 'przeciętniak'. O_o
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
oh oczywiscie ze chodzilo o sinologie, tylko jakieś dziecko jak zwykle namotało.
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 12.03.2007 00:01) A w ogóle to najbardziej bym chciał w radiu pracować. I czytać sobie te wiadomości czy zapowiadać piosenki. Pasowało by mi to, bo cicho, samotnie i w miarę interesująco. Cóż, marzenia ściętej głowy. Ależ masz chyba za mało ambitne podejscie, daleko tak nie zajedziesz. Dobry prezenter musi mieć nieźle gadane i ogólnie być dobrze obytym technicznie, już chyba nawet łatwiej w telewizji pracowac. Takie "zwykłe" czytanie z kartki to przejdize co najwyżej w radiu Białystok, nie mowiąc już że takiego szeregowca można zwolnić przy byle okazji. Ja tam polecam prawo. Humanista średnio rozgarniety zrozumieni w czym rzecz a że jest trcohę pracy przy tym to już inna sprawa. Wogóle życie zawodowe, niezależnie od branży jest o niebo bardziej stresujace i wymagające niż wszelaie szkoły i studia... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |